Siz olsanız ne yapardınız?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.164
5.105
398
Merhaba herkese
Buaralar kv kb ev taşınma mevzusu var kiralar arttı diye.Kendi evleri var oraya geçecekler..
Neyse Herkes hem eşya toplamaya hem temizliğe hem ev dizmeye gelecek dendi ben de o anda çocukların bi sürü ödevi var benim de evimi kış için sermem, biraz temizlik yapmam lazım hergün gelmeyebilirim dedim,ki gerçekten birinci sınıfa giden ikizlerim var ve bi dünya ödev vermiş öğretmen,üstüne derinlemesine ev temizliğimi de yapmam lazım vs vs (öğretmenim ara tatildeyim malum sömestre kadar vaktim olmayacak)
6 geliniz tek çalışan gelin benim.

Herkes itiraz etti “iyi tamam gelmiyorum demedim gelirim ama sabahtan akşama kadar gelip kalamam” dedim üstüne güya şakacı kaynım “hayır sabah 8 akşam 5 geleceksin” dedi.

Ama çok üzüldüm insan yakınlarından anlayış istiyor,hoşgörülmek istiyor..
Haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum ama üzüldüm iç dökmek istedim

Keşke biraz anlayışlı olsalarmış yani zaten gelmem dememişsiniz. Herkes kendi çıkarını düşünüyor kimse kimsenin halinden anlamıyor siz boşa kendinizi üzmeyin sizlik bir durum yok bence tek dertleri iş yaptırmak

Haklısınız ama gücünüz yok Calisan kadınsınız çocuklarınız yapmanız gerekenler var ama gelmiyorum demek yerine eğilip ,bükülüp açıklama yapıyorsunuz .
Kim ne derse desin alttan almayın,net olun,gelmiyorum bitti......
Kocanız nerede bu durumda ? Sizin yorgunluğunuzu ,iş telaşınızı görmüyor mu?
Anamda anam diyen ,en nefret edilesi erkek türüyse geçmiş olsun.....
Daha çok ezilir,hep alttan aldığınız bir hayat sizi bekliyor. ...

Asla gitmezdim.
Gitseniz de beğenmez laf eder gitmeseniz de.
Emir eri değilsiniz. Baktınız halden anlamıyorlar laf edin gitmeyin.
Nankör ve anlayışsız insanlara verici olmayacaksın.

Madem halden anlamıyorlar çocuklarıda ödevleride alın öyle gidin çocuklarla gözlerinin önünde derslerini yaptırıp iki iş yapiyormus gibi gözükürsün. Yada gelmiyorum de bağları kopar.
Eşinle aran nasıl düzeldiniz mi?

6 kişi ne temizliği bu saçmalık ya.

Ben gitmezdim çünkü biz de evimize gecerken yalnizdik. Eşimle ikimiz toparladik yaptik her şeyi, o yuzden biz de kimseye yardim etmedik.
Ha siz sonradan bu insanlardan yardim alma ihtimaliniz varsa ona göre davranin.
Hayır sonradan yardım alırım diye değil asla..
Ve biz de sizin gibi hep tektik 5 defa ev taşıdım hep tektim.
Ama yaşlılar diye yardıma gelirim ama hep gelemem dedim..

Temizlikçi tutsun 6 tane oğlu analarına

Keşke insanlar insanlara böyle dayatma yapmasa! Bana bunu deseler gideceğim varsa da gitmem. İsteyen müsait olduğunda gider yardımını yapar zaten niye mecbur bırakıyolarki?

Teşekkür ederim daha iyiyiz

Dediğiniz mantıklı ödevlerini alıp giderim anca öyle halden anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…