Yok eşim anacı değil yani o gidelim demedi hiçHaklısınız ama gücünüz yok Calisan kadınsınız çocuklarınız yapmanız gerekenler var ama gelmiyorum demek yerine eğilip ,bükülüp açıklama yapıyorsunuz .
Kim ne derse desin alttan almayın,net olun,gelmiyorum bitti......
Kocanız nerede bu durumda ? Sizin yorgunluğunuzu ,iş telaşınızı görmüyor mu?
Anamda anam diyen ,en nefret edilesi erkek türüyse geçmiş olsun.....
Daha çok ezilir,hep alttan aldığınız bir hayat sizi bekliyor. ...
Duymadı ama duysa da o geveze kaynım gibi değilAy gerçekten iğrençler. Kaç kişi evi düzemiyor da siz gelince mi iş bitecekmiş. Ayrıca kaynınız muhatabınız değil. Kocanız ne iş yapıyor bu muhabbet dönerken?
Her şeye çok üzülen kafaya takan biriyim maalesef6 oğul ev için temizlikçi tutsun, haftasonu yerleştirme ici yardım etsin, el birliğiyle kısa sürede hallolur zaten.
Sizin işiniz vardır evet ama diğer gelinlerin de olabilir, onların çocukları, okulları vardır.
Kendi kardeşleriniz falan olsa anlayış bekleyin ama elti için sizin tatilde olduğunuz dönemde ne yapacağınız önemsiz olur ki sizin kardeşleriniz de aynısını beklerdi.
Ne dediklerini takmayıp gitmemek bir tercih ama anlayış beklemeyin çok üzülmek abartı geldi yine.
Merhaba herkese
Buaralar kv kb ev taşınma mevzusu var kiralar arttı diye.Kendi evleri var oraya geçecekler..
Neyse Herkes hem eşya toplamaya hem temizliğe hem ev dizmeye gelecek dendi ben de o anda çocukların bi sürü ödevi var benim de evimi kış için sermem, biraz temizlik yapmam lazım hergün gelmeyebilirim dedim,ki gerçekten birinci sınıfa giden ikizlerim var ve bi dünya ödev vermiş öğretmen,üstüne derinlemesine ev temizliğimi de yapmam lazım vs vs (öğretmenim ara tatildeyim malum sömestre kadar vaktim olmayacak)
6 geliniz tek çalışan gelin benim.
Herkes itiraz etti “iyi tamam gelmiyorum demedim gelirim ama sabahtan akşama kadar gelip kalamam” dedimüstüne güya şakacı kaynım “hayır sabah 8 akşam 5 geleceksin” dedi.
Ama çok üzüldüm insan yakınlarından anlayış istiyor,hoşgörülmek istiyor..
Haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum ama üzüldüm iç dökmek istedim
Her ailede var sanırım böyle bir mikser kayın. Eski eşimin büyük abisi de böyleydi. Laftan bol birşey yoktu. Hiç muhatap olmazdım cevap vermezdim hatta bazen görmemiş gibi yapardım zamanda bana laf söylemeyi bıraktı. Çünkü umrumda değildi.Duymadı ama duysa da o geveze kaynım gibi değilkaynım bildiğiniz ailenin mikseri her lafa atlayan yorum yapan biri..eşim orda olsa da cevap yettiremezdi ona
Ben de öyleyimİki evi aynı gün hemen hemen tek başıma taşıdım ben yav. Evet canım çıktı ama ev taşımak da öyle 15 kişi ile yapılacak iş değil ki.
Yaşlılar diye kendim evden çıkarken,biara tekrar uğrarım size anne dedim kv me.Çalışan ayaklari yere basan insanların bu tavrı bana daha da garip geliyor. Yahu ne alaka eltiler gidiyor diye tek tatili böyle heba etmek. Şu tavir bana yapılsa gideceğim varsa da gitmem. Çok istiyorlarsa kadin tutsunlar yardıma parasını paylaşın.
