Siz görümceyi biraz fazla önemsemişsiniz, kendini çok önemli biri gibi gösterirseniz
o da sizinle uğraşmaya ve zevk almaya devam eder. uzak durun, yokmuş gibi davranın.
Kendinden memnun degil demek ki,yoksa niye hakaret gibi gorsun,
Uzak dur ,takma kafaya
ne yaptı görümceniz aranızı açmak için?
evet haklısın allah yardımcın olsunElinden ne geliyorsa onu yapti, ama akkilica yapti fazla ispat birakmadan ... acikcasi gorumcem degil benim ilgi alanim, esimin boyle beni kinci gormesi ... ne yapmami bekliyor anlamiyorum, kardesi sevmiyorsa sevmiyor ben bana duseni yaptim daha ne yapayim ... o istiyorki kardesi konusmasin beni hice saysin ama ben konusayim hicbirsey olmamis gibi ama benimle muhattap olmayan bi insanla ben nasil muhatap olayim
Eşiniz ve ailesi size tavır alırsa alsın...konuşmayın görüşmeyin görümcenizle...hatta uzun zaman tavır yaparlarsa da...aynı tavrınızı koruyun... büyüklük bende kalsın...diye de konuşmayın....
konunun sonunda kendı gibi bir görümceye sahip demenı bekledım ama olmadı
aynen, madem çok iyi biriyse buna alınmasınKendinden memnun degil demek ki,yoksa niye hakaret gibi gorsun,
Uzak dur ,takma kafaya
Aslinda senin gibi gorumcen olsun derken sizin hakaret etmeye calismissiniz. Sinirliyken kimse gorumcesine "sen mukemmelsin insallah seninde gorumcen boyle olur" demez, bunu hepimiz biliyoruz.
Esiniz belkide hareketinizden daha cok bunu inkar edisinize kiziyordur.
aynen, madem çok iyi biriyse buna alınmasın
Aslinda senin gibi gorumcen olsun derken sizin hakaret etmeye calismissiniz. Sinirliyken kimse gorumcesine "sen mukemmelsin insallah seninde gorumcen boyle olur" demez, bunu hepimiz biliyoruz.
Esiniz belkide hareketinizden daha cok bunu inkar edisinize kiziyordur.
Yuh arsız biraz galibaGorumcem cok iyi biliyor yaptiklarini, ama ondaki egoyu kimsede gormedim ben ... sanki ben durduk yere oyle mesaj atmisim imaji vermek istiyor ve hatta ozur bekliyor
gorumceniz buyuk mu eizden niye bu kadar uzatti ki bu konuyu?Hatta benden ozur dilememi bekliyorlar, bende dedim karsilikli diliyelim madem ozuru ama yok onu kabul etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?