• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

incican7272

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
32
1
86
Merhaba arkadaşlar çok dardayım kafam allak bullak sizlere danışmak fikirlerinizi almak istedim 10 yıllık bir arkadaşım car kendisini çok severim oda beni çok sever kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez erkek arkadaşıyla beraber olmuşlar ama sonra çocuk bundan ayrıldı ve onu yüzüstü bıraktı.. bu sırrını benimle paylaştı aradan iki yıl geçti dayımla birbirlerini görmüşler beğenmişler şuan sevgililer o durumu bi şekilde hastanede halledecekmiş dayima hiç kimsenin elini dahi tutmadığını söylemiş o eski erkek arkadaşı buna bi mesaj atınca dayımda numaranı değiştir yada ona mesaj at ilişkim var evleniyorum die kız ikisinide kabul etmiyor .. dayımda bu duruma işkillendi tabi niyeti ciddî dayım bana bu kız bana yalan mi atıyor bilidğin yaşadığı bişey varsa bana söyle yoksa hakkımı helal etmem günahım boynuna diyor bende emeği çoktur arkadaşımıda çok seviyorum mutlu olmalarını istiyorum arkadaşımın sırrını söylemek bana yakışmaz ama dayımında bana çok güvendiğini düşündüğümde içim acıyor siz olsanız nr yapardınız en doğrusu ne işin içinden çıkamıyorum

Aşagı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
Arkadsınla konus, dayını sevmıyosa usulunce ayrılsın, eskı erkek arkadasından gelen Bı mesajla kız allak bullak olmus.. Bence hala aklı onda..
Seviyorum çok mutluyum diyor ama numaramı değiştirmeyecem falan deyince ne bileyim konularıda bildiğim için afalladım

Yazık yaa dayına uzuldum...

Ikisini birbirine yakistiramiyorsan, dayi istersen acele etme , arkadasimda iyidir ama sanki uyumsuz gibisiniz ne bileyim anlasamazsiniz gibi diyebilirsiniz.

Arkadaşınızla her ne kadar da samimi olsanız da ,göz göre göre bu yalana ortak olmanız çok yanlış.Hem herşeyi yaşasın, ki yaşayabilir ama bunu anlatmadan ,sanki sütten çıkma ak kaşık gibi Kendini öve öve anlatmasına ben tahammül edemezdim şahsen.Yaşadıysan ya arkasında dur yada hiç kimseyi kandırma.Dayınızda sizin canınız ,arkadaşınız eski sevgilisine bile posta koyamıyorken sizin onu savunmaz hiç doğru olmaz.

Merhaba arkadaşlar çok dardayım kafam allak bullak sizlere danışmak fikirlerinizi almak istedim 10 yıllık bir arkadaşım car kendisini çok severim oda beni çok sever kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez erkek arkadaşıyla beraber olmuşlar ama sonra çocuk bundan ayrıldı ve onu yüzüstü bıraktı.. bu sırrını benimle paylaştı aradan iki yıl geçti dayımla birbirlerini görmüşler beğenmişler şuan sevgililer o durumu bi şekilde hastanede halledecekmiş dayima hiç kimsenin elini dahi tutmadığını söylemiş o eski erkek arkadaşı buna bi mesaj atınca dayımda numaranı değiştir yada ona mesaj at ilişkim var evleniyorum die kız ikisinide kabul etmiyor .. dayımda bu duruma işkillendi tabi niyeti ciddî dayım bana bu kız bana yalan mi atıyor bilidğin yaşadığı bişey varsa bana söyle yoksa hakkımı helal etmem günahım boynuna diyor bende emeği çoktur arkadaşımıda çok seviyorum mutlu olmalarını istiyorum arkadaşımın sırrını söylemek bana yakışmaz ama dayımında bana çok güvendiğini düşündüğümde içim acıyor siz olsanız nr yapardınız en doğrusu ne işin içinden çıkamıyorum
Dayınız yani, ben olsam söylerim kız göz göre göre dayınızı kandırıyor. Diyelim ki evlendiler dayınız bir şey anlamadı bir şekilde eski sevgili dayıya her şeyi anlattı dayımız gelip size sorsa. Göz göre göre beni kandırmasına nasıl izin verdin desi ne diyeceksiniz?

Gitmeyin araya. Girerseniz onlar bir şekilde çözer siz kötü olursunuz.
Ayrıca birinin size verdiği sırrı bir başkasına aktarmak pek ahlaki bir davranış sayılmaz. Başta müdahale edip dayınıza sana uygun değil gibi suya sabuna dokunmadan söyleyebilirdiniz ama iş evliliğe kadar dayanmışken söylenmez.

Üstelik bizimki gibi hala töre cinayetlerinin işlendiği bir ülkede böyle bir vebal almak hiç akla yatkın gelmiyor bana.

Kimsenin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez
Ancak sevgiliden gelen mesajlar sorun, bitmemiş bir şeyler var demek ki, dayınıza acele etmemesini, bu işi biraz zamana bırakmasını söyleyin bence

Hiç karışmayın bi arkadaşında dediği gibi sizin söylemeniz doğru olmaz araştırmasını acele etmemesi gerektiğini söyleyin bence

Hadi numarasini degistirmemesini anlarim ama neden eski sevgilisine iliskim var, evlenecegim rahatsiz etme demiyor ki.. Acaba umudu mu var hala 🤔

Araya girmeyin bence. Size bir sir verilmis acik etmeniz uygun olmaz.

hiç kimsenin elini dahi tutmadığını söylemiş

Yani tamam diktirecek edecek de yalanın da bi ayarı olsun arkadaşım bu kadarı da abartı. Artı dayınızın da arkadaşınızı "Naptın, nettin sevgilin oldu mu elleştin mi hea?!!" tarzı sorgudan geçirmesi de zaten falso, yani durduk yere arkadaşınız bunu söylememiştir, sizin dayı da az değil belli ki; karışmayın, bulaşmayın, ikisi birbirinde aklansın ya da bklansın sizlik bir şey yok.

Back
X