Sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz. Sevgilimle ben mezun olduktan sonra bu yaz nişan yapacağımızı konuşmuştuk ve nişandan 6-7 ay sonra da evleniriz diye konuşmuştuk aileme de bundan bahsetmiştim. Üniversiteden bu dönem yeni mezun oldum ve babam birkaç gün geçmeden artık ilişkimizin adının konmasını istediğini söyledi. Annem zaten tanıyordu, babam Erkek arkadaşını çağır tanışalım konuşalım dedi ardından da ailesini getirir ailesiyle de tanışırız yüzük takarız dedi. Ben de baba biz öyle düşünmemiştik tanışma sözlenme vs yazın olur diye konuşmuştuk erkek arkadaşımla aramızda annemle sana da bahsetmiştim dedim, fakat babam artık bu durumdan rahatsız olduğunu konu komşunun laf söylemesinden korktuğunu söyledi.. ( Babam güneyli Mersin’li ve bazen bu şekilde değerlendirmeleri olabiliyor...) bunun üstüne bende birşey diyemedim Bundan erkek arkadaşıma bahsettiğimde erkek arkadaşımda tanışmaya gelirim tabi ki ailemle de geliriz fakat sözlenmemizin erken olduğunu böyle birşey beklemediği için şaşırdığınu söyledi ve maddi açıdan da yeterli birikiminin daha olmadığını söyledi haklı olarak çünkü yazın diye konuşmuştuk. Ben şimdi iki arada bir derede kaldım cuma günü erkek arkadaşım bize tanışmaya gelecek kızlar fikşr verin böyle bir durmda ne yapılması gerekir....