Siz olsanız ne yapardınız?

medusa808

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
31
5
6
35
Sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz. Sevgilimle ben mezun olduktan sonra bu yaz nişan yapacağımızı konuşmuştuk ve nişandan 6-7 ay sonra da evleniriz diye konuşmuştuk aileme de bundan bahsetmiştim. Üniversiteden bu dönem yeni mezun oldum ve babam birkaç gün geçmeden artık ilişkimizin adının konmasını istediğini söyledi. Annem zaten tanıyordu, babam Erkek arkadaşını çağır tanışalım konuşalım dedi ardından da ailesini getirir ailesiyle de tanışırız yüzük takarız dedi. Ben de baba biz öyle düşünmemiştik tanışma sözlenme vs yazın olur diye konuşmuştuk erkek arkadaşımla aramızda annemle sana da bahsetmiştim dedim, fakat babam artık bu durumdan rahatsız olduğunu konu komşunun laf söylemesinden korktuğunu söyledi.. ( Babam güneyli Mersin’li ve bazen bu şekilde değerlendirmeleri olabiliyor...) bunun üstüne bende birşey diyemedim Bundan erkek arkadaşıma bahsettiğimde erkek arkadaşımda tanışmaya gelirim tabi ki ailemle de geliriz fakat sözlenmemizin erken olduğunu böyle birşey beklemediği için şaşırdığınu söyledi ve maddi açıdan da yeterli birikiminin daha olmadığını söyledi haklı olarak çünkü yazın diye konuşmuştuk. Ben şimdi iki arada bir derede kaldım cuma günü erkek arkadaşım bize tanışmaya gelecek kızlar fikşr verin böyle bir durmda ne yapılması gerekir....

Hiç korkmayın, önce tanısmaya gelicek zaten. Akısına bırakın. Babanız illa diretirse de evde sadece aile büyüklerinin yanında Bi yüzük takmak cok masraflı birsey olmaz diye düşünüyorum.

Benim babam da belki ayrılırsınız bir süre boyle devam edin demisti :KK53:
Babalar çıldırmış olmalı :-)

Ufak bir tek taş alsın, gelsinler istesinler. Bir yüzük sana takılsın, söz kesilsin yeterli. Baban sanırım bunu istiyor. Sözün kesilmesi çok masraflı bir durum değil. Aile arasında olur biter. Yazında nişanınızı yaparsınız.

İsteme ve söz yaparsınız küçük çaplı ,evde aile arasında masrafsız. Sadece çiçek çikolata ve sana yüzük. Yaza da nişan.

Ufak bir tek taş alsın, gelsinler istesinler. Bir yüzük sana takılsın, söz kesilsin yeterli. Baban sanırım bunu istiyor. Sözün kesilmesi çok masraflı bir durum değil. Aile arasında olur biter. Yazında nişanınızı yaparsınız.
Evet babam adının konulmasını istiyor aynı dediğiniz gibi inşallah böyle olur :(

İsteme ve söz yaparsınız küçük çaplı ,evde aile arasında masrafsız. Sadece çiçek çikolata ve sana yüzük. Yaza da nişan.
Evet doğru diyorsunuz erkek arkadaşım da strese girdi erken olduğunu düşünüyor bende öyle düşünüyorum tatsızlık çıkmadan halledilir umarım :/

Zaten önce baban tanışsın içi rahat etsin. Bir süre sonra ailesi gelsin aileler tanışsın. Fazla yüz göz olmadan nişan söz tarihini konuşurlar (zaten siz belirlemişsiniz) bunda zarar yok iyi olur. Resmî şekilde nadir görüşülmeli .

Normal bir tektaş yüzük çokta pahalı değil yani pırlanta olmayanlar . Çiçek çikolata size bir yüzük arkadaşların dediği gibi pek masrafa sokmaz sevgilinizi.. ailesi de bu kadarını yapar herhalde. Yazın gönlünüze göre nişan yaparsınız. Hem git gel tanışma derken daha uzar bile belki süreç

Zaten önce baban tanışsın içi rahat etsin. Bir süre sonra ailesi gelsin aileler tanışsın. Fazla yüz göz olmadan nişan söz tarihini konuşurlar (zaten siz belirlemişsiniz) bunda zarar yok iyi olur. Resmî şekilde nadir görüşülmeli .
Benim açımdan sorun yok erken olduğnu düşünüyorum ben de ama yine de babam sonuçta 5 yıldır hiçbirşey demedi karışmadı ilişkime, Erkek arkadaşım erken diyip duruyor baskı yapıyormuşum gibi hissediyorum kendimi suçlu hissediyorum ama babam istiyor elimde değil ki:/

Normal bir tektaş yüzük çokta pahalı değil yani pırlanta olmayanlar . Çiçek çikolata size bir yüzük arkadaşların dediği gibi pek masrafa sokmaz sevgilinizi.. ailesi de bu kadarını yapar herhalde. Yazın gönlünüze göre nişan yaparsınız. Hem git gel tanışma derken daha uzar bile belki süreç
Evet haklısınız bende bu şekilde düşünüyorum ama erkek arkadaşım birazcık dik kafalı kimsenin karışmasını istemiyor bizim planladığımız gibi olsun istiyor ama babamda kendine göre haklı. Nasıl çözücem bilmiyorum

Evet haklısınız bende bu şekilde düşünüyorum ama erkek arkadaşım birazcık dik kafalı kimsenin karışmasını istemiyor bizim planladığımız gibi olsun istiyor ama babamda kendine göre haklı. Nasıl çözücem bilmiyorum
Şu an babanız haklı , erkek arkadaşınız evlenene kadar büyükleri de dinleyecek biraz. Kız babası sonuçta öyle münasip gördüyse bir bildiği vardır. Sizin için taşın altına koyacak elini

Şu an babanız haklı , erkek arkadaşınız evlenene kadar büyükleri de dinleyecek biraz. Kız babası sonuçta öyle münasip gördüyse bir bildiği vardır. Sizin için taşın altına koyacak elini
Evet doğru söylüyorsunuz ona da bunu bir şekilde izah etmem gerekiyor. İnşallah bir tatsızlık çıkmadan çözülür herşey

Back
X