- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
Merhabalar ben burda pek çok konu açtım. Lütfen ama lütfen bana kızmayın içim yanıyor ve dertleşebilecrğim sizlerden başka kimsem yok.Ben bu yaşıma kadar çok büyük travmalar atlattım hayatım boyunca hep iyi niyetli ve saf olduğum için yaşıtlarım tarafından kullanıldım ezildikçe ezildim dalga geçildim lisede hep alay konusu oldumdefalarca intihar girişiminde bulundum ama hiç pes etmedim . Üniversitede herşey güzel olacak dedim hedefim tıptı kazanamadım veterinerlik okudum birkaç ay baktım bana göre değil ve okuduğum şehir sivastı hiç alışamadım bıraktım. Aradan yıllar geçti bu yıl sınava girdim diyetisyenlik okuyorum ama sevinemiyorum bile çünkü 23 yaşına girecem birkaç ay sonra ve geçen 19 yaşında ki kız arkadaşım beni dövdü ve ilişkilerime bakıyorum hep kullandırdım kendimi maddi ve manevi olarak sosyal problemlerimden dolayı yıllarca çok büyük üzüntü çektim. O kadar çok acıdan sonra artık yaşamanın ne anlamı var ki benim hayallerimi hep başkaları yaşadı bu saatten sonra Bi önemi kalmadı diyorum kendime