Siz olsanız ne yapardınız

çocukların kaç yaşında
önce biraz para biriktir kocana çaktırmadan
çocukların okulu varsa bekle haziranı
sonra nerde yaşayabileceğini ne yapacağını planla
1 ,5 yaşında kızım 8 yaşında oğlumla boşadım ben adamı
Bana nasıl yol izlediğinizi anlatırmusınız 5 yaşında ve 8 aylık kızlarımvar

Haklısınız bir yerden başlamalıyım destekleriniz için çok çok teşekkğr ederim

Bakın yerinizde olsam bir avukatla görüşür, alabileceğim tüm hakları talep ederdim. Siz eşinizden bir kuruş almak istemiyor olabilirsiniz. Ama aynı ekonomik standartları sağlayamayacaksanız, çocuklarınız için almak zorundasınız.

Boşanmayacaksanız bile kendinize yapılanı bu şekilde kabullenmeyin, lütfen. Kolaylıklar dilerim.

Bana nasıl yol izlediğinizi anlatırmusınız 5 yaşında ve 8 aylık kızlarımvar

Ben 1 yıl uğraştım evliliğimi kurtarmak için belli biri yoktu hayatında birileri vardı o kadar maymun iştahlıydı afetmeye çalıştım ama o tam bitti dediğimde hop başkalarıyla msjlaşmasını yakalıyordum
arkadaş gibi kalalım dedik aynı evin içinde ama tabi başkalarına para harcadığı için evine harcayacak parası kalmamıştı
ev sahibi kapıya geldi elektriğimiz kesildi kızım küçük olduğu için çalışmıyodum
sonra baktım olacak gibi değil önce iş buldum kendime kızıma babanesi bakıyodu 1 ay çalıştım tamam dedim ben bu iş yerinde kalırım
sonra eski eşimi aradım konuşalım toparlayalım evliliğimizi diye o da konuşacak bişey yok bitti bu evlilik daha eve gelmeyeceğim dedi tamam dedim
ablamı aradım anlattım telefon da herşeyi kızıma sen bakar mısın ben çalışırım o tarafa taşınayım dedim tamam dedi ( 6 ay bakabildi )
avukat tuttum zaten mal varlığımız yoktu geldi o da protokol imzaladık anlaşmalı nafaka tazminat ( tabi hiç birini ödemedi )
davayı açtık o sıra da ben evimi tuttum işimde güzel çocuklarım da bi şekilde bakıldı
şuanda hala nafaka alamıyorum icra açıldı benim tek istediğim çocuklarıyla ilgilenmesi ilgileniyo ama beş paarasız anasın evinde sıgıntı gibi yaşıyor şimdi
affetmeyin devam edicek ömür boyu sizi aldatmaya
keza ben boşandıktan sonra hiç beklemiyodum dedi böyle güçlü olacağını dedi

R rabiazuhal naifliginizi ta buradan hissettim. Eşiniz çok çirkin bir insan ama boş verin eşinizi siz şimdi bu durumdan yavrularinizla nasıl zarar görmeden çıkarsınız ona bakın. İlk olarak eşinize kesinlikle belli etmeden kanıt toplayın ses kaydı, görüşmelerin ekran görüntülerini falan.
Nafakanizi mutlaka alın bugün ihtiyacım yok dersiniz ama yarın muhtaç olursunuz, dursun kenarda kızlarıniz için alın. Baba çocuklarına dinen de bakmak zorunda.
Delillerinizi topladıktan sonra eşinize söylemeden bir avukat ile görüşün o size ne yapmanız gerektiğini anlatır. Bir de delilleri anne ya da babanızın telefonunda yedekleyin mutlaka sonra eşiniz ile konuşun telefonunuzu elinizden zorla alıp silebilir. Delil toplamazsaniz haksız duruma düşebilir ya da iftiraya maruz kalabilirsiniz. Çocuklarınızı almanızı bile engelleyebilir aman akıllı davranın. Allah yardımcınız olsun. Rabbim yavrularinizla sizi feraha kavuştursun.

