Siz olsanız ne yapardınız?

Napardınız?

• Ankete Katılan
    97
İlk maddeden sonra okumaya gerek bile yok .
Ayrılırım anası çeksin nazini

Benimde tek bi sorum var
Peki siz hangi sebeple bu adamla duruyosunuz

Hanımefendi sizinkisi düzelir umudu değil ki. Düzelir umudu öyle olmaz sizinkisi bağımlılık köle olayına dönmüs. Adam üzerinizde gaslighting uyguladıkça sizde bagımlı olmussunuz. Adam tam bi’ coklu kisilik bozukluğu barındıran bi narsist yani.

Sepet havası çalardım
Hoşt be kadın miyiz köle mı?
Altı üstü 1/2/3 diyene kadar sevişmesi biten adamın kahrını çekemem.

Korkunç biri. Bir tür psikolojik şiddet uyguluyor size. Bunlara tahammül ederseniz bir süre sonra işi fiziksel şiddete de dökecektir. Lütfen uzaklaşın ondan. Bir süre sonra “bana böyle davranılmasına nasıl izin vermişim” diye kızacaksınız kendinize. Lütfen hiç zaman kaybetmeyin.

Hanımlar,ayrıldım.
Yaşadığımız iyi şeylerin hatırına düzgünce söyledim fakat çok umursamadı hatta benden,ailemden ve arkadaşlarımdan uzak durursan sevinirim dedi..
gerçekten çok üzüldüm bu cümlesine

Ya adam ruh hastasi ya da aranizda burada anlatmadiginiz seyler gecti.

Neyse, kurtulmussun, gecmis olsun

Adam narsist. Ayrılan siz oldugunuz için canınızı acıtmaya çalışıyor giderayak. O kadar iyi biliyorum ki bu türü. Hiç üzülmeyin tek bir şey dahi yazmayın. Şu an nasılsa iki güne döner diye düşündüğü için öyle rahat karşıladı. Konudaki ilk mesajınızda da apaçık belli kaybetme korkusu olmadığı. O yüzden hic üzülmedi bile diyerek kendinizi daha fazla üzmeyin. Emin olun çok şaşırdı ama nasılsa geri gelir diye düşünüyor. Bir süre sonra üzülmeye de başlayacak adım kadar eminim

Ne üzülüyorsun bacım. Kalk aç bi oyun havası oyna. Bugun bayramin senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…