Bu adam bugün DNA ister,"yarın acaba bakire değil miydin acaba 5 sene öncesinin raporunu alabilir miyiz?" der..
Düşünüyorum da aklım almıyor..
Nasıl insan kendi evladından şüphe duyar..
Ooooo adamın kafasında daha kimbilir ne pis düşünceler geziyordur..
Öyle raporla,onayla ikna olmaz adam!
Sanırım ben DNA testi bilem almam.. Heee mahkeme kararı çıkarsa DNA testi yaptırırım,sonuçlarını almam bakmaya tenezzül bile etmem! Kime,neyi ispatlıyormuşum?akannehir
Ama testin sonuçları ile uçak mı gemi mi yapar sonra atlayıp gider mi bilemem...:umursamaz:
Zaten mahkeme bu kadar ağır ithama tazminat da verir bana nafaka da..
Bir de iş bulur,keyfime bakarım!!!:lepi:
Aynen katılıyorum.
Bu adama çıkıp, bak gördün mü senin çocuğun demeye bile gerek yok.
Adam zaten teşhisi koymuş, bende adama bir teşhis koyasım var ama neyse. Tıp dilinde kendi hastalığınında bir adı vardır heralde. Bu kadar bilgili olduğna göre, onu da biliyordur kendisi :)
Eğer başka biryerde lazım olmayacaksa, DNA testi yaptırmaya bile gerek yok bence de, buna değer bile görmeye gerek yok bu adamı. Zaten bu hastalıkla buna da inanmayacaktır büyük ihtimal.
Aynen katılıyorum.
Bu adama çıkıp, bak gördün mü senin çocuğun demeye bile gerek yok.
Adam zaten teşhisi koymuş, bende adama bir teşhis koyasım var ama neyse. Tıp dilinde kendi hastalığınında bir adı vardır heralde. Bu kadar bilgili olduğna göre, onu da biliyordur kendisi :)
Eğer başka biryerde lazım olmayacaksa, DNA testi yaptırmaya bile gerek yok bence de, buna değer bile görmeye gerek yok bu adamı. Zaten bu hastalıkla buna da inanmayacaktır büyük ihtimal.
Hasta değil bence bu adam!
Terbiyesiz sadece!!
Hastalık bahanesine sığınacak belli bir zaman sonra bu evlilik devam ederse zaten...
Hastaysa gitsin tedavi olsun,temiz raporu alsın!
DNA,HPV,HİV,BBG(ne alakaysa kaydirigubbakcemile3) tüm raporları sunalım..
Peki arkadaşınızın, bu konuyla ilgili eşine tepkisi ne oldu, hala beraber aynı evdeler mi ve eşi size söyledikleri dışında kendisine ne tür bir savunma yaptı, özür filan dilememedi mi, öyle söylemek istemedim demedi mi, yanlış anladın demedi mi, hala ısrar mı ediyor bu konuda yani. Adamın psikolojisini ben anlayamadımda bit türlü.
Arkadaşlar görüyorumki arkadaşım doğru karar almış bu yazdıklarınızı ona da okuttum, biraz daha kendi güveni yerine geldi, bazı arkadaşlar acaba varmı biri diye düşünmüş, ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali ama bu arkadaşım 12 yıllık ve 9 sene sonra çocuk yapıyorlar, 2-3 yıllık evli olsalar geçmişten biri falan diye düşenebilirdi kocası aba yok böyle birşey zaten kocasıda abuk sabuk sebeplerle savunuyor tezini, demiyorki yok mesajını yakaldım, yok gizli saklı görüşmen var, yok eve geç geldin gibi somut dayanağı yok bu tamamen paranoyaklık yada kendine güvensizlik gibi birşey nebilim işte pisikolog olsam koyardım teşhisi... sonuç olarak bu kız davasında haklı çocuk olduğu için kendini kötü hissediyordu ama sizin yazdıklarınız ona baya bir destek oldu çok teşekkürler....hani demişlerya cennet annelerin ayaklarının altındadır diye bence kadınların ayaklarının altındadır... bende bu arkadaşım için ekonomik olmasada manevi olarak yanındayım dedim, gerçekten desteğe ihtiyacı var, inşallah herşey onun için iyi olur...
Peki arkadaşınızın, bu konuyla ilgili eşine tepkisi ne oldu, hala beraber aynı evdeler mi ve eşi size söyledikleri dışında kendisine ne tür bir savunma yaptı, özür filan dilememedi mi, öyle söylemek istemedim demedi mi, yanlış anladın demedi mi, hala ısrar mı ediyor bu konuda yani. Adamın psikolojisini ben anlayamadımda bit türlü.
aynı evdeler, arkadaşım babalık testi istedi, gelecekte çocuk için problem olmasın diye, özür dileme gibi bir mevzu yok adama göre herkes hata yapabilir demiş eğer arkadaşım böyle bir hata yaptı ise onu çocuk küçükken bilmeye hakkı varmış gibi bir savunma yapmış özür yok yanı çok sıkıştığında yaptım bir eşşeklik demiş ama kıza yaptığı konuşmalardan anladığım kadarıyla hala şüpheleri var... şüphesi olmasa en azından şu cümleyi kullanmaz şimdi oğluma ekonomik destekte bulunurum ama yarın erkek arkadışın olunca 5 kuruş vermem demiş... bu nedemek şimdi değilmi....
mide bulandırıcı bir laf
arkadaşın en doğrusunu yapmış benimde bir kızım banada eşim eğer böyle bir laf etse bende bir daak durmaz babalıını kanıtlar çeker giderim
babalık sonucunu görünce zaten en büyük cevap ve en büyük tokatı yemiş olur
aynı evdeler, arkadaşım babalık testi istedi, gelecekte çocuk için problem olmasın diye, özür dileme gibi bir mevzu yok adama göre herkes hata yapabilir demiş eğer arkadaşım böyle bir hata yaptı ise onu çocuk küçükken bilmeye hakkı varmış gibi bir savunma yapmış özür yok yanı çok sıkıştığında yaptım bir eşşeklik demiş ama kıza yaptığı konuşmalardan anladığım kadarıyla hala şüpheleri var... şüphesi olmasa en azından şu cümleyi kullanmaz şimdi oğluma ekonomik destekte bulunurum ama yarın erkek arkadışın olunca 5 kuruş vermem demiş... bu nedemek şimdi değilmi....