Ben 1 yıl uğraştım evliliğimi kurtarmak için belli biri yoktu hayatında birileri vardı o kadar maymun iştahlıydı afetmeye çalıştım ama o tam bitti dediğimde hop başkalarıyla msjlaşmasını yakalıyordum
arkadaş gibi kalalım dedik aynı evin içinde ama tabi başkalarına para harcadığı için evine harcayacak parası kalmamıştı
ev sahibi kapıya geldi elektriğimiz kesildi kızım küçük olduğu için çalışmıyodum
sonra baktım olacak gibi değil önce iş buldum kendime kızıma babanesi bakıyodu 1 ay çalıştım tamam dedim ben bu iş yerinde kalırım
sonra eski eşimi aradım konuşalım toparlayalım evliliğimizi diye o da konuşacak bişey yok bitti bu evlilik daha eve gelmeyeceğim dedi tamam dedim
ablamı aradım anlattım telefon da herşeyi kızıma sen bakar mısın ben çalışırım o tarafa taşınayım dedim tamam dedi ( 6 ay bakabildi )
avukat tuttum zaten mal varlığımız yoktu geldi o da protokol imzaladık anlaşmalı nafaka tazminat ( tabi hiç birini ödemedi )
davayı açtık o sıra da ben evimi tuttum işimde güzel çocuklarım da bi şekilde bakıldı
şuanda hala nafaka alamıyorum icra açıldı benim tek istediğim çocuklarıyla ilgilenmesi ilgileniyo ama beş paarasız anasın evinde sıgıntı gibi yaşıyor şimdi
affetmeyin devam edicek ömür boyu sizi aldatmaya
keza ben boşandıktan sonra hiç beklemiyodum dedi böyle güçlü olacağını dedi
Sağolun derdinizi tazeledim ama gerçekten sağolun Allah razı olsun sizden

R rabiazuhal naifliginizi ta buradan hissettim. Eşiniz çok çirkin bir insan ama boş verin eşinizi siz şimdi bu durumdan yavrularinizla nasıl zarar görmeden çıkarsınız ona bakın. İlk olarak eşinize kesinlikle belli etmeden kanıt toplayın ses kaydı, görüşmelerin ekran görüntülerini falan.
Nafakanizi mutlaka alın bugün ihtiyacım yok dersiniz ama yarın muhtaç olursunuz, dursun kenarda kızlarıniz için alın. Baba çocuklarına dinen de bakmak zorunda.
Delillerinizi topladıktan sonra eşinize söylemeden bir avukat ile görüşün o size ne yapmanız gerektiğini anlatır. Bir de delilleri anne ya da babanızın telefonunda yedekleyin mutlaka sonra eşiniz ile konuşun telefonunuzu elinizden zorla alıp silebilir. Delil toplamazsaniz haksız duruma düşebilir ya da iftiraya maruz kalabilirsiniz. Çocuklarınızı almanızı bile engelleyebilir aman akıllı davranın. Allah yardımcınız olsun. Rabbim yavrularinizla sizi feraha kavuştursun.
Amin sağolun çok tesekkür ederim

Haklısınız hanımlar peki tek celsede nasıl biter bilgisi olan varmı ayrıca ne nafaka ne bişey zerresini istemiyorum ki sadece kızlarımla olayım yeter pek saglıklı düşünemiyorum zaten sevgimi varmı yokmu onuda bilemiyorum

O pis herif kadinlarla gununu gun ederken neden nafaka istemiyorsun ya? Enayilik ama bu.
Kiz evlat diyorsun, nasil isteklerini karsilayacaksin?
Kurusunu birakma, neyi var neyi yok hakkin olani al.
Tek celsede anlasirsan biter, sakin bisey istemiyorum diye bes kurussuz evlilik bitirme.
Cocuklarin olmasa topla esyani cik denir ama hayat cocuklarla bi basina sandigin kadar kolay olmayacaktir

Basin tekmeyi defolsun gitsin yahu,kendinize bunu yapmayin,cocuklarinizla beraber mutlu olmak varken elin midesiz herifine kendinizi mahkum etmeyin

Siz kayınvalidenizla yaşarken esiniz sizin gözünüzün içine baka baka aldatsın sizi, Allah o ahlaksız esinizi bildiği gibi yapsın. 😠

İlk duyduğunuz da kızınız çok küçükmüş daha belki cesaret edemediniz ama ayrılın o evden ailenizin yanına gidin, zaten bilseler sizi bırakmazlar muhtemen.

Ayrıca hicbirsey istemiyorum maddi olarak ne demek? Bir avukatla görüşün bir avukatla hakkınız olan ne varsa alın zaten çocuklar için nafama ödemek zorunda. Aldatılıyorsunuz açık açık bunu ispatlamak da zor olmaz. Hakkınız olan hicbirseyden vazgeçmeyin. İki çocukla yeniden bir hayat kurmak kolay olmaz.

Allah yardımcınız olsun.

Aç boşanma davasını, üç beş delilde topla, ver avukata gönder iş yerine boşanma tebligatını bir de mesaj at arkasından. Sen çok iyi bir babasın senin üzülmeni istemem o yüzden sana süpriz yapıp işyerine postalattım tebligatı mahkeme de görüşürüz yaz.

TERBİYESİZ HERİF ! :kızgın:

Simdi ben başka yerden konuya gireceğim belki ama bir tanıdığıma kısa süre önce bulaşıcı bir hastalığa yakalandığı için eşi sayesinde, bence siz bulunduğunuz durumu ve size verilen zararı tekrar gözden geçirin derim

Sende eşine de kusura bakma benimde ilişkim var ama sakın kendını onunla aynı kefeye koyma sen çocuklarımın babasısın o adamda kalbımın sahibi de bakalım hayatta kalabilicekmisin. Miğdeniz alıyorsa buyrun kimse sizi zorla boşatamaz ama ilerde çocuklarınız size afferim demiyecek.

Peki siz bunu nasıl öğrendiniz
Aklından geçen nedir eşinizin 2. Evlilik mi
O kadınla ilişkisi hangi boyutta
Bugün siz onun çocuklarının annesisiniz yarın oda onun çocuklarının annesi olmayacağı ne malum
Aileler buna ne diyor

Peki siz bunu nasıl öğrendiniz
Aklından geçen nedir eşinizin 2. Evlilik mi
O kadınla ilişkisi hangi boyutta
Bugün siz onun çocuklarının annesisiniz yarın oda onun çocuklarının annesi olmayacağı ne malum
Aileler buna ne diyor
İlk önce hareketlerinden benden soğumasından süphelendim sonra mesajını yakaladım sonra telefonunu dinledim vs.

Bi kadın nasıl kabul eder eşinin bir başkası ile birşeyler yaşamasını inanamıyorum size gercekten çok gurur kırıcı

Eşimle 6 yıllık evliyiz 2 çoçuğumuz var eşimi gerçekten çok seviyorum ama çok çaresizim eşim kendi işiyle ilgileniyor çalışanın birisiyle ilişkisi var bana sen çoçuklarımın annesisin senin üzülmeni istemiyorum kendini onunla kıyaslama diyor ama onunlada sürekli mesajlaşıyor konuşuyor fırsat buldukça onun koynunda hiç öyle tartışmamız olmadı her ailede olan ufak tefek sorunlar dışında ama bu konuyu öğrendiğim zamana kadardı herşey bilmiyorum ne yapacağımı siz olsanız yada başından böyle olay geçenler neler yaptınız
Açıkça söylemiş adam. Sen çocuklarımın anası olduğun için burda oturuyorsun. Gönlüm aklım kalbim onda ilk fırsatta ona yazmak ilk fırsatta ona koşmak istiyorum. Bir gün geldiğinizde yatakta yakalamayı mı bekliyorsunuz?

Back
X