- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Bi şekilde mutlaka söyliycemSesinden tanıyabilir aynı ortamda tekrar görüşürseniz. Öğrenciyse mutlaka düzenli kullandığı bir mail adresi vardır, olmalı yani hala mail adresini düzenli kontrol etmeyen bir öğrenci olduğuna inanasım gelmiyor. Mail adresini bulup kimliksiz bir adresten mail atmak daha sağlam bence.
Kesinlikle evet. Bilsin ona gore onlemini alsin. Ne serefsizler var ya!
Yok yüzyüze söylemem mümkün değil hem aynı şehirde değiliz hem erkek arkadaşım aramızda diye güvenerek anlattı bana bunu onun da başına iş açamamGizlice soylerseniz ama ciddiye almayabilir. Belki cekemiyorlardir diye dusunebilir. Soyleyebilirseniz yuz yuze soyleyin bence
Aynen katılıyorum kendi kimliğimle söylersem hem ben hem sevgilim fena oluruz. Zaten evli oldukları için barışmanın bi yolunu bulacaklardırÇok benzer bir olay yaşadım ben kıza söylemeyi tercih ettim ama olan bana oldu.Kıza sakın benim adımı alma demiştim kızın sevgilisi de arkadaşımdı çünkü kız en son benim adımı verdi bu söyledi bana diye o günden sonra ikisinin yüzünü bile görmedim yetmezmiş gibi 1 hafta içinde de hiç birşey olmamış gibi barıştılar.Sonuç mu:Ben fesat çıktım.Yani söyleyeceksen de fake Facebook falan aç oradan söyle.
Kesinlikle cnm ben yandım sen yanma gizli bir şekilde söyle.Aynen katılıyorum kendi kimliğimle söylersem hem ben hem sevgilim fena oluruz. Zaten evli oldukları için barışmanın bi yolunu bulacaklardır
fake bir adresten, sizin olduğunuz anlaşılmayacak şekilde ve ispatlı -onu da tatmin edecek- şekilde söyleyin bence.
ben bilmek isterdim ve fake de olsa bir kurt düşse içime, azıcık da tetiklerse beni; devamını getirir kurtulurdum.
kanıtınız varsa söyleyin yoksa elinizde patlar boşverin
fake bir adresten, sizin olduğunuz anlaşılmayacak şekilde ve ispatlı -onu da tatmin edecek- şekilde söyleyin bence.
ben bilmek isterdim ve fake de olsa bir kurt düşse içime, azıcık da tetiklerse beni; devamını getirir kurtulurdum.
sahte hesap daha iyi. sesi tanır vs anlar sıkıntı olur. kolay gelsin. allah sabır versin o kıza da, doğru insanlarla karşılaştırsınSahte bi hesap ya da ankesörlü telefonla yapıcam bu işi ve aradığımda bildiğim tüm ayrıntıları anlatıcam umarım tatmin olur ben elimden geleni yapayım gerisi ona kalmış
sahte hesap daha iyi. sesi tanır vs anlar sıkıntı olur. kolay gelsin. allah sabır versin o kıza da, doğru insanlarla karşılaştırsın
Sahte hesabın dediklerine güvenmeyip polise şikayetçi olursa çıkmaz mı kimin yaptığı?sahte hesap daha iyi. sesi tanır vs anlar sıkıntı olur. kolay gelsin. allah sabır versin o kıza da, doğru insanlarla karşılaştırsın
çok çok zor. polis ancak ciddi bir tehditte vs ip adresi bulmak için çabalar. o şekilde bile zor ya.Sahte hesabın dediklerine güvenmeyip polise şikayetçi olursa çıkmaz mı kimin yaptığı?
Çıkar büyük ihtimalle ve çıkarsa fena şeyler olur. Ankesörlüden başka birine söylettirsem daha iyi belki deSahte hesabın dediklerine güvenmeyip polise şikayetçi olursa çıkmaz mı kimin yaptığı?
Adam emniyette çalışıyo ama o bulur mu ki acabaçok çok zor. polis ancak ciddi bir tehditte vs ip adresi bulmak için çabalar. o şekilde bile zor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?