• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

İlk defa senin elini tutuyorum diye yalan söylemek de ne bileyim. Zaten yalanı ortaya çıkmış eski sevgili mesaj atınca. Arkadaşınız neden en azından hayatında biri olduğunu söylemiyor eski sevgilisine? Bana pek normal gelmedi yaklaşımı.

Dayınız sizden ne öğrenmek istiyor tam olarak? Zaten bir yalan çıkmış ortaya.Arkadaşınız üzerinde bir baskı kurduysa oda oldukça hatalı. Kendi hayatında başka biri olmamış mesela daha önce. Sizden neyi öğrense içi rahat edecek?

Yerinizde olsam hiç karışmaz, dayınızi da birşey söylemezdim. Siz söylerseniz de yine devam ederlerse arada kaynarsiniz ayrıca.

Dayina elimi bile tutan olmadi hayatimda kimse olmadi diyor ve sevgiliden mesaj gelince dayin evlenecegim yaz diyor😰 Hangisi dogru anlamadim... Dayin kiza hani kimse yoktu demiyor da sana bildigini soyle diyor😰

Kız bakire olmayabilir, kendi tercihi gayet normal. Fakat sıkıntı bir şekilde kandırmaya çalışmasında. Işte bu hiç dürüst bir hareket değil. Üstelik eski sevgiliye rest çekmiyor. Bilemiyorum davranışları hiç güven vermiyor

"Arkadasimin özel hayatini bilmiyorum. Bu ikinizin karşılıklı oturup konuşması gereken konular. Ayrıcada dayı senden öncesi seni ilgilendirmez. Bunlara takılma " tarzinda konuşun.

Bence arkadaşınızın sırrını vermeyin. Ayrıca zaten dayınızın yaptığı yanlış. Ne soracaksa sevgilisine sorsun. Sizi niye sıkıştırıyor? Şüphelendiyse kızın üstüne gitsin

Sevgilim oldu ama hiçbişey yaşamadık uzaktan olan ayrı şehirlerde yaşadığımız bir ilişkiydi demiş
Kız neden eski sevgilisine mesaj atmıyormuş bunun cevabını almadınız mı? Eskiyle bişey yaşadığı için ondan hala umudu var bence, olmazsa da dayıyı yedekte bekletiyor gibi 🤔
Gelmişken bunu da cevaplasaydınız keşke :deli:

Dayınız kıza sormadı mı "hani hayatında kimse olmamıştı" diye?
Size soracağına kıza sorsun.
Siz de dayınızın göz göre göre kandırlmasına izin vermeyin, birbirlerini daha iyi tanımaları gerektiğini söyleyin. Acele etmesin.
Ben olsam yalanlar, gölgeler üzerine evlilik kurmalarına dolaylı yoldan engel olurdum.

Bu çok ciddi bir konu, böyle şeylerin lafı sözü edilmez, söylenmez, kız arkadaşına dayınınok önemsediğini söyle o kendi halletsin erkek arkadaşı ile dürüst mü davranır, yine saklamaya devam mı eder bilemeyiz ama siz karışmayın 3. Kişilerin hayatlarına

Dayına acele etmemesini soyle. Arkadaşına da vicdanın rahat edecek mi niye kandırıyorsun insanları tarzı bir konuşma yap belki etki eder.

Merhaba arkadaşlar çok dardayım kafam allak bullak sizlere danışmak fikirlerinizi almak istedim 10 yıllık bir arkadaşım car kendisini çok severim oda beni çok sever kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez erkek arkadaşıyla beraber olmuşlar ama sonra çocuk bundan ayrıldı ve onu yüzüstü bıraktı.. bu sırrını benimle paylaştı aradan iki yıl geçti dayımla birbirlerini görmüşler beğenmişler şuan sevgililer o durumu bi şekilde hastanede halledecekmiş dayima hiç kimsenin elini dahi tutmadığını söylemiş o eski erkek arkadaşı buna bi mesaj atınca dayımda numaranı değiştir yada ona mesaj at ilişkim var evleniyorum die kız ikisinide kabul etmiyor .. dayımda bu duruma işkillendi tabi niyeti ciddî dayım bana bu kız bana yalan mi atıyor bilidğin yaşadığı bişey varsa bana söyle yoksa hakkımı helal etmem günahım boynuna diyor bende emeği çoktur arkadaşımıda çok seviyorum mutlu olmalarını istiyorum arkadaşımın sırrını söylemek bana yakışmaz ama dayımında bana çok güvendiğini düşündüğümde içim acıyor siz olsanız nr yapardınız en doğrusu ne işin içinden çıkamıyorum
Zor bi durum bence arkadaşınız o çocukla bağını tamamen koparsın engellesin sakın görüşmesin siz de gerekirse uyarın sırrını söylemek tabi ki doğru olmaz bence hiç o konuya girmeyin bi hatadır olmuş keşke saklamasaymış ama malesef ülkemiz şartlarından bu pek mümkün değil umarım haklarında hayırlısı olur

Dayıya yazık..Kız eski erkek arkadaştan umudu kesmemiş kızla konuş dayıdan ayrlsın bari..Hem niye erkek eli değmedi diye kandırıyo ki erkeğin neleri değmiş halbuki madem böyle bişey söyleyerek hayatını sürdrme çabasında sürdürmeseydi erkeğin orasını burasını..Kız burda haksız resmen dayını keriz yerine koyuyo ayıp ya hu arkasında durmayacaksan yapmayacan arkadaş yaptysan arkasnda duracan..

Arkadasiniz numarasini degistirmeyince dayi bekaretinden mi suphelenmis? Ne alakasi var? Nasil bu iliskiyi kurabilmis?
Dayiya mustehak diyecegim de,ondan soruyorum.

Merhaba arkadaşlar çok dardayım kafam allak bullak sizlere danışmak fikirlerinizi almak istedim 10 yıllık bir arkadaşım car kendisini çok severim oda beni çok sever kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez erkek arkadaşıyla beraber olmuşlar ama sonra çocuk bundan ayrıldı ve onu yüzüstü bıraktı.. bu sırrını benimle paylaştı aradan iki yıl geçti dayımla birbirlerini görmüşler beğenmişler şuan sevgililer o durumu bi şekilde hastanede halledecekmiş dayima hiç kimsenin elini dahi tutmadığını söylemiş o eski erkek arkadaşı buna bi mesaj atınca dayımda numaranı değiştir yada ona mesaj at ilişkim var evleniyorum die kız ikisinide kabul etmiyor .. dayımda bu duruma işkillendi tabi niyeti ciddî dayım bana bu kız bana yalan mi atıyor bilidğin yaşadığı bişey varsa bana söyle yoksa hakkımı helal etmem günahım boynuna diyor bende emeği çoktur arkadaşımıda çok seviyorum mutlu olmalarını istiyorum arkadaşımın sırrını söylemek bana yakışmaz ama dayımında bana çok güvendiğini düşündüğümde içim acıyor siz olsanız nr yapardınız en doğrusu ne işin içinden çıkamıyorum
ben olani soylerdim ustelik pisman oldugunu da soylerdim soylemezsen dayinin gunahina girecegini dusunuyorum acikcasi bilmesi gerek

Neden Mesaj atmak istemediğini söylemedi az evvel konuştuk tekrar numarasınıda evleneceği gün değişyireckmiş
Arkadaşınızın maşallahı var tam garantici :işsiz:
Sırrını tabiki paylaşmayın dayınızla ama gözünü açın bence, daha şimdiden istediğini elde etmek için her türlü düzeni kurmuş bu kız, dayınıza üzüldüm.Baştan entrikalı ilişki.

Son düzenleme:
Ben olsam karışamazdım. Kendi hayatları kendi tercihleri. İnanıp inanmamak dayına kalmış. Kızın namus bekçisi sen misin sonuçta.

Şimdi sizin arkadaşınız yüzünüze baka baka dayınızı nasıl kandıracağını mı anlatıyor size. Gerçekten de çok garip insanlar var. Birinin size verdiği sır elbette söylenmez ama ya dayınızı öğrenmesi için ya da arkadaşınızı gerçekleri söylemesi için teşvik edin. İlerde arada kalan siz olacaksınız yoksa. Sonuçta arkadaşınız hem yaşadığı şeyi saklaması hem de eski sevgiliyle bağını kopartmamasıyla pek sağlam gözükmüyor.

Back
X