Siz olsanız ne yapardınız

Bilimsel tespittir yabanelma birşeyi ne kadar çelişkilerini koyarsan bir o kadar dahi ateşli savunacaktır karşı taraf
Engelleyin beni yabanelma
Neden engelleyeyim? Siz bu sitenin kurallarına uyup, biraz saygılı olmayı deneyebilirsiniz.

Ben inandığım hicbirseyin savunmasını yapmıyorum öyle bir şeye de gerek duymuyorum.

Ama siz inanmadığınız şeylerin eleştirisini yapma ihtiyacı duyuyorsunuz sürekli ama sürekli. Sizinle karşılıklı mesajlaşmak istemiyorum daha fazla.

Nasıl hayatlar bunlar ya... Gerçekten hiç üzülmenizi istemiyormuş, ne kadar da ince ruhlu bir dangoz.
Bu ahlaksız, saygısız herifle hala evli kalmayı nasıl gururunuza yediriyorsunuz ya, hayret verici. Adama bak harem kursaymış kendine... Hani aldatmak zaten rezillik de, bir de açık açık yapmak nasıl bir pişkinlik seviyesi... Ve bu cesareti nereden aldı? Bunu size açıklayabileceğini, kabulleneceğinizi filan nasıl düşündü? Gerçekten nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya... Bir de çocuklarınız var. İnsanın çocuklarına öğreteceği en temel şeylerdendir onurlu ve ahlaklı olmak. Eee babanın mayası bozuk. Ne verebilir bu adam çocuklarına da hala yanınızda tutuyorsunuz?

Sizi sevmemesi bi yana çok üzgünüm eşinizin size saygısı, sizi kaybetme korkusu asla yok ne kadar emin sizin asla boşanmak gibi bi şeyi söz konusu etmeyeceğinizden.. Belli ki çok uyumlu sakin bi kadın oldunuz her zaman. Lütfen bi şeyler yapın kabullenmeyin bu durumu.

Bu arada bi zamanlar çok yakışıklı, zengin, bakımlı her anlamda benden üstün biriyle tanışmıştım. Kendisi her türlü ilişkiyi yaşadığı anlatıp bana da bi erkekle ne kadar ileri gittiğimi sormuştu, eli erkek eline değmemiş kız istiyor paşamız.. Aşırı bi ısrarla fırsat vermiştim bunca kıroluğa rağmen.. Derken bi kızla iletişimini gördüm ve bana yaptığı açıklama kendini sakın onunla kıyaslama zira o eğlenmelik sen evleneceğim kız olacaksın demişti 😂 bunun üzerine tabiki devam edemezdim bitti gitti çok şükür. Baya kapılmıştım rüzgarına sonum sizin gibi olacaktı emindim.
Allah yardımcınız olsun

Eşimle 6 yıllık evliyiz 2 çoçuğumuz var eşimi gerçekten çok seviyorum ama çok çaresizim eşim kendi işiyle ilgileniyor çalışanın birisiyle ilişkisi var bana sen çoçuklarımın annesisin senin üzülmeni istemiyorum kendini onunla kıyaslama diyor ama onunlada sürekli mesajlaşıyor konuşuyor fırsat buldukça onun koynunda hiç öyle tartışmamız olmadı her ailede olan ufak tefek sorunlar dışında ama bu konuyu öğrendiğim zamana kadardı herşey bilmiyorum ne yapacağımı siz olsanız yada başından böyle olay geçenler neler yaptınız
Bosanirdim netttt!!!!! Her firsatta onun koynundayken bir an bile düsünmen hata cek git bacim!!!!

Birşey yazacağım gene mi sen diye yazmıyorum
Ama dayanamıyorum
İnanan birine 4 kadın anasının sütü gibi helaldir
Kimse mıy mıy etmesin
Ahhhh madem hacilik hocalik taslayacaktiniz keske iyice biseydiniz bazi seyleri???? Evet islamda cok eslilik var ama 3 olacak sekilde. Ayrica bunun yaninda o 3 bayana da ayni sekilde davranmak zorundsin. Haksizlik olmayacak sekilde. Gelelim esas soruna. Demek ki sizin esiniz inanmis ve 4 evlilik yapmis ki sizde bunu saviniyorsunuz. Kacinci yüzyildayiz kardesim??? Cok eslilik mi kaldi??? Ayri hangi kadin üstüne kuma gelmeyi ister yada hangi kadin baska bir kadinin üstüne kuma gitmek ister. Illaki cok eslilik olcaksa eger bi zahmet bosanip cok eslilik yapsin. Hic kimse 3 maymunu oynamiyor burda!!!!!

Ayrılırım tabiki hem de donunu bile alarak.😡
Siz de biraz kendize gelin, ne demek eşimi seviyorum??!! O sizi sevmiyor ki.

