- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Karabiberim123
-
Öderim keşke öyle bi teklifte bulunsalar bulunmasalar bile eşim dese. Kendim mi konussam acaba. Ama eşim konussa daha iyi olurdu eşiyle ev sahibininYari yaroya odeyin parasini..
Son çare öyle yapıcam inşallah çözeriz bu durumusiz ev sahibinin hanımı işe görüşün uygun bir dille anlatın.. ben kiradayken öyle yapıyordum eşim biraz çekingen olurdu sorunları söylemezdi.. ben hanımı işe görüşür hallederdim meselelerimi..
Teyzeyle konus. Tabi kocan kizmayacaksa.. yeterki yarisini odeyelim gebeligin son demlerinde uyumak istiyorum de..Öderim keşke öyle bi teklifte bulunsalar bulunmasalar bile eşim dese. Kendim mi konussam acaba. Ama eşim konussa daha iyi olurdu eşiyle ev sahibinin
Tamam canım öyle yapıcam kararlıyım üstünü kapatmıcam bu konunun.Teyzeyle konus. Tabi kocan kizmayacaksa.. yeterki yarisini odeyelim gebeligin son demlerinde uyumak istiyorum de..
Birde esin sen kadar rahatsiz degil demekki..kendi isini kendin gor:))Tamam canım öyle yapıcam kararlıyım üstünü kapatmıcam bu konunun.
O rahat bi adam her konuda gamsızdır bana dokunmayan yılan bin yaşasın bile der. Değiştiremedim ne yapayımBirde esin sen kadar rahatsiz degil demekki..kendi isini kendin gor:))
Ben pazartesi ev sahibimle konusayım bakalım ne dicek. Onlarda kat mülkiyetinden yararlandılar. Borçları var ayıp diyor eşim.Üstü kapatılacak bi konu değil ki. Eşin hiç mi rahatsız olmuyor?
Ev sahibinle sen konuş. Yaşlı insanlar sonuçta kırmaktan korktum o yüzden sana söylüyorum dersin.
Evet oda olur hiç mühim değilSiz verin kiradan düşsünler..
siz ev sahibinin hanımı işe görüşün uygun bir dille anlatın.. ben kiradayken öyle yapıyordum eşim biraz çekingen olurdu sorunları söylemezdi.. ben hanımı işe görüşür hallederdim meselelerimi..
Teyzeyle konus. Tabi kocan kizmayacaksa.. yeterki yarisini odeyelim gebeligin son demlerinde uyumak istiyorum de..
Üstü kapatılacak bi konu değil ki. Eşin hiç mi rahatsız olmuyor?
Ev sahibinle sen konuş. Yaşlı insanlar sonuçta kırmaktan korktum o yüzden sana söylüyorum dersin.
Ev sahibi ile görüştüm onlar servisi çağırmışlar yazın 600 TL istemiş servis. Onlarda durumu yok diye yaptırmamış. Yani her seyin farkındalar. Biz yaptıralım eşimin tanıdııg var dedim ya tümden bozarsa dolap alacak durumumuz yok bi müddet çekin elimiz açılınca yaptırcaz dediSiz verin kiradan düşsünler..
Onlar yaptırınca da bozulma ihtimali var ama, söyleseydiniz. Kiradan düşelim dediniz mi?Ev sahibi ile görüştüm onlar servisi çağırmışlar yazın 600 TL istemiş servis. Onlarda durumu yok diye yaptırmamış. Yani her seyin farkındalar. Biz yaptıralım eşimin tanıdııg var dedim ya tümden bozarsa dolap alacak durumumuz yok bi müddet çekin elimiz açılınca yaptırcaz dedi
Eşim için eşiyle konusmasını söyledi canım ya biz yaptıralım deyince. Durumları biraz sıkıntılıymısOnlar yaptırınca da bozulma ihtimali var ama, söyleseydiniz. Kiradan düşelim dediniz mi?
Kiradan düşmesekte razıyım yeterki yapılsınOnlar yaptırınca da bozulma ihtimali var ama, söyleseydiniz. Kiradan düşelim dediniz mi?
Teşekkür ederim ilginize inşallah ederlerZor durum ya. Kabul ederler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?