Siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba arkadaşlar çok dardayım kafam allak bullak sizlere danışmak fikirlerinizi almak istedim 10 yıllık bir arkadaşım car kendisini çok severim oda beni çok sever kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez erkek arkadaşıyla beraber olmuşlar ama sonra çocuk bundan ayrıldı ve onu yüzüstü bıraktı.. bu sırrını benimle paylaştı aradan iki yıl geçti dayımla birbirlerini görmüşler beğenmişler şuan sevgililer o durumu bi şekilde hastanede halledecekmiş dayima hiç kimsenin elini dahi tutmadığını söylemiş o eski erkek arkadaşı buna bi mesaj atınca dayımda numaranı değiştir yada ona mesaj at ilişkim var evleniyorum die kız ikisinide kabul etmiyor .. dayımda bu duruma işkillendi tabi niyeti ciddî dayım bana bu kız bana yalan mi atıyor bilidğin yaşadığı bişey varsa bana söyle yoksa hakkımı helal etmem günahım boynuna diyor bende emeği çoktur arkadaşımıda çok seviyorum mutlu olmalarını istiyorum arkadaşımın sırrını söylemek bana yakışmaz ama dayımında bana çok güvendiğini düşündüğümde içim acıyor siz olsanız nr yapardınız en doğrusu ne işin içinden çıkamıyorum
Ben arkadaşımla kötü olcagimida bilsem söylerdim ya vebal bu sonuçta adam hayatını birleştirecek yani soylemesem bile aceleye getirmemesi için bahane sunardim ortaya mesela numarasını bile değiştirmedi bence düşün biraz daha dayı gibi cümleer ile biraz zaman kazan arkadasinlada konuş o ne öyle ne emmeye ne gommeye geliyor birşeyler yaşadığı için eski sevgilisine dönebilir şuraya yazdım bununda gidici gözüküyor kiz

Merhaba arkadaşlar çok dardayım kafam allak bullak sizlere danışmak fikirlerinizi almak istedim 10 yıllık bir arkadaşım car kendisini çok severim oda beni çok sever kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez erkek arkadaşıyla beraber olmuşlar ama sonra çocuk bundan ayrıldı ve onu yüzüstü bıraktı.. bu sırrını benimle paylaştı aradan iki yıl geçti dayımla birbirlerini görmüşler beğenmişler şuan sevgililer o durumu bi şekilde hastanede halledecekmiş dayima hiç kimsenin elini dahi tutmadığını söylemiş o eski erkek arkadaşı buna bi mesaj atınca dayımda numaranı değiştir yada ona mesaj at ilişkim var evleniyorum die kız ikisinide kabul etmiyor .. dayımda bu duruma işkillendi tabi niyeti ciddî dayım bana bu kız bana yalan mi atıyor bilidğin yaşadığı bişey varsa bana söyle yoksa hakkımı helal etmem günahım boynuna diyor bende emeği çoktur arkadaşımıda çok seviyorum mutlu olmalarını istiyorum arkadaşımın sırrını söylemek bana yakışmaz ama dayımında bana çok güvendiğini düşündüğümde içim acıyor siz olsanız nr yapardınız en doğrusu ne işin içinden çıkamıyorum
Ne iğrenç bir durum içinde kalmışsınız üzüldüm sizin adınıza. Sanırım ben bu evliliği onaylamıyorum derdim ve dayımla ve kız arkadaşımla bütün bağları kopartırdım. Herkes kimle neyi isterse yaşasın ama beni bulaştırmasın ben dayımada kıza da kefil değilim derdim. Bir şekilde olaylar patlak verecek ve ilk asılacak olan siz olacaksınız u arada dayı masum yazılmış ama dayı masum felan değil evlenecek kadar seviyor güveniyor ama yiğenini sorguya çekip sevdiği kızın hakkında konuşmasını istiyor madem inanmıyorsun ne diye evleniyorsun. Kız zaten yalan söylemiş onunda hatası var. Bence burda mağdur olan sizsiniz

Arkadaşınız önceki defteri kapatmamış ki ‘ilişkim var’ demeyi layık görmüyor. Dayınıza yazık değil mi? Yalanlarla dolu bi ilişkisi var. Ben göz göre göre dayımın harcanmasını istemezdim.

