siz olsanız ne yapardınız akıl verin?

Ema öldürdün beni :60:

keşke k.validem duysaydı bunu :21:

ama görümcelerinden de çok çekenler var,sadece kayınlarından değil.

aslında kaynanalar sadece eşlerimizi doğuracak,başka da çocuk yapmayacak değil mi? :1:

ema bilmiyor ki tek çocuk olunca kaynana sadece o gelinin başına kalacak.2 oğlum var,6 ay birinin evinde kalacağım,6 ay diğerinin evinde oooohhhh keyfime bak:32::33::52:

ema bilmiyor ki tek çocuk olunca kaynana sadece o gelinin başına kalacak.2 oğlum var,6 ay birinin evinde kalacağım,6 ay diğerinin evinde oooohhhh keyfime bak:32::33::52:

bence 6 ay az 12 ay kal ,(ben evim varken biryerde kalmam evimde rahat ederim , saygı sevgi dipdibe olunca bozulur egem ,neyse yaşayarak öğrenirsin , klavyeye yazmayla olmaz)

Son düzenleme:
bence 6 ay az 12 ay kal ,(ben evim varken biryerde kalmam evimde rahat ederim , saygı sevgi dipdebe olunca bozulur egem ,neyse yaşayarak öğrenirsin , klavyeye yazmayla olmaz)

amannnn evimde kalırsam işleri kim yapacak.ben gezip tozmayı seven insanım.yapsın gelinler:33:

amannnn evimde kalırsam işleri kim yapacak.ben gezip tozmayı seven insanım.yapsın gelinler:33:

yaşlılıkta yaşlıların evlerinden pek çıktıklarını görmedim ancak hastaneye giderler gezileri ancak bu kadar sürer ,birde paran olursa gezersin

yaşlılıkta yaşlıların evlerinden pek çıktıklarını görmedim ancak hastaneye giderler gezileri ancak bu kadar sürer ,birde paran olursa gezersin

yok benim çevremdekiler hep gezerler.gezen tozan insan da hastalanmıyor.çünkü herşeyi kafaya takmıyor stres yapmıyorlar ve hastalanmıyor bu nedenle.gelinlerin yanında kalınca param yanıma kar kalacak.kendi paramla da gezeceğim:1:

yok benim çevremdekiler hep gezerler.gezen tozan insan da hastalanmıyor.çünkü herşeyi kafaya takmıyor stres yapmıyorlar ve hastalanmıyor bu nedenle.gelinlerin yanında kalınca param yanıma kar kalacak.kendi paramla da gezeceğim:1:

Kopuslardayım..
:60:

yoooo görümcelerin de sorun edildiği o kadar çok konu olduki,hatta biri yakın zamanlardaydı.daha kızın okulu bitmeden geip dersaneye gidecek diye sorun yapmıştı birileri:34:

işte bende bunu diyorum.o konuda kız şartlanmış.istememde istemem diye.okadar
yazmamıza rağmen hala istemediğimi nasıl belli ederim diyordu.onuda yanlış buluyorum.
ama bu konu bence farklı.kısa sürelerde yardım edilir.sonuçta yazık ortada kalacak hali yok.
ama uzun sürelerde sıkıntı olur.yada arada biraz yaş farkı olsaydı.

kocan buna razı olmaz ancak öldüyse olur artık omu önce gider sen mi belli değil? erkek faktörünü unuttunuz ,evin babası gelinin evinde kalmaz , hayal kurmak güzel ama gerçekler farklı!

işte bende bunu diyorum.o konuda kız şartlanmış.istememde istemem diye.okadar
yazmamıza rağmen hala istemediğimi nasıl belli ederim diyordu.onuda yanlış buluyorum.
ama bu konu bence farklı.kısa sürelerde yardım edilir.sonuçta yazık ortada kalacak hali yok.
ama uzun sürelerde sıkıntı olur.yada arada biraz yaş farkı olsaydı.

emin olun ki o gençte kalmayacak.fırsat bulur bulmaz uzaklaşacaktır.:34:

çocuğu sapık yerine koymadık konu sahibininde koyduğunu sanmıyorum, ama evde rahat olamayacağı da bi gerçek bunun çocukla alakası yok ki, ayrıca konu sahibinin kız kardeşi geliyo olsa muhtemelen eşininde benzer endişeleri olacaktı ve o da haklı olacaktı

çocuğu sapık yerine koymadık konu sahibininde koyduğunu sanmıyorum, ama evde rahat olamayacağı da bi gerçek bunun çocukla alakası yok ki, ayrıca konu sahibinin kız kardeşi geliyo olsa muhtemelen eşininde benzer endişeleri olacaktı ve o da haklı olacaktı

canım yapılan yorumları oku istersen:34:

kocan buna razı olmaz ancak öldüyse olur artık omu önce gider sen mi belli değil? erkek faktörünü unuttunuz ,evin babası gelinin evinde kalmaz , hayal kurmak güzel ama gerçekler farklı!

Tam tersi damadın yanında olmaz diyor bir cogu..
Hala geliniyle beraber yasayan bir cok aile var, bize oglumuz yani gelin bakıcak diyen bir cok insan var, millet kızı gözden cıkarıyor ele gidiyor diye..

Benim babam ben damadın yanına sıgamam diyor, oglunun yanında yasamaya da sıcak bakmıyor ama damat mümkün degil diyor..
Türkiye de genel bir yargı var, erkek cocuk anaya, babaya bakıcak kız cocukta gittigi aileye..

bide en az 4 sene kalmak artık misafirlikten sayılmaz, çocukta istemeyecektir zaten bu konu çok fazla stres yaratmasın sende konu sahibi arkadaşım

Tam tersi damadın yanında olmaz diyor bir cogu..
Hala geliniyle beraber yasayan bir cok aile var, bize oglumuz yani gelin bakıcak diyen bir cok insan var, millet kızı gözden cıkarıyor ele gidiyor diye..

Benim babam ben damadın yanına sıgamam diyor, oglunun yanında yasamaya da sıcak bakmıyor ama damat mümkün degil diyor..
Türkiye de genel bir yargı var, erkek cocuk anaya, babaya bakıcak kız cocukta gittigi aileye..

zaten beklentiler hep ilişkileri b,itiriyor kaygaları başlatıyor ,çıkarlar, bunlar sebep ......

Mesela Nisan'ımda bize 20 kişi geldi yatılı misafir. Sabah kahvaltıda haslanmis yumurtaları soymak bile sadece bi saatini aliyo insanın ama babamin umrunda mı hayır bulaşık yemek pişirmek hepsi anneme bakiyo. E bi hafta sonra misafirler gitti annem bi hafta yatak çarşaf yıkadı babamin umrunda mı yine değil sadece havalimanına bıraktı misafirleri o kadar. Yani misafirin kısa süreli geleni bile sadece kadını ilgilendiren durumlar meydana getiriyo. Uzun süreli kalan misafirde tabi ki kadını daha cok etkiler. Hepsini geçtim insan evleniyo ilk basta cocuk bile yapmiyo birbirimize doyalım hayatımızı yasayalım eve bağımlı olmayalım kafamıza göre rahatça gezelim tozalim diyo e bu durumda kim piyangodan çıkan kaynini kabul eder ki. Ben etmem şahsen

Ben çocukken amcam bir yıl biz de kalmıştı.Hatırladığım annemin hep soğuk odada
kardeşimi emzirdiği,onlar yemek yiyip sohbet ederken habire hizmet ettiğidir.
Yazın neyse de kışın daha zor olmuştu.Soba tek bir oda da yanıyordu ve hepimiz o odadaydık.
İnşallah konu sahibinin evi de öyle değildir.
Şimdi bence daha kolay.Evler genellikle kaloriferli oluyor.Gelen kişi de öğrenci olacağı için
muhtemelen odasında ders çalışıyor olacaktır.

Yalnız yukarıdaki arkadaşa katılmamak mümkün değil.Gelen ister erkek isterse kadının
tarafından olsun,bütün zahmeti kadın çekiyor.

Son düzenleme:
Back
X