• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız

Eşimle sevgiliysen bana bi telefon geldi. Bi akraba. Erkek kardeşim polis oldu biliyorsun artık evlenmek istiyor ne dersin görüşür müsünüz diye. Eşim yanımda duydu telefonda ne dediğini. Allahım o kara günü unutamıyorum hayatımın en kötü dk larımı yaşadım. Eve gitmeyeceksin seni kaçırıyorum falan dddi deliye döndü bağırıp çağırdı eve gitmek için zor ikna etmiştim o_O çoçuğun tepkisi bana garip geldi seviyor olsa bi erkek olarak kıyamet koparmalıydı. Acaba arkadaşının yalan söylediğini mi anladı ki?:KK14:

Neden kiyameti kopartsinki? Aileler anlasamiyormus. Kiyamet kopsa kizin ailesi hem seni istemiyoruz hem de kizimin gelecegine mani oluyorsun der eger boyle bir durum olsaydi. Yazik cocuk rezil olduguyla kalir.

Kiz kendi ailesinin istemedigini bile bile cocugu telasa sokup pesinden kosmasini istiyor. Geri donse ne olacak? Iki tarafta ailesini ezip evlenecekler herhalde. Bosa caba sadece bunlar.

Neden kiyameti kopartsinki? Aileler anlasamiyormus. Kiyamet kopsa kizin ailesi hem seni istemiyoruz hem de kizimin gelecegine mani oluyorsun der eger boyle bir durum olsaydi. Yazik cocuk rezil olduguyla kalir.

Kiz kendi ailesinin istemedigini bile bile cocugu telasa sokup pesinden kosmasini istiyor. Geri donse ne olacak? Iki tarafta ailesini ezip evlenecekler herhalde. Bosa caba sadece bunlar.
Eğer ikisi seviyoruz diye diretse aileler mecbur kabul eder. Gönül bu aile dinlemez ki :))

He ailesini ezip gecsin yani?
Ailesini ezip geçmez ama bekler sever. Seviyor sonuçta. Kuzenim 9 sene bekledi babası vermedi 30 yaşına geldiler geçtiler bekle bekle . Sonuç babası insafa geldi. İki aile görüşmüyor ama mutlular. Ben sevgiye inanıyorum seversen sabredersen olur.

Merhaba arkadaşlar direkt konuya giricem. Aslında anlatacağım olay bi arkadaşımın başından geçti.fikrinizi merak ediyorum çaresiz kalmış. Direkt konuya giricem arkadaşım ve sevgilisi birbirlerini çok seviyorlar ancak aile konusunda problemleri var. O konuyu açmıcam. Yani kisaca aile sorun kendileri normal şartlarda anlaşıyorlar şimdi bu arkadaş bi netlik göremedi daha ailelerin tanışması için zaman var ve çocuğun ailesinden dolayı iş uzadı arkadaşımda artık sıkıldı bundan sevgilisine bi oyun oynamak istedi onu istediklerini ve hafta sonu geleceklerini söyledi çocuklada öncesinde tartışıp ayrılmışlardı arkadaşta hafta sonu gelmeyi düşünüyolar dedi çocuk tpki vermiş neyse bunlar ayrıldılar. Siz olsanız çocuğun yerinde olsanız kıza dönüş yapmazmısınız. Sevseniz bi şekilde o işinn olmaması için dil dökmez misiniz. (Not: kız tartışmada ağır konuştu ve gerçekten birileri arkadaşımı beğenmiş görücü gelecekti ama tarihi belli değildi)

Aferim çocuğa
Tarihin en eski ama en karakter belli eden oyunudur bu
Bende olsam sırf evlenmek adına başka alternatifleri deneyen birini istemem

Ailesini ezip geçmez ama bekler sever. Seviyor sonuçta. Kuzenim 9 sene bekledi babası vermedi 30 yaşına geldiler geçtiler bekle bekle . Sonuç babası insafa geldi. İki aile görüşmüyor ama mutlular. Ben sevgiye inanıyorum seversen sabredersen olur.

Kuzeniniz bu arada boyle gereksiz entrikalar yapti mi?

Bu nunarayi yapmak cocugu aileye karsi kiskirtir. Herseyi dahada zorlastirir. Bekleyebiliyorlarsa normal insan gibi beklesinler

Kuzeniniz bu arada boyle gereksiz entrikalar yapti mi?

Bu nunarayi yapmak cocugu aileye karsi kiskirtir. Herseyi dahada zorlastirir. Bekleyebiliyorlarsa normal insan gibi beklesinler
Haklısın aptallık ettim diyor zaten yazık sevmese böyle oyunlara girmez. Kuzenimde eşide çok sabrettiler. KB kuzenime o.... bile dddi . Çocuğu bizim aile kaç kere sıkıştırıp dövdürdü. Yılmadılar .bende diyorum demekki gerçek sevgi Yok olsaydı bi şekilde yolunu bulurdu bu ilişki

Back
X