Siz olsanız ne yapardınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi inciitanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

inciitanesi

Ziyaretçi
slm arkadaşlar size bi konu hakkında danışmak istedim benim en yakın arkadaşım kankam internette oyun oynarken biriyle tanıