Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Üstteki gece 11 de topu bizim balkona atmış. Kapıcı da o saatte kapıya gelmiş. Ben üsttekiyle kavgalı oldugum için kapıcı 'bizim cocuk atmis,acil lazim, yarın beden dersi var' diyor. Ev arkadasim yabancı ve evde tek olduğu için korkmus kız. Açmamis kapıyı. Kapıcı beni aradı akşam 'sizin evde ışıklar yanıyor ama kapıyı açan yok, söyle açsınlar' diyor.

Yöneticiye söyleyin demeyin üstteki yönetici. Gece yarisina kadar top oynuyorlar, top düşünce ses kesilmis.

Bu kapıcıya ne demeliyim ki baskalarinin kuklalıgını yapmayı bıraksın. Israrla kapıdayım, bekliyorum diyor ya.

Dipnot: Kapıcının ekmeğiyle oynama diyecekler için. Kendisi sarkıntılık eden bir tip. Alt katta 3 daire varken elektriği, suyu her şeyi benden istiyordu. Bir gün kapıda bekle dediğim halde, içeri girdi, o gün bugündür kapıyı açmıyorum.

Ben gerçekten top onun diye tamam söylerim dedim ama arkadaş üstten olduğunu, top düşünce sesin kesildiğini söyledi. Çok korktum dedi, bir de kapının önünde beklemiş.

çocuk evde hapis, öğretmen annenin çocuğu. tek yaptığı top oynamak ama böyle diyince de biz ona ingilizce öğretiyoruz diyor. laftan anlamayan insanlar. apartmanın önünde kamera var, kapının önündeki çocuklar mı yaptı onlar mı attı emin olmak istiyorum, nasıl incelenebilir? kapıcıya şirketin adını sordum bilmiyorum diyor.

çocuk evde hapis, öğretmen annenin çocuğu. tek yaptığı top oynamak ama böyle diyince de biz ona ingilizce öğretiyoruz diyor. laftan anlamayan insanlar. apartmanın önünde kamera var, kapının önündeki çocuklar mı yaptı onlar mı attı emin olmak istiyorum, nasıl incelenebilir? kapıcıya şirketin adını sordum bilmiyorum diyor.
asıl evde hapis okula gitmiyor mu?
ne yaptı arkadaşınız verdi mi topu?

lostradamus lostradamus , aynen öyle ya. bundan önce de aile apartmanındaydım. kimseyi tanımadım. kapıcı çop varsa alır giderdi. ama burada ben herkese, evdeyim, değilim, bugün arkadaşlarım gelecek gibi haber vermek zorundayım sanki. Daha önce de üst kat komşu gürültü yaptığı için polis çağırmıştım. Diğer komşu diyorki ama senin ışıklar da hep kapalı (bu da öğretmen bu arada cahil insanlar değil yani) Ben de karanlıkta oturmayı seviyordum ama şimdi evde olduğumu anlasınlar diye hepsini yakıyorum, kızlar da öyle yapıyor. Dikizliyorlar yani.

Hangi birine laf yetiştireceğimi şaşırdım. Kapıcıya bir daha beni ve arkadaşlarımı rahatsız etmemesini, yangın çıkmadıktan sonra beni telefonla aramamasını, whatsaptan yazmasını, tekrar daireme gelip beni ve arkadaşlarımı rahatsız ederse, üsttekiyle beraber şikayet edeceğimi söyledim. O da bu son demiş.

G gulendam_34 , arkadaş topu kesecekti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bekarken ev arkadaşımla benzer sorunları yaşıyordum.kapıcı ısrarla kapıyı çalardı. Çalma dememe rağmen. Nöbetten çıkar gelir tam uyurdum kapı çalardı neymiş bir isteğiniz var mı? Yok yani yok. Uykusuzluktan ölüyorum uykuya dalmışım mahvediyordu uykumu. Taşınmakta buldum çözümü

Yurtdisindaysaniz, saat 10dan sonra gurultu yapmak, insanlari rahatsiz etmek, bu sacma sebeple kapi calmak yasalara aykiri ona gore davranirsiniz. Komsuyla konusun, yasayi cignemeyin polis cagiririm diyin.

Her halde komsuyla da kapiciyla da net konusun. kapiciya bir daha telefonla kesinlikle arama, hele ki boyle bir konu icin asla o gevsek tavirlari da birak diceksiniz. O herife haddini bildirin deli mi ne.

Komsuyla da net konusun bu saatte insanlar bu konu ciin rahtasiz edilmez bitti gitti.

4,5 yaşında çocuk. dışarıyı çıkarmıyorlar işte. kreş yok, sosyal hayat yok. nereden biliyorsun çıkarmadığını diyeceksin, ben evdeyken de öyleydi, annem evdeyken de, kızlar evdeyken de. dışarıda sapık varmış, çıkaramazlarmış. öyle bir yerde değil ev, merkezi yerde ve her yer park dolu.

Back
X