Yok eşim anacı değil yani o gidelim demedi hiç
Hatta ben giderim yeterli dedi
Ama yaşlılar diye biraz benim de yardımım olsun giderim dedim kendi kendime
Ama hepsinin topyekün hergün gelemem deyince dedikleri çok çok gücüme gitti
Kaynım yok ama olsaydı da bu kadar münasebetsiz konuşabileceğini zannettiği düzeyde samimi olmak istemezdim herhalde diye düşünüyorum. Ya da samimi olmadığım halde böyle konuşuyor ise "Buyur gel sabah 5 akşam 8 sen bak çocuklara, evimin de işini hallet 1 hafta ondan sonra konuşalım." gibi bir şey derdim herhalde. Gelin olabilirsiniz. Gelinsiniz diye kayinvalidenizin temizliğini yapmak gibi bir sorumluluğunuz yok. Canınız ister, müsait olursanız istediğiniz ölçüde yardım edersiniz. E yok müsait değilsiniz, canınız istemedi etmezsiniz. Müsait olmadığınızı da söyler konuyu kapatırsınız. Amaydı, işteydi derseniz böyle cevap verirler. Hiç gücenilecek bir durum yok. Net, işim var, gelemem. Tartışmaya kapalı.Merhaba herkese
Buaralar kv kb ev taşınma mevzusu var kiralar arttı diye.Kendi evleri var oraya geçecekler..
Neyse Herkes hem eşya toplamaya hem temizliğe hem ev dizmeye gelecek dendi ben de o anda çocukların bi sürü ödevi var benim de evimi kış için sermem, biraz temizlik yapmam lazım hergün gelmeyebilirim dedim,ki gerçekten birinci sınıfa giden ikizlerim var ve bi dünya ödev vermiş öğretmen,üstüne derinlemesine ev temizliğimi de yapmam lazım vs vs (öğretmenim ara tatildeyim malum sömestre kadar vaktim olmayacak)
Herkes itiraz etti “iyi tamam gelmiyorum demedim gelirim ama sabahtan akşama kadar gelip kalamam” dedimüstüne güya şakacı kaynım “hayır sabah 8 akşam 5 geleceksin” dedi.
Yok eşim anacı değil yani o gidelim demedi hiç
Hatta ben giderim yeterli dedi
Ama yaşlılar diye biraz benim de yardımım olsun giderim dedim kendi kendime
Ama hepsinin topyekün hergün gelemem deyince dedikleri çok çok gücüme gitti
Ben kesinlikle gidecektim dediğiniz gibi bu tavır aşırı rahatsız etti gitmek istemiyorumEşiniz gitsin. Bu tepki karşısında gıcıklık olsun diye gitmezdim. Zaten iki çocukla nasıl iş yapacaksınız.
Diğer eltilerin çocukları var mı? Belki onlar biz çocukluyuz yapıyoruz oda yapsın demiştir.
Temizliğimi yapmaya vaktim yok desem inanır mısınızNeden üzülüyorsunuz ya zorunda mısınız sabahtan akşama kadar ev temizliği yapmaya
Ezdirmeyin kendinizi ilk önce kendi eviniz önemli eşiniz de laf ederse gitsin annesinin evini kendisi temizlesin. Terbiyesizlik yüzsüzlük onların yaptığıTemizliğimi yapmaya vaktim yok desem inanır mısınızikizlerim 1.sınıf ve sürekli bi koşturmaca içindeyiz
Onlar söylemese de ben giderdim zaten
Üslup beni rahatsız etti
Benim konuşmayı beceremeyen insanlarla problemim var
ne saçma ya gitmek zorunda mısınız* müsait olan yardım etmek isteyen gider bu gönüllülük esaslı birşey. sizi çalışmayan kadınlarla bir tutamazlar. siz gitmeyin kocanız gitsin madem kendi anne babası sonuçtaMerhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?