Siz olsanız ne yapardınız

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Günaydın bebekler hepinize merhaba şimdi benim sizlere danışmak istediğim bir konu var benim önceden arkadaş olduğum bir insanla ben 3 ay önce sevgili oldum bu kişi nişanlısından ayrılmış ve kötü bir ayrılık olmuş düğün öncesi ayrılmışlar bir sürü borcla kalmış ben de kötü bir birliktelikten çıktım ve bunun ayrıldığını öğrendiğimde kendim teklif ettim evlilik amaclı görüşmek istediğimi belirttim benden farklı bir ilde calışıyo geldi görüştük o da onayladı evlilik isteğini belirtti snra gitti bu ay tekrar geldi görüştük aramız iyi ama evlilikten bahsetmedi bu sefer kasımda tekrar geldiğinde görüşeceğiz sevgiliyiz aramız iyi ama Bn uzun bir ilişkiden çıktığım için daha fazla beklemek istemiyorum evlilik ten tekrar bahsetmekte istemiyorum uzaklaşır benden diye çünkü aramz iiyi napmam lazm bir fikir belirtirmisinz

Günaydın bebekler hepinize merhaba şimdi benim sizlere danışmak istediğim bir konu var benim önceden arkadaş olduğum bir insanla ben 3 ay önce sevgili oldum bu kişi nişanlısından ayrılmış ve kötü bir ayrılık olmuş düğün öncesi ayrılmışlar bir sürü borcla kalmış ben de kötü bir birliktelikten çıktım ve bunun ayrıldığını öğrendiğimde kendim teklif ettim evlilik amaclı görüşmek istediğimi belirttim benden farklı bir ilde calışıyo geldi görüştük o da onayladı evlilik isteğini belirtti snra gitti bu ay tekrar geldi görüştük aramız iyi ama evlilikten bahsetmedi bu sefer kasımda tekrar geldiğinde görüşeceğiz sevgiliyiz aramız iyi ama Bn uzun bir ilişkiden çıktığım için daha fazla beklemek istemiyorum evlilik ten tekrar bahsetmekte istemiyorum uzaklaşır benden diye çünkü aramz iiyi napmam lazm bir fikir belirtirmisinz
Birbirimizi yara bandı gibi kullanalım diyorsun yani🙄
Fazla hız felaket getirir derler.

Bu ne cnm evlilik evlilik bi sakin ol
Adamı 3 Aydan beri tanıyorsun
Sen ciddiyetini belirttin başta tamam yani
Adam zaten yıkılmış bir sürü zarara uğramış
Kaçıyor mu yani
İyice tanıyın birbirinizi
Günümüzde evliliklerin yüzde kaçı bitiyor valla gözünüz kara
3 ayda o kararı alıyorsunuz ne diyeyim

Onceden arkadasda olsaniz sevgili gbi olmaz sonucta biraz boyle deneyin. Bilmedgin bir suru yani vardr eminim daha iyi taniyin sonra isterseniz evlenirsiniz. Boyle isler aceleye gelmez bnce

Acele işe şeytan karışır.. biraz sakin herşey olacağına varır hayırlısı olsun

Bence jet hızıyla hareket ediyorsunuz. Ayrıldığınız insanlara inat yapmayın böyle şeyler. Kendi hayatınız için biraz düşünün.

Bu ne cnm evlilik evlilik bi sakin ol
Adamı 3 Aydan beri tanıyorsun
Sen ciddiyetini belirttin başta tamam yani
Adam zaten yıkılmış bir sürü zarara uğramış
Kaçıyor mu yani
İyice tanıyın birbirinizi
Günümüzde evliliklerin yüzde kaçı bitiyor valla gözünüz kara
3 ayda o kararı alıyorsunuz ne diyeyim
Yok zaten 1 yıl önce böyle bişey düşüneceğim aklımın ucundan geçmezdi ama bir başkasına yıllarım boşuna Gitti uzadıkça olmuyor zatn oncesinde arkdss olarak tanıdığımız için beklemeyelim dedim

Bence tekrar dile getirme . Evlilik icin zaman soyleyemem sonucta 8 yillik iliskide olmayinca bitiyor 8 aylik iliskide , sakin kafayla otur ve artılarını eksilerini düşün hangisi ağır basarsa ona gore kararını ver . Evlilik konusundada ısrarci olma bunu kadinda sevmez erkekte.

Yok zaten 1 yıl önce böyle bişey düşüneceğim aklımın ucundan geçmezdi ama bir başkasına yıllarım boşuna Gitti uzadıkça olmuyor zatn oncesinde arkdss olarak tanıdığımız için beklemeyelim dedim
Bunu onun istemesi laxım işte
Kadınların zoruyla yapılan evlilikler sağlıklı değil
Sonra ağlıyorlar yok kocam ilgisiz yok aldatıyor yok bilmem.ne
Belki evlenicen bu adamla acele acele
Sonra boşanıcan bu sefer de ne olucak acele ettim diyeceksin
Bir insanı arkadas olarak tanımak emin ol farklı
İnsanlar gerçek yüzlerini ilişkide gösterir
Örneğin benim bir arkadasım var erkek çok severim ama her kıza yürür şimdi kaç senelik arkadasım atsan atılmaz satsan satılmaz
Ama böyle biri işte .kimseyle tanıştırmam sürekli bana birilerini tanıştır der
Oğlum yok sana kız falan derim
Seninki böyledir demiyorum ama evlilik kararı ciddidir şakaya gelmez

Bunu onun istemesi laxım işte
Kadınların zoruyla yapılan evlilikler sağlıklı değil
Sonra ağlıyorlar yok kocam ilgisiz yok aldatıyor yok bilmem.ne
Belki evlenicen bu adamla acele acele
Sonra boşanıcan bu sefer de ne olucak acele ettim diyeceksin
Bir insanı arkadas olarak tanımak emin ol farklı
İnsanlar gerçek yüzlerini ilişkide gösterir
Örneğin benim bir arkadasım var erkek çok severim ama her kıza yürür şimdi kaç senelik arkadasım atsan atılmaz satsan satılmaz
Ama böyle biri işte .kimseyle tanıştırmam sürekli bana birilerini tanıştır der
Oğlum yok sana kız falan derim
Seninki böyledir demiyorum ama evlilik kararı ciddidir şakaya gelmez
Arkadşken biletini görmedim sevgiliyken de daha iyi be bileyim kafam karıştı

Erkek arkadaşınızın yerine kendimi koyuyorum, hazır değilsem sürekli evlilikten bahseden biri beni çok sıkardı. Evlilik isteğinizi belirtmişsiniz zaten hazır hissettiğinde kendi konuyu açacaktır. Zamana bırakmanız gerekli bence. Sabretmeniz için bu adamla evlenmeyi istiyor olmanız gerekir. Sadece evlenmek mi istiyorsunuz yoksa bu adamla mı evlenmek istiyorsunuz?

Eskisine inat olsa şimdiye coktan evlenirdim ayrılığın üzerinden 2 yıl olacak neredeyse hazır hissediyorum kendimi karşı tarafta cok iyi
Karşı tarafın iyi olduğunu 3 ayda nasıl anladınız hem borcu varmış hem psikolojik olarak toparlanmamış bu süre hiç yeterli değil. Ne yaparsan kendine...

Erkek arkadaşınızın yerine kendimi koyuyorum, hazır değilsem sürekli evlilikten bahseden biri beni çok sıkardı. Evlilik isteğinizi belirtmişsiniz zaten hazır hissettiğinde kendi konuyu açacaktır. Zamana bırakmanız gerekli bence. Sabretmeniz için bu adamla evlenmeyi istiyor olmanız gerekir. Sadece evlenmek mi istiyorsunuz yoksa bu adamla mı evlenmek istiyorsunuz?
Onunla evlenmek istiyorum zatn bekirttğim dönemde o da cok istekliydi hatta ben geri cekildm kendisi dedi bana sen istekli değilsin diye yan yana olmadığımız içinde kafamda kuruyorum acaba vazmı geçti diye

Back
X