- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi rabiazuhal
-
Güven bitmiş ben ne yapacağını şaşırmış kızlarımla evde vakit geçsin diye günü yeyip bitirdiğim istemeyerek uyuyp uyandığım bir yaşam şekli işteŞimdi nasılsınız hiçbir şey olmamış gibimisiniz eşinle
Kabullenmeyin bu durumu lütfen.
Sanki normal bişeymiş gibi sizi ikna etmeye çalışıyor.
Boşanın çocuklarınızla hayatınıza bakın.
Şimdi siz bu düşünceyle devam ettiğiniz sürece daha üstünüzde 4-5 evlilikte yapar yani.Evet o beni yerle bir etsede gönüldür bu ya ota yada konuyo işte söz dinletemiyorsunuz ki
Bu gidişle 18kilo daha verirsin18 kilo verdim 6 ayda kızlarım herşeyim benim onları üzmeden sarsmadan nasıl çıkabilirim bu olaydan
yahu adam başkasıyla yatıyor. gizli saklı bile değil açık seçik. daha ne sorun olacak?er ailede olan ufak tefek sorunlar dışında
Kesinlikle nafaka iste ortada aldatma var çünkü. Anlaşmalı boşanırsanız tek celsede biter ama o da zor. Adam nafaka vermek istemeyecek. Ayrıca kızların boşanmanızı umursamaz. Boşanmazsanız asıl o zaman kızlarınız aklı ermeye basladığında üzülürHaklısınız hanımlar peki tek celsede nasıl biter bilgisi olan varmı ayrıca ne nafaka ne bişey zerresini istemiyorum ki sadece kızlarımla olayım yeter pek saglıklı düşünemiyorum zaten sevgimi varmı yokmu onuda bilemiyorum
Sağlıklı düşünemediğiniz aşikar, ekonomik güvenliğiniz var demek ki nafaka istemediğinize göre. Boşanın.Haklısınız hanımlar peki tek celsede nasıl biter bilgisi olan varmı ayrıca ne nafaka ne bişey zerresini istemiyorum ki sadece kızlarımla olayım yeter pek saglıklı düşünemiyorum zaten sevgimi varmı yokmu onuda bilemiyorum
O gönül değil olamaz seninki takıntı kocan başkasıyla olunca Altın gibi gözünde neden böyle değerlendiki sen bu adamı hint kumaşı edersin olmaz şimdi Suç senin bacım sen o adamı gözünde büyütmüşsün bunuda ona göstermişsin oda kendini cumhuriyet altını zannediiyor Yapma bunu En büyük yanlışı sen yapıyorsun ona fırsatı cesareti veren sensinEvet o beni yerle bir etsede gönüldür bu ya ota yada konuyo işte söz dinletemiyorsunuz ki
Önce kendinizi düşünün, siz iyi olmazsanız kızlarınıza faydanız olmaz.18 kilo verdim 6 ayda kızlarım herşeyim benim onları üzmeden sarsmadan nasıl çıkabilirim bu olaydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?