• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
merhabalar, benim bir süredir görüstügüm birisi var. Bu insanin iki tane cok samimi kiz arkadasi var. Gecen aksam birinin evine gitmis ve uzun süre oturmuslar. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum o ise normal buluyor sadece normal arkadas olduklarini söylüyor. Arkadaslarindan vazgecmeyecegini söylüyor ben ise bu durumdan asiri rahatsizim ortayi bulamiyoruz siz olsaniz ne yapardinizz?

Ortayı bulamıyorsanız bu iş zor ... ne siz bu rahatsızlığınızdan vaZgeçersiniz ne de sevgiliniz arkadaşlarından ..

Bir de ne kadar ısrar edersen o kadar sana inat arkadaşıyla zaman geçirir ..

Bu tarz şeyleri kabul edemiyorsan ilişkiyi uzatma derim .. net !

Akşam gittiği kız arkadaşı yalnız mıymış
Ailesiyle kalıyorsa sorun yok
Kız arkadaşlarıyla takılabilir ama seninle birlikte olmalı hele akşam veya geceleri
Görüşme demiyorum ama yanında olmak istiyorum deyin

Ortayı bulamıyorsanız bu iş zor ... ne siz bu rahatsızlığınızdan vaZgeçersiniz ne de sevgiliniz arkadaşlarından ..

Bir de ne kadar ısrar edersen o kadar sana inat arkadaşıyla zaman geçirir ..

Bu tarz şeyleri kabul edemiyorsan ilişkiyi uzatma derim .. net !
Edemiyorum ama görüsmeyi kesmekte istemiyorum:((

Aklima bu adam geldi
sokak-roportaji-kankadan-sevgili-olur-mu_o_8725.webp

Karşımdaki insanı değiştirmeye çalışarak ne kendimi yorar ne de onu darlardım. Rahatsız oluyorsam görüşmeyi keserdim. Ha ben rahatsız olur muydum? Olmazdım. Çünkü ben yokken onlar varmış, aralarında birşey olacak olsa çoktan olurmuş zaten. Ben hayatına girdim diye arkadaşlarıyla iletişimi kesen bir adamla benim işim olmaz.

Kız arkadaşlarıyla takılabilir ama seninle birlikte olmalı hele akşam veya geceleri
ailesiyle kalmiyor. Ben tatildeyim ailemle o yüzden yaninda degildim oraya gitmis

Karşımdaki insanı değiştirmeye çalışarak ne kendimi yorar ne de onu darlardım. Rahatsız oluyorsam görüşmeyi keserdim. Ha ben rahatsız olur muydum? Olmazdım. Çünkü ben yokken onlar varmış, aralarında birşey olacak olsa çoktan olurmuş zaten. Ben hayatına girdim diye arkadaşlarıyla iletişimi kesen bir adamla benim işim olmaz.
nasil rahat olabilirim kendi kendimi yiyorum

Hiç uğraşma, kabullenemiyorsan daha fazla olayı büyütmeye gerek yok. Arkadaşı olması başka, başbaşa evde kalmaları bambaşka bir şey. Ben asla müsaade etmezdim. Ne münasebet...

benım esımın kız arkadasları var 20 yıllık bır arkadası var mesela
ama bas basa gorusmezler . hadı bı kahve ıcelım veya yemek yıyelım mevzusu olursa bensız plan yapmazlar asla
bensız plan yapsalar cok rahatsız olurdum

Hiç uğraşma, kabullenemiyorsan daha fazla olayı büyütmeye gerek yok. Arkadaşı olması başka, başbaşa evde kalmaları bambaşka bir şey. Ben asla müsaade etmezdim. Ne münasebet...
ha cafe ha ev ne farki var diyor bana güvenmiyomusun diyor nasil mantikli bir arguman sunabilirim

benım esımın kız arkadasları var 20 yıllık bır arkadası var mesela
ama bas basa gorusmezler . hadı bı kahve ıcelım veya yemek yıyelım mevzusu olursa bensız plan yapmazlar asla
bensız plan yapsalar cok rahatsız olurdum
peki neden rahatsiz olurdunuz?ikisine de güveniyorsunuzdur büyük ihtimalle. Tam olarak beni rahatsiz eden seyi anlatamiyorum ona.

Sen arkadaşınla baş başa otursan sevgilin kabul edecekmi ? Valla bırak çok samimi arkadaşı akraba olsa ters bana

Esim kadinlarla icice calisiyor, omur boyu da bu boyle olacak.
Ama kankam diye birinin evine gecenin yarisi bi zahmet gitmesin, host derim ben o kadar da degil.

Back
X