ben şahsen kendi adıma asla affetmezdim bu çok ağır bir şey söylenen benimde 3yaşında bir oğlum var ve babaya aşırı düşkün ama yenede dönmezdim ama şöylede bir durum var arkadaşınızın anne babası yoktu sanırım eğer gidecek yeri yoksa ve arkasında kimse yoksa o düşünebilir dönmeyi malum hayat şartları o kadr zorki destek olmadan kendi ayakları üzerinde kalması biraz zor olur sanırım allah yardımcısı olsun arkadaşınızın:Saruboceq::Saruboceq:yada testi yaptırdıktan sonra sizden özür dilese bağışlarmısınız, geri dönermisiniz....
Arkadaşlar bir arkadaşımın büyük bir problemi var ne yapacağını bilemiyor.. Bu arkadaşımın 3 yaşında bir oğlu var eşiyle problemleri var, kıskançlık, kılık kıyafete karışma gibi her evlilikte olan problemler fakat bu arkadışımı boşanma seviyesine getiren asıl sorun şöyle eşi çocuk doğduktan 1 sene sonra arkadaşıma şöyle bir cümle kuruyor, herkes hata yapabilir mert benim oğlum olmasada onu çok seviyorum diyor... arkadaşım önceleri eşinin ne demek istediğini anlamamış sonra kafasına takılmış bana da anlattı bence seni başkasıyla aldatmakla ve o kişiden çocuk yapmakla suçluyor dedim ve şimdi arkadaşım bu sebepten dolayı boşanma kararı aldı... eşine sordum neden böyle düşündün diye, kayda değer önemli birşey söyleyemedi, yok regl döneminden önce birlikte olmuşlarda bu dönemde çocuk olmazmış, anne kan grubu 0 babanınki A bebeğin kanı 0 efendim neymiş Ave0 dan 0 grubu çocuk olmazmış..dedi.. şimdi arkadaşım babalık testi yaptırıp bu adamdan boşanacak siz olsaydınız ne yapardınız...... ayrıca bu arkadaşımın anne ve babası yok kendi başına ayakta durmaya çalışacak kiralık ev v.s.
adam hem terbiyesiz hem cahil kan grubu Hayal arkadaşın belirttiği gibi hatta lise biyoloji dersinde öğretirlerdi benim zamanımda o çaprazlamayı
ben olsam sanırım affedemezdim çok büyük hakaret çünkü ama arkadaşın boşanamayacak durumdaysa DNA testi evet yaptırsın sonuçtan sonra da adamı bir temiz süründürsün
şimdi şöyle bir durumda var ,durup dururken kimse kalkıpta karısına bu çocuk benim değil ,sen bunu başkasından yaptın demez ,acaba arkadaşının sana anlatmadığı başka şeyler olabilirmi ,normaldir yani insanız biz ,acaba evliyken gönlü başkasına kaymış olamazmı ,bunu da eşi biliyorsa çocuktan da şüphe etmiş olabilirmi acaba ,yani bazı insanlar yaptıkları hataları başkalarına anlatmayabilir ,belki arkadaşınızda bir hata yaptı ama bunu size söylemedi ,tamam çocuk kocasındandır muhakkak ama eşi de bu durumu öğrendiyse şüphe etmiş olamazmı ..
eğer böyle bir durum yoksa yapılan büyük haksızlık tabi ,kimse bunu kabbullenemez ,arkadaşınız boşanma kararında haklı o zaman..
Sanırım ben DNA testi bilem almam.. Heee mahkeme kararı çıkarsa DNA testi yaptırırım,sonuçlarını almam bakmaya tenezzül bile etmem! Kime,neyi ispatlıyormuşum?akannehir
Ama testin sonuçları ile uçak mı gemi mi yapar sonra atlayıp gider mi bilemem...:umursamaz:
Zaten mahkeme bu kadar ağır ithama tazminat da verir bana nafaka da..
Bir de iş bulur,keyfime bakarım!!!:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?