Su konu komsu ne illet ya, o burunlari her yerde!
Evet babam adının konulmasını istiyor aynı dediğiniz gibi inşallah böyle olurUfak bir tek taş alsın, gelsinler istesinler. Bir yüzük sana takılsın, söz kesilsin yeterli. Baban sanırım bunu istiyor. Sözün kesilmesi çok masraflı bir durum değil. Aile arasında olur biter. Yazında nişanınızı yaparsınız.
Evet doğru diyorsunuz erkek arkadaşım da strese girdi erken olduğunu düşünüyor bende öyle düşünüyorum tatsızlık çıkmadan halledilir umarım :/İsteme ve söz yaparsınız küçük çaplı ,evde aile arasında masrafsız. Sadece çiçek çikolata ve sana yüzük. Yaza da nişan.
Babalar bazen çok fevri kararlar veriyorBenim babam da belki ayrılırsınız bir süre boyle devam edin demisti
Babalar çıldırmış olmalı
Benim açımdan sorun yok erken olduğnu düşünüyorum ben de ama yine de babam sonuçta 5 yıldır hiçbirşey demedi karışmadı ilişkime, Erkek arkadaşım erken diyip duruyor baskı yapıyormuşum gibi hissediyorum kendimi suçlu hissediyorum ama babam istiyor elimde değil ki:/Zaten önce baban tanışsın içi rahat etsin. Bir süre sonra ailesi gelsin aileler tanışsın. Fazla yüz göz olmadan nişan söz tarihini konuşurlar (zaten siz belirlemişsiniz) bunda zarar yok iyi olur. Resmî şekilde nadir görüşülmeli .
Evet haklısınız bende bu şekilde düşünüyorum ama erkek arkadaşım birazcık dik kafalı kimsenin karışmasını istemiyor bizim planladığımız gibi olsun istiyor ama babamda kendine göre haklı. Nasıl çözücem bilmiyorumNormal bir tektaş yüzük çokta pahalı değil yani pırlanta olmayanlar . Çiçek çikolata size bir yüzük arkadaşların dediği gibi pek masrafa sokmaz sevgilinizi.. ailesi de bu kadarını yapar herhalde. Yazın gönlünüze göre nişan yaparsınız. Hem git gel tanışma derken daha uzar bile belki süreç
Şu an babanız haklı , erkek arkadaşınız evlenene kadar büyükleri de dinleyecek biraz. Kız babası sonuçta öyle münasip gördüyse bir bildiği vardır. Sizin için taşın altına koyacak eliniEvet haklısınız bende bu şekilde düşünüyorum ama erkek arkadaşım birazcık dik kafalı kimsenin karışmasını istemiyor bizim planladığımız gibi olsun istiyor ama babamda kendine göre haklı. Nasıl çözücem bilmiyorum
Evet doğru söylüyorsunuz ona da bunu bir şekilde izah etmem gerekiyor. İnşallah bir tatsızlık çıkmadan çözülür herşeyŞu an babanız haklı , erkek arkadaşınız evlenene kadar büyükleri de dinleyecek biraz. Kız babası sonuçta öyle münasip gördüyse bir bildiği vardır. Sizin için taşın altına koyacak elini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?