Siz olsanız ne yapardınız?

Napardınız?


  • Ankete Katılan
    97

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
Hayatınızda şöyle bir erkek var diyelim;
-Hatalarınızdan dolayı mutlu olmayı hak etmediğinizi düşünen biri
-Sadece cinsel anlamda bir şeyler yaşayınca size iyi davrananan,romantik olan biri
-Sürekli umursamaz davranan
-Kavga sırasında çok kırıcı olan biri
-Yıprandığınızı söylediğinizde “yol orada” diyen biri
-Sorunları çözmek istediğiniz zaman “Yorgunum,başım ağrıyor,uykum var “ gibi cümleler kuran biri.
-Ara sıra iyi davranan,güzel davranan biri
-Saygısız biri
-Cinsel anlamda bir şey yaşarken “Seni çok seviyorum “ diyen ardından diğer günler umursamaz davranan biri (Bunu ona söylediğinizde “Biz ne yaşıyoruz sanki” diyen biri. not: çok ileriye gidilmeden bir şeyler yaşandı.

-Ağladığınızda umursamayan,”Zırlama” diyen biri ( Sinirlendiği için zırlama diyormuş)
-Değersiz hissettiğinizde umursamayıp “Uzunca bir süre görüşmeyelim” diyen biri
-Hatalarınız yüzünden iyi davranmayan biri (Hatalardan dolayı pişmanlığı dile getirmiş olsanız bile yine de geleceğe bakamayan biri)

Siz olsanız ne yapardınız hanımlar? Kısaca bu şekilde anlattım.
Bu arada olaylar tatlıya bağlandığı zaman “Sinirlendiriyorsun o yüzden öyle davranıyorum” diyip gönlümü almak istiyor yumuşuyor ama yaptıklarına kırıldığımı söylüyorum çok da umursamıyor.

Tek bir sorum var siz olsanız ne yapardınız?
 
hayatımdan biran önce çıkartır arkama bile bakmazdım. kendinize dert arıyorsanız anca böyle biriyle olursunuz. her şeyin farkındasınız saygısız, sevgisiz ömür geçmez ancak ömür heba edilir.
 
Sizde alışkanlık olmuş olabilir aslında bu durumdan rahatsizsiniz ama birakamiyorsunuz bu ir şekilde bağımlı olmuş olabilirsiniz yoksa buraya yazma gereği duymadan birakirdiniz sizce kalma sebebiniz nedir bütün bunlardan rahatsızlık duyuyorken?
 
kendinizi ne kadar değersizleştirmişsiniz
 
bunları yaşamadım ama 2 aydır flört ettiğim şahıs son 1 ayda ilgisiz davranmaya başlayınca yol verdim. hiç gerek yok böylelerine. sizi anneniz bu muameleleri görün diye doğurmadı. beni de annem ilgisiz davransınlar, arayıp sormasınlar, umursamaz tavırlarla varlığı yokluğu bir hissettirsin diye doğurmadı.
 
Renklendirdiğim kısımlar hariç iyi bir adam aslında.
Kuzum siz dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Neyini sevdiniz bu adamın? Ülkenin en berbat adamını bulup sevgilim yapacağım diye yola çıktıysanız, başarmışsınız.
Merak etmeyin yani, bundan ayrılırsanız "daha az kötü" bir sürü adam var dışarıda. Bulamam diye korkuyorsanız rahatlatayım sizi.
 
Bi nevi amme hizmeti galiba
Kimsenin başı yanmasın diye yapılan...
 
Sinirlendiriyorsun o yüzden öyle davranıyorum”
%100 hatta %1000 bu ilişki değil sadece cinsel bağlılık şu manipülasyon cümlesini nerde görsem tanırım.ölmüş bitmiş saygısı kalmamış kanser bi ilişki. Kendinize daha fazla haksızlık edip bu gavvatı çekmeyin çünkü bu yolun sonu pok yolu. yazdım buraya zeyno doğru demiş dersin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…