Eşiniz size saygı göstermemiş pişkinlikle onunla kendini kıyaslama demiş ama lütfen siz kedinize saygı duyun ve boşanın yani bunj kimseye demem ama bunun düzelir tarafı yok bari bi inkar et yok öyle bir şey falan de bu neydi ya öyle de sakin yazmışsınız ki

Hayır ısrarla dini konuya giriyorsanız banin haricinde birşey olmalı bunun karşılığı. Çünkü bilerek insanlarin sinir uçlarıyla oynuyorsunuz.
Bile bile isteyerek yapiyorlar zaten böyleleri. Cok inancliyim ayagina yatiyorlar. En iyisink kendileri bilir her sey onlardan sorulur vs.vs.
Bosverin takmayin:halay::halay::halay::halay:

Deliller toplar boşanırdım, onun öyle pişkinliğine göz yumamazdım..

Screenshot_20200114_221854_com.android.chrome.webp

Bazı insanlar çok ilginç.

Tövbe yarabbim.her gün biraz daha şaşırarak okuyorum BDV yi.Bir koca bunu size söyleyecek cesarati nereden buluyor.Demek ki siz de bir sıkıntı var.Bu rahatlığı bu adama siz sağlamışsınız.Ben artık etrafımda kendini ezdirmeyen enayi yerine koydurmayan her zorlukta dik durabilen kadınlar görmek istiyorum.Siz çocuklarım için katlanıyorum yazmışsınız.Sizce çocuklarınıza şu an iyi bir örnek misiniz?hem de onlarda kız çocuğu.Tabiki çocuklarınızın hakkı olan nafakayı alacaksınız.Madem bu kadar gururlusunuz en başında gurur abidesi gibi dik dursaydınız.Şimdi bana burda psikolojiden konuşacak bazı arkadaşlar boşan dediğim için beni afaroz edecek ama umrumda değil.Hayatınızda ilk defa gözünüzü açın cevval bir şekilde o adamın donuna kadar alın alın ki sizi küçümsediğine pişman olsun.

Eşimle 6 yıllık evliyiz 2 çoçuğumuz var eşimi gerçekten çok seviyorum ama çok çaresizim eşim kendi işiyle ilgileniyor çalışanın birisiyle ilişkisi var bana sen çoçuklarımın annesisin senin üzülmeni istemiyorum kendini onunla kıyaslama diyor ama onunlada sürekli mesajlaşıyor konuşuyor fırsat buldukça onun koynunda hiç öyle tartışmamız olmadı her ailede olan ufak tefek sorunlar dışında ama bu konuyu öğrendiğim zamana kadardı herşey bilmiyorum ne yapacağımı siz olsanız yada başından böyle olay geçenler neler yaptınız
Aldatıldığınızdan ne zamandır haberiniz var? Hiçbir tepki göstermeyip, bu durumu öylece kabullendiniz mi? Kendini onunla kıyaslama derken, siz evde, çocuklarına annelik yapan topluma karşı evli, barklı adam imajını korumasını sağlayan kişi olarak, sessizce köşede bekleyecek kadın, diğeride gönlünü eğlendiren, sevgilisi oluyor.Adamda, yüzsüzlük diz boyu.
Çocukları lütfen bahane etmeyin. İleride, sizin için katlandım cümlesini hele hiç kullanmayın.
Bu duruma gerçekten katlanmanıza hiç ama, hiç gerek yok. Çok seviyorsanız bile ayrılmalısınız. Çünkü, her durumda bu yaşadıklarınız sizi mutsuz ve hasta edecek. Bundan emin olabilirsiniz. Çevremde örneklerini çok gördüm.
Son olarak, eğer kızlarınızı gerçekten düşünüyorsanız, nafaka ve tazminat alarak bitirin.

Bu nasıl bır ihaneti sindirme seklidir.. Offf yınede Allah yardımcınız olsun. Boşanın. Bu evlılık degıl.. Sevmeyin bu adamı😣

Genişlik demesek çaresizlik desek çoçuklar olmasa zerre düşünmezdim ki beraber kalmayı kızlarım beni belimi büken
Yav he he.
Çocuklarınıza bir sorun bakalım, ahlaksız babalarıyla yaşamak isterler miymiş?
Herşeyi çocuklara bağlamayın.

Tövbe yarabbim.her gün biraz daha şaşırarak okuyorum BDV yi.Bir koca bunu size söyleyecek cesarati nereden buluyor.Demek ki siz de bir sıkıntı var.Bu rahatlığı bu adama siz sağlamışsınız.Ben artık etrafımda kendini ezdirmeyen enayi yerine koydurmayan her zorlukta dik durabilen kadınlar görmek istiyorum.Siz çocuklarım için katlanıyorum yazmışsınız.Sizce çocuklarınıza şu an iyi bir örnek misiniz?hem de onlarda kız çocuğu.Tabiki çocuklarınızın hakkı olan nafakayı alacaksınız.Madem bu kadar gururlusunuz en başında gurur abidesi gibi dik dursaydınız.Şimdi bana burda psikolojiden konuşacak bazı arkadaşlar boşan dediğim için beni afaroz edecek ama umrumda değil.Hayatınızda ilk defa gözünüzü açın cevval bir şekilde o adamın donuna kadar alın alın ki sizi küçümsediğine pişman olsun.

Doğrudur katılıyorum 👏

Back
X