- 17 Mart 2015
- 32
- 1
- 86
- Konu Sahibi incican7272
Merhaba arkadaşlar çok dardayım kafam allak bullak sizlere danışmak fikirlerinizi almak istedim 10 yıllık bir arkadaşım car kendisini çok severim oda beni çok sever kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez erkek arkadaşıyla beraber olmuşlar ama sonra çocuk bundan ayrıldı ve onu yüzüstü bıraktı.. bu sırrını benimle paylaştı aradan iki yıl geçti dayımla birbirlerini görmüşler beğenmişler şuan sevgililer o durumu bi şekilde hastanede halledecekmiş dayima hiç kimsenin elini dahi tutmadığını söylemiş o eski erkek arkadaşı buna bi mesaj atınca dayımda numaranı değiştir yada ona mesaj at ilişkim var evleniyorum die kız ikisinide kabul etmiyor .. dayımda bu duruma işkillendi tabi niyeti ciddî dayım bana bu kız bana yalan mi atıyor bilidğin yaşadığı bişey varsa bana söyle yoksa hakkımı helal etmem günahım boynuna diyor bende emeği çoktur arkadaşımıda çok seviyorum mutlu olmalarını istiyorum arkadaşımın sırrını söylemek bana yakışmaz ama dayımında bana çok güvendiğini düşündüğümde içim acıyor siz olsanız nr yapardınız en doğrusu ne işin içinden çıkamıyorum