Siz olsanız ne yapardınız

Bi şekilde mutlaka söyliycem

Çok benzer bir olay yaşadım ben kıza söylemeyi tercih ettim ama olan bana oldu.Kıza sakın benim adımı alma demiştim kızın sevgilisi de arkadaşımdı çünkü kız en son benim adımı verdi bu söyledi bana diye o günden sonra ikisinin yüzünü bile görmedim yetmezmiş gibi 1 hafta içinde de hiç birşey olmamış gibi barıştılar.Sonuç mu:Ben fesat çıktım.Yani söyleyeceksen de fake Facebook falan aç oradan söyle.

Aynen katılıyorum kendi kimliğimle söylersem hem ben hem sevgilim fena oluruz. Zaten evli oldukları için barışmanın bi yolunu bulacaklardır

Söyle tabi ki ama söylediğin zaman " sen Benim mutluluğumu kıskandığın için yakan söylüyorsun "" gibi bir tepkiyle karşılaşma ihtimalin yüksek o Yüzden elinde ispatın varsa mutlaka kullan Öne sür

fake bir adresten, sizin olduğunuz anlaşılmayacak şekilde ve ispatlı -onu da tatmin edecek- şekilde söyleyin bence.
ben bilmek isterdim ve fake de olsa bir kurt düşse içime, azıcık da tetiklerse beni; devamını getirir kurtulurdum.

kanıtınız varsa söyleyin yoksa elinizde patlar boşverin

Sahte bi hesap ya da ankesörlü telefonla yapıcam bu işi ve aradığımda bildiğim tüm ayrıntıları anlatıcam umarım tatmin olur ben elimden geleni yapayım gerisi ona kalmış

Sahte bi hesap ya da ankesörlü telefonla yapıcam bu işi ve aradığımda bildiğim tüm ayrıntıları anlatıcam umarım tatmin olur ben elimden geleni yapayım gerisi ona kalmış
sahte hesap daha iyi. sesi tanır vs anlar sıkıntı olur. kolay gelsin. allah sabır versin o kıza da, doğru insanlarla karşılaştırsın

sahte hesap daha iyi. sesi tanır vs anlar sıkıntı olur. kolay gelsin. allah sabır versin o kıza da, doğru insanlarla karşılaştırsın
Sahte hesabın dediklerine güvenmeyip polise şikayetçi olursa çıkmaz mı kimin yaptığı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…