Gizli hesaptan dayınıza mı yazsanız siz olduğunuz belli olmadan!

Ben dayıma anlatmazdım ama kızı sorgulardım. Kimsenin elini bile tutmadım filan demeler, numarayı değiştirmemeler filan hayırdır yani? Hatta yaşadığın şeyi anlatmalısın yalan üzerine kurmayın evliliğinizi derdim. Ama son karar onların

dayınız belli ki sevgilim dediği insanı sıkıştırmış bu konularda, arkadaşınızda muhtemelen kısmeti kaçırmamak için yalan söylemiş.
dayınızın tutumunu hoş karşılamasam da, bu da onun yaşam tarzı. arkadaşınız burada çok daha yanlış davranmış çünkü ortada yalan var.
eski sevgilisine evleniyorum yazamaması zaten çok irrite edici. demek hala umudu var yada başka türlü intikam peşinde.

bence dayınıza ikisinin de kocaman insanlar olduklarını ve konuşarak meselelerini çözmeleri gerektiğini, sizin bir ilişkide insanlarım arasına girmek istemediğinizi söyleyin derim.

Bence arkadaşına açık açık söyle dayımla aramızda bu konuşma geçti 'hakkını helal etmem' diye kelime kullandı. Sonuçta sırrını sen biliyorsun en doğrusuu arkadaşınla bu konuda tekrar konuşman.

dayınız belli ki sevgilim dediği insanı sıkıştırmış bu konularda, arkadaşınızda muhtemelen kısmeti kaçırmamak için yalan söylemiş.
dayınızın tutumunu hoş karşılamasam da, bu da onun yaşam tarzı. arkadaşınız burada çok daha yanlış davranmış çünkü ortada yalan var.
eski sevgilisine evleniyorum yazamaması zaten çok irrite edici. demek hala umudu var yada başka türlü intikam peşinde.

bence dayınıza ikisinin de kocaman insanlar olduklarını ve konuşarak meselelerini çözmeleri gerektiğini, sizin bir ilişkide insanlarım arasına girmek istemediğinizi söyleyin derim.
Yok el ele tutuşmuşlar ilk kez senin elini tutuyorum demiş

Bana böyle bir soru tabiki sormadı sormazda kıza eski sevgiliye mesaj at durumu açıkla dediğinde yanaşmayınca kız acaba vereceği cevaptan mi çekindi acaba diye bana sordu
Kız neden eski sevgilisine mesaj atmıyormuş bunun cevabını almadınız mı? Eskiyle bişey yaşadığı için ondan hala umudu var bence, olmazsa da dayıyı yedekte bekletiyor gibi 🤔

Siz söylerseniz dayınız buna rağmen kabul ederse asıl o zaman nolur sizin haliniz bilmiyorum 🙄 Bence hiç girmeyin mevzuya .

dayı nasıl yegenıne bakırelık konuları acabılır ?
bana gelıp boyle ozel konuları konusma ne munasebet deyıp lafı agzına tıkın once .

Normalde bu tarz konularda hiç arada kalmam herkesin kendi hayatı diye düşünürüm ama seninki çok zor bir durum olmuş ya.

Sanırım ben olsam dayıma "ben arkadaşımın özel hayatını bilmiyorum, ilgilenmiyorum da, onu yabancı bir insanmış gibi görmelisin beni karıştırma bana güvenme" derdim. Çünkü buna göz yumarsan ileride evlenseler en ufak şeyde sana soracak, benle alakalı bir şey dedi mi diye, ya da kızın geçmişini soracak, hiç uğraşılmaz valla kurtaramazsın kendini. Şimdiden yerini belli et. Sana güvenip evlenmesin.

Ha, eğer sen kefil olup tanıştırdıysan başka. O zaman problem olabilir, arkadaşını dürüst olmak konusunda uyarmalısın.

Kızın yalan söylemesi mçne kadar yanlışsa sizinde doğruyu söylemeniz o kadar yanlış olur. Çünkü yalan da söylese zaten bu dayıyı ilgilendirmez sorması bile yanlış demek dayı çok sert ki kız yalan söylemiş kiö bilir nasıl sıkıştı araya kız yoksa kim bu dalaverelere girer. Bence susun herkes kendi kısmetini yaşar

Back
X