Siz olsanız ne yapardınız?

Böyle bir kayınvalideyi bile sevebiliyorsanız gerçekten güzel kalplisiniz demektir.
Şu aşamada bakmayın derim.
Sonuçta dr 2 yıl içinde demiş aciliyeti yok yani.
Sonrasında sizin de bakabileceğiniz bir zamanda olabilir.
Birde ne ameliyatı bu 3 ay kalkamıyor?
3 ay degil aslinda 1 ay ayaga kalkmamasi lazim. Ayak bileginden olacak. Ama tam toparlamasi 3 ay.

Zaten bebek sahibi olmaya çalışıyorsun, çok zor bir süreç, bunu bahene edip, yorulmamam gerek, psikolojim de bozuk de eşine. Çocuk onun için de önemliyse seni haklı bulacaktır. Ona bakacak olan varmış nasolsa.

Ayak bileginden operasyon gecirecek. Ayaga hic kalkmamasi lazim 1 ay. Sonraki 2 ay da yorulmamasi lazim.

emrivaki hoş değil. ben bakmak istemezdim. ama eş hatrı devreye girebilir. bakacaksan da 1 ay bak. sonra evine geçsin. yorulmadan halleder işlerini.

Herşey karşılıklı mantıgı bana göre çok yanlış. Herkese böyle davranılırsa birgün yardım edecek bir insan dahi kalmayabilir şu hayatta çünkü her insanın hatası olabilir. Sizin yerinizde olsam bakardım ama şunun bunun için degil sadece Allah rızası için ve iyi de davranırdım ki belki hatasını anlar size tavrını degiştirir. İyilik merhamet sadece iyi insanlara ya da size iyi davrananlara uygulanacaksa nerde kaldı bizim Müslümanlıgımız.

öncelikle aşılama tuttu mu onun sonucunu bekleyin
sonra ameliyat ne kadar zorlu olabilir ki
size gelmesinler siz onlara gidin
eşiniz ile görüşüp ameliyaa giderken evi temizlikçiye temizletin
ameliyattan gelince siz onlara geçince
bunaldıkça evinize kaçarsınız size gelirse kaçışınız olmaz
sınav zamanı falan evinize kaçamazsınız
ama içinizde kalmış madem anne zorlu süreçlerde bir telefon bile etmedin ama ben sana bakarım şu dönemde değil ama deyin
zaten 2 yıl içinde demiş doktor hemen yarın ol dememiş bekleyebilir

Bu kadar taktığınıza göre seviyosunuz siz de demek ki kayınvalideyi. Ben yerinizde olsam 3ay erteler bakardım belki onunda tutumu değişir böylelikle hala üzülüyorum diyosunuz siz de üzülmezsiniz böylelikle. Ama önceliğiniz aşılama ve sınavınız olsun telaşınız bitince yardım edin

Merhaba sevgili kk hanımları. Önceden bir konu açmıştım kv ile ilgili. Özet geçeyim. Kendisi benim hiç biseyime karismaz. Gezmisim almisim etmisim laf etmez. Bana karsi genel olarak iyidir. Ama mesela bazen ihtiyac duydugumda hic yanimda olmaz. Mesela rahim filmi cekildim canim cok tatli yanimda olsun istedim gelmedi. Orada bayginlik gecirdim. Hic aramadi etmedi kac gün. Asilama oldum biliyordu ne oldu diye sormadi bile. Tasindim yardima gelmedi. Evlenirken zaten bir ceyrek bile takmadi. Diyor cocugun olursa bakamam. Her neyse ben üzülüyordum baslarda. Sonra siz dediniz ki o senin gercek annen degil sonucta. Beklentiye girme üzülme. Ben de sizi hakli buldum artik ondan beklentim sifir bu konularda. Hatta simdi 2. Asilamami oldum bilmiyor bile. Tüp bebek de yaptirsam bilmesin istiyorum aramayinca çok üzülüyorum çünkü. Bir de şuan calismiyorum. Kpssye girdim iyi puan aldim. 2-3 aya bir sinava daha girecegim atanirsam bir isim olacak insallah. Bu aylar cok yogun yani benim icin. Tedaviler, sinavlar ve bir de yine tasinma söz konusu olabilir.. yogunum. Kv ise doktora gitti. Doktor ameliyat demis. 2 yila olman lazim demis. Dedi ki bana bakarsiniz 3 ay kendimi toparlayana kadar. 3 ay bizde kalacak yani. Esi diger oglu da hep bizde takilacak haliyle. Ben de direk olmaz demedim. Ama dedim bu 3 ay benim yogun calismam gerekiyor. Sonraya ertelesek olur mu. Bozuldu galiba. Tedavilerimden hic bahsetmedim. Bu asilamam tutmazsa 3. Asilama o da tutmazsa tüp bebek olacak. Yani ben zaten cok yipranmis haldeyim suan. Bir yandan da diyorum hic bana yardimci olmadi hic biseyimde. Agirima gidiyor. Esimin hatri icin bakarim. Allah var simdi kvyi de sevmiyor degilim bakarim. Ama diyorum o zaman o neden yanimda olmadi hic benim. Siz olsaydiniz ne yapardiniz? Bizden haric bakacak bekar cocugu kocasi babasi annesi var. Onlar da yasli ama sagliklilar. Yine de bize gelmek kalmak istiyor. Esim dünya iyisi biri onun icin yaparim peki neden agirima gidiyor bakmak?
Çok basit görmediğiniz bir şeyi gösteremiyorsunuz. Bakarsanız da sizin yüce gönüllüğünüz.

niye herşey karşılık olmuş çıkar ilişkisi olmuş kötü niyetli olmuş şu yorumların çoğundan anladığım iylik yapanamı sadece iylik yapılır nerde bunun insanlığı sevabı hani bizim karekterimiz değerlerimiz ne hale gelmişiz bizya komşusuna bile aylarca bakan insanlar duymuşken kendi öz oğlunun eşinden bunu istemesi.... şaşırıyorum yorumlara geldiğimiz duruma ( kendinizi tabiki düşüneceksiniz sınav dönemi ve aşılama için tatlı dille konuşup erteleyelim denmeli )

insanlar zaten konuşurken bir gün buna ihtiyacım olacak mantığıyla konuşmuyor iyiyken gelemem,yapamam,bakamam oluyor hastalanınca siz bana bakarsınız, olduu sen bir adım gitde karşındaki 10 adım gelir zaten ama yok büyük büyüklüğünü bilirse küçük zaten bilir,bu konuda çok dertliyim zaten yapılacak bişey varsa
yemek falan yapar eşimle gönderirdim ama bakıma gelince yok arkadaşım yok .

Back
X