Siz olsanız ne yapardınız... eşim beni delirtecek...

Benim eşim işten geldiğimde yemek yapmış olacak heheeeeyt be isterse tüm dünyayı arayıp sorsun tüm dünyada kocişi ona yemek yapiyor desin :D çalışan bayansiniz bi ütü aliverin söyleneceğinize... (kazanli ütü tavsiye ederim T... ile baslayan markanin acaip guzel 2 yildir kullaniyorum masallah tas gibi )

adam kaşının üstünde gözün var demiş.. allah allah nasıl dermiş. gel de çıldırma. dimi konu sahibi. senin nickini daha konuya girmeden hatırladım dedim gene saçmasapan birşeydir kesin ve öyleymiş. bide çok haklı gibi gel de çıldırma yazmışsın. melek gibi kocan var kıymetini bilmiyorsun ne diyeyim.

Saka misiniz siz ya bu nasil bir kapris? Allah o adama sabir versin ne yapsa yaranamiyor.

Benim eşimde keşke yemek yapmaya niyet etse, Mutfağı dağıtsa kirletse üstüne tarif için annesini arasa :hamarat:Keşkeeee

merhaba kızlar iyi geceler,

Çıldırmak üzereyim...
Bugün olanlar...
Öncelikle eşim yemek yapmayı çok sever banada elinden geldiği kdar yardım eder... benden önce işden eve dönüyor...
Ben gelene kadar bir yemeğe girişmiş...
Geldim sevindim sağol dedim... anneme sordum nasıl diye dedi sonra yaptım dedi...
Şimdi ben bozulmaxkla abartıyor muyum...
Bana sormuyor... hadi geçtim internet ne gine duruyor...???? Neymiş ben neden trip kapris yapıyormuşum... olur mu bu ya bu kadın şimdi benim hakkımda ne düşünür... kocasına yemek yaptırıyor ona sormuyor beni arıyor...
Bide aradığı yerde görmcem eltim herkes var...
Bu nedir ya???
Sonra konuşmadık birdaha zehir oldu herşey...
Geçen ütüm bozuldu yapmaya çalıştı şimdi ısısı hiç vermiyor bende bu akşam ütü yaparken dedim ki... ısısı artık hiç vermiyor dedim... sen dandik ütü alıyorsan ben ne yapayım diyor... gelde çıldırma...
Ne yapayım ben????

Erkekler yapar böyle yemek konusunda ailelerini ararlar ya da foto gönderirler evlendim kendi işimi kendim görüyorum diye alttan alta şikayet ederler sizi zamanla alışır ve çözersiniz bu durumu

merhaba kızlar iyi geceler,

Çıldırmak üzereyim...
Bugün olanlar...
Öncelikle eşim yemek yapmayı çok sever banada elinden geldiği kdar yardım eder... benden önce işden eve dönüyor...
Ben gelene kadar bir yemeğe girişmiş...
Geldim sevindim sağol dedim... anneme sordum nasıl diye dedi sonra yaptım dedi...
Şimdi ben bozulmaxkla abartıyor muyum...
Bana sormuyor... hadi geçtim internet ne gine duruyor...???? Neymiş ben neden trip kapris yapıyormuşum... olur mu bu ya bu kadın şimdi benim hakkımda ne düşünür... kocasına yemek yaptırıyor ona sormuyor beni arıyor...
Bide aradığı yerde görmcem eltim herkes var...
Bu nedir ya???
Sonra konuşmadık birdaha zehir oldu herşey...
Geçen ütüm bozuldu yapmaya çalıştı şimdi ısısı hiç vermiyor bende bu akşam ütü yaparken dedim ki... ısısı artık hiç vermiyor dedim... sen dandik ütü alıyorsan ben ne yapayım diyor... gelde çıldırma...
Ne yapayım ben????

Erkekler yapar böyle yemek konusunda ailelerini ararlar ya da foto gönderirler evlendim kendi işimi kendim görüyorum diye alttan alta şikayet ederler sizi zamanla alışır ve çözersiniz bu durumu

Abartının abartısı. Belki adam sürpriz yapmak istedi. Kime sorarsa sorsun ne var bunda.
Ayrıca ben kocam bana yemek yapıyor diye övgüyle bahsederim. Ki benim eşim de ilk günden beri yardım eder. Bütün akrabalar da bilir. Hiç kompleksi de yoktur eşimin. Algıda farklılık işte..

Ne guzel iste elti gorumce kv bermuda seytan ucgeni esinin sana yemek yaptigini ne kadar deger verdigini ogrenmis ahahah. Bak adam kompleksili degilmis kiymetini bil. Ay yemek yapsin da isterse gitsin komsuya sorpup yapsin sana da agziyla kus tutsa yaranamayacak adam. :(

Tüm bekarlar adına söylüyorum bunu "Allahım bize de böyle eşler ver asla konu sahibi gibi şikayet etmeyelim aksine şükredelim"

Kocam bana yemek yapicak, annesine sorcak bide .. ben ucarim mutluluktan ! sorsun tabi annesine, bana ne kadar deger verdigini gosterir oglunun ! siz bence bi psykoluga gozukun

Keşke eşim annesini arayıp bu nasıl oluyor dese.

Ayyy bi el atsa yemek işine dünyalar benim olur. Bulupta bunsurmak buna denmiş heralde.

Back
X