Siz olsanız ne yapardınız

rabiazuhal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
76
11
38
Eşimle 6 yıllık evliyiz 2 çoçuğumuz var eşimi gerçekten çok seviyorum ama çok çaresizim eşim kendi işiyle ilgileniyor çalışanın birisiyle ilişkisi var bana sen çoçuklarımın annesisin senin üzülmeni istemiyorum kendini onunla kıyaslama diyor ama onunlada sürekli mesajlaşıyor konuşuyor fırsat buldukça onun koynunda hiç öyle tartışmamız olmadı her ailede olan ufak tefek sorunlar dışında ama bu konuyu öğrendiğim zamana kadardı herşey bilmiyorum ne yapacağımı siz olsanız yada başından böyle olay geçenler neler yaptınız

Aynısını bende yapardım. İsyerimden bi erkekle mesajlaşır görüşür sonra sen çocuklarımın babasinin üzülmeni istemem derdim. Bu da soru mu şimdi kanıtları topla al nafakani koy kapının önüne. Bunu inkar etmeyecek kadar ilişkiniz yüz giz olmuş size saygısı kalmamış

canım sen ilk önce kendini düşün bi kendine değer ver öyle bi adamın ne sana nede çocuklarına hayrı olur dik dur parçala onları hakkını savun pasif olma hakkın olan neysede al sen çok sakin anlatmışsın ama bu durumu kabullenmek zorunda asla değilsin lütfen sessiz kalma

Bazen gerçekten böyle şaşırtıcı konular okuyorum ki okuma esnasında gözüm istemsiz seğiriyor böyle.
Kalbim resmen boğazımda atıyor, hıçkırık geliyor.

Şaka mısınız? Umarım şakasınızdır şakaysanızda eğer sağlığım, kalbim, gözüm falan hiç önemli değil şaka değilseniz de bilmiyorum ne yazacağımı şaşırdım ya.

Hala sevmek???? What?

Başıma geldi ne yapayım boşandım. Tamam anlıyorum kimseye boşan demem herkesin durumu koşulu psikolojisi farklı amma velakin sizin eşiniz gayet pişkin ve saygısız herif inkar bile etmeyecek kadar sizi kaybetmiceğinden çok çok emin

Evet o beni yerle bir etsede gönüldür bu ya ota yada konuyo işte söz dinletemiyorsunuz ki

Ne okudum ben? Gerçekten erkekler nasıl bu kadar pişkin olabiliyor diye düşünüyorum her zaman ama cevabı sanırım buldum. Sizin gibi kadınlar, gerçekten bunu nasıl kabulleniyorsunuz bir de herifin sen onla, kendini kıyaslama demesinden sonra pes dedim ya !! Çocukları falan ortaya atmayın,kendinizi sevin ve saygı gösterin. BOŞANIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…