Siz olsanız ne yapardınız

helikaz

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2007
36
6
286
Tokat
Merhaba
13 yıllık evliyim, eşimin arkadaşlarıyla WhatsApp grubunda erotik video paylaşımlarını gördüm ve hoşlanmadığımı söyledim. O da bana bunun çok masumane bir geyik olduğunu benim abarttığımı, bu kadar da onun hayatına müdahale etmememi söyledi...
Siz olsanız göz yumarmısınız??? Ben mi abartıyorum???

Merhaba
13 yıllık evliyim, eşimin arkadaşlarıyla WhatsApp grubunda erotik video paylaşımlarını gördüm ve hoşlanmadığımı söyledim. O da bana bunun çok masumane bir geyik olduğunu benim abarttığımı, bu kadar da onun hayatına müdahale etmememi söyledi...
Siz olsanız göz yumarmısınız??? Ben mi abartıyorum???
Eşiniz mi paylaşmış videoları yoksa arkadaşları mı ben de olsam baya bi kızardım telinden WhatsApp ı bile silerdim o zaman biz kadınlarda WhatsApp grubumuzda öyle geyikler yapalım olur mu öyle şey

Demek ki abartmıyorum☺️ Teşekkür ederim yorumunuz için. Eşim paylaşmıyor ama sonuçta o da izliyor gelen videoları...

siz öyle biriey yapsanız eşinizin tepkisi ne olurdu acaba?eşinize bunu sormalısınız bence

siz öyle biriey yapsanız eşinizin tepkisi ne olurdu acaba?eşinize bunu sormalısınız bence
Sordum tabiki, gayet sakin bir şekilde, bunun öyle birşey olmadığını, sadece geyik olduğunu söyledi... kendisi zaten oldukça sakin, sesini yükseltmeyen biridir. Ama ben yine de çok rahatsız oldum. İnsan ister istemez kendini karşılaştırıyor, doğumlardan sonra deformasyon yaşadı tabiki vücudum

Back
X