Yeri yurdu belli yolda gördüğüm biri değil ama bana tuhaf geliyor bu şekilde tanışma vs ama hakta veriyorum ortak arkadaş vs birşey yok dahil olsun hayatima hiç bir şey söylemeden gittim acaba bir daha diyaloğa girermiki benleBenim eşimde böyle yolumu kesip numarasını vermek istedi, bende tersleyip yoluma devam ettim. Sonra evlendik işteniyetinin ciddi olup olmadığını öğrenip, hayatında biri olmasını istiyosan şans verebilirsin
Eşim gibi inatçıysa tekrar konuşmanın bi yolunu bulur . Ortak tanıdığınız yoksa kendi halletmeye çalışıyo. Dediğin gibi yolda gördüğün biri olsaydı dalga geçme ihtimali yüksek diyebilirdik. Seni süzdüğünün farkındasın belki uzun zamandır konuşmak istiyodu anca cesaret edebildi. Utangaç olmasıda iyi bişey gibiYeri yurdu belli yolda gördüğüm biri değil ama bana tuhaf geliyor bu şekilde tanışma vs ama hakta veriyorum ortak arkadaş vs birşey yok dahil olsun hayatima hiç bir şey söylemeden gittim acaba bir daha diyaloğa girermiki benle
Tanımak, tanışmak tehlikeli değildir aslında. Tehlikeli olan bu aşamada ortaya koyduğumuz seviye. Sizin belirlediğiniz mesafede sizi tanıyabilmesi belki kaderinizi şekillendirir. Sizin yerinizde olsam sanrım ben de aynı fikirde olurdum. “Bu nasıl tanışma böyle, şimdi fırsat versem hakkımda ne düşünür, tanımakta isterdim oysa” gibi şeyler dolanıp duruyordur kafanızda. Şu tavırla yaklaşabilirsiniz. “Öncelikle cesaretinizden dolayı tebrik ederim, buna nasıl karar verdiniz, tam olarak niyetiniz ne merak ettim?” diye bi adım atabilirsiniz. Bu adımdan sonrası karşı tarafın kendisni ifade şekliyle ilerler ya da. Ben sizden rahatsız oldum. Görüşmek istemiyorumla kapanır...Merhaba hanımlar hergün evden işe yürüme gidiyorum yolumun üstünde bir esnaf var işi gücü olan takım elbise giyen biri sürekli bana bakiyor süzüyor ve bugün pardon diyip çok utangaç bir şekilde mahsuru yoksa tanışabilir miyiz dedi ben o an afalladim hiçbir şey demeden yoluma devam ettim ama ikilemde kaldım malum devir değişti kimseye guvenemiyorsun heleki bu zamanda siz olsaydınız ne yapardınız lütfen yorumlarınıza çok ihtiyacım var..
Ön yargılı olmayın ama dikkatli de olun benceMerhaba hanımlar hergün evden işe yürüme gidiyorum yolumun üstünde bir esnaf var işi gücü olan takım elbise giyen biri sürekli bana bakiyor süzüyor ve bugün pardon diyip çok utangaç bir şekilde mahsuru yoksa tanışabilir miyiz dedi ben o an afalladim hiçbir şey demeden yoluma devam ettim ama ikilemde kaldım malum devir değişti kimseye guvenemiyorsun heleki bu zamanda siz olsaydınız ne yapardınız lütfen yorumlarınıza çok ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?