siz olsanız ne yapardınız, özellikle çocuklu anneler..

yada testi yaptırdıktan sonra sizden özür dilese bağışlarmısınız, geri dönermisiniz....
ben şahsen kendi adıma asla affetmezdim bu çok ağır bir şey söylenen benimde 3yaşında bir oğlum var ve babaya aşırı düşkün ama yenede dönmezdim ama şöylede bir durum var arkadaşınızın anne babası yoktu sanırım eğer gidecek yeri yoksa ve arkasında kimse yoksa o düşünebilir dönmeyi malum hayat şartları o kadr zorki destek olmadan kendi ayakları üzerinde kalması biraz zor olur sanırım allah yardımcısı olsun arkadaşınızın:Saruboceq::Saruboceq:

Bir kadın için çok sarsıcı bir durum fakat toplumda böyle kişiler yok değil ve bu psikiyatrik bir vaka ve yanılmıyorsam şizofrenik bir durum bir tanıdığımızın başına gelmişti babalık testinin bile sonucuna inandıramamıştık...Allah yardımcısı olsun yerinde olsanız ne yaparsınız demişsiniz ama inanın bilemedim çünkü yaşadık ve yıllar içinde kadının canına kast derecesine geldi olay ve kadın çocuğunu alıp şehir değiştirmek,izini kaybettirmek zorunda kalmıştı.....

Ne münasebet geri dönmek! Bu lafı eden dengesiz kocayı muhattap dahi almak kendine saygısızlık olur.
Derhal evi hayatı ayırıp, test sonucunu da kapısına postalamalı.

Kendi adıma konuşayım namusuma dil uzatanı aslaa affetmem.Hele ki eşimse bu mafoldumben

Nasıl bir iğrençlik bu herşeyden önce çocuğunun annesine böyle bi şey söylemek yada tam tersi madem güvenmiyorsun şüphelendiğin kadınla nasıl evli kalabiliyosun?Birde sakin sakin laf sokuyosun.

Bu adam madem çocuğun başkasından olma ihtimalini bile düşünebiliyor, sadece ihtimalini bile düşünebiliyorsa ve hala eşiyle beraberse, iyi genişmiş yani.
Zaten kendinden olduğunu düşünmediğine göre, çocuk için bu evliliği devam ettirmeninde manası yok. Nasıl olsa babası o değil ya.
Maşallah gebe kalma konusunda da çok bilgiliymiş arkadaşın eşi, doktor mu kendisi.
Bunu eşine yakıştıracak bir insanla insan nasıl evli kalabilir ki.
Gidip dna testiyle bu adama birşey ispat etmeye de gerek yok aslında ama dava aşamasında yardımcı olması açısından olabilir.
İspat ettikten sonra ,binkere özürde dilese anlamı yok.

Öncelikle bildiğim bir şeyi teyit etmek istiyorum...

1)Kalıtım ve kan grubu konusunu bir örnekle ele alırsak, A Rh(-) grubundan biri ile 0 Rh(+) grubu taşıyan birinin birleşmesinden olacak çocukların kan grupları A Rh(+), A Rh(-), 0 Rh(+) ve 0 Rh(-) olabilir. Eğer tahlillerde bir hata yoksa bu çiftin çocukları B veya AB grubu olamaz. Eğer ortada B veya AB grubundan bir çocuk varsa, bu çocuğun o çiftin çocuğu olması mümkün değildir.
(alıntı: Kan Grupları Çocuğa Nasıl Geçer?)

2) Adet döneminde cinsel ilişki kurulmasında, her iki eş de istiyorsa, temizlik kurallarına dikkat edilmesi koşuluyla, sakınca yoktur. İlişki öncesinde her iki eşin de iyice temizlenmesi çok önemlidir, çünkü kan çeşitli mikroplar için iyi bir besi yeridir. Kadının adet halindeyken, hamile kalma olasılığı çok düşüktür.
(alıntı: http://www.islamisohbet.com/forum/cinsellik/57352-regl-doneminde-cinsel-iliski/)
Yani kesinlikle olamaz dememiş regl döneminde bile hamile kalma olasılığı varken, regl öncesi ilişkide bu olasılık daha yüksektir.
sengözlerimebaksanab
3)Eşinin böylesi bir şeyle onu suçlaması konusuna gelince, ben olsam anında evi terkeder ve DNA testini de acilen yaptırırdım...
şakkıdı

DNA testini yaptırır, ardından yüklü bir tazminat ve nafakayla boşar, çocuğunun yüzünü de bi daha göstermezdim. Terbiyesiz...

adam hem terbiyesiz hem cahil kan grubu Hayal arkadaşın belirttiği gibi hatta lise biyoloji dersinde öğretirlerdi benim zamanımda o çaprazlamayı

ben olsam sanırım affedemezdim çok büyük hakaret çünkü ama arkadaşın boşanamayacak durumdaysa DNA testi evet yaptırsın sonuçtan sonra da adamı bir temiz süründürsün

masallah eside ne kadar bilgilymis hamile kalincagi donemler ve kan gruplari hakkinda....

burdaki arkadaslarla bende hemfikirim...yapilcak sey belli...

Allah yardimcisi olsun arkadasinizin...

bu adam ne okumuş bilmiorum ama kan grubu A ve 0 olan anne babanın çocuğunun kan grubu 0 olabilir.
ayrıca regl döneminden önce hamile kalınmaz olayı da ayrı bir saçmalık.
ya ne zaman hamile kalcak?
regl döneminden sonraki dönem de bir sonraki regl döneminin öncesi olduğuna göre iyice saçmalamış yani.
ben bekarım ama öyle bir durumda kalsam boşanırdım sanırım.
bu resmen karısının namusuna iftira atmak. boşanma davası açarsa bu sebeple tazminat bile alır.

Hem de ne cehalet...
:hulya:

eşi çok cahilmiş,yahu benim babam a grubu annem 0,çocukların ikisi a üçü 0 kan grubu,ve okulda bunu 4 çocuğun 1'i 0 grubu olur diye anlatıyolar.şimdi benim annem babamı aldattımı,kaldıki biz 5 kardeş hepimiz çeşit çeşitiz,en ufak alakamız yok birbirimizle

bence arkadaşın doğru yolda,böyle örümcek beyinli biriyle evliliği devam ettirmesin

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi şöyle bir durumda var ,durup dururken kimse kalkıpta karısına bu çocuk benim değil ,sen bunu başkasından yaptın demez ,acaba arkadaşının sana anlatmadığı başka şeyler olabilirmi ,normaldir yani insanız biz ,acaba evliyken gönlü başkasına kaymış olamazmı ,bunu da eşi biliyorsa çocuktan da şüphe etmiş olabilirmi acaba ,yani bazı insanlar yaptıkları hataları başkalarına anlatmayabilir ,belki arkadaşınızda bir hata yaptı ama bunu size söylemedi ,tamam çocuk kocasındandır muhakkak ama eşi de bu durumu öğrendiyse şüphe etmiş olamazmı ..
eğer böyle bir durum yoksa yapılan büyük haksızlık tabi ,kimse bunu kabbullenemez ,arkadaşınız boşanma kararında haklı o zaman..

çok şaşırdım...
adam patavatsızın teki bence...
eğer gerçekten eşinin onu aldattığını düşünecek tozu dumana katardı bence. sadece çocuk onunla aynı kan grubunu taşaımıyor diye öyle düşünmüş içine dert olmuş.
ayrıca ayda bir kere mi ilişkiye giriyorlarmışta biliyor adet döneminde önce ilişkiye girdiklerini.

bence mutlaka dna testi yaptırsın. ve eşine tazminat ve hakaret davası açsın. duruma göre de ister boşansın ister affetsin.

Yahu kadınların regl döneminde bile hamile kalma ihtimalleri var.
Hayır atacaksan bi iftira destekli at bari, araştır da at, te allam yaa.

Bu söylediğinizi ben de düşündüm dün, ateş olmayan yerden duman tütmez dedim önce.
Ama sanmam ki hiç bir erkek böyle bir şeyden şüphelensin de kıyameti koparmasın.
Adam bunu gerçekten düşünüyor olsaydı taş üstünde taş bırakmazdı bence.
Ha, gerçekten de düşünüyor ve buna rağmen hiç bir şey yapmamışsa da zaten midesizin tekiymiş, gene evli kalınmaz öylesiyle.

Sanırım ben DNA testi bilem almam.. Heee mahkeme kararı çıkarsa DNA testi yaptırırım,sonuçlarını almam bakmaya tenezzül bile etmem! Kime,neyi ispatlıyormuşum?akannehir
Ama testin sonuçları ile uçak mı gemi mi yapar sonra atlayıp gider mi bilemem...:umursamaz:
Zaten mahkeme bu kadar ağır ithama tazminat da verir bana nafaka da..
Bir de iş bulur,keyfime bakarım!!!:lepi:

adamın bunu neden söylediği neden şüphelendiği de önemli.ortada bişe yokken dururp dururken mi dedi adam?

% 99,9 ihtimalle babasıdır diyecekler ya bu adam % 0,1 ihtimalle benim çocuğum değil diyebilir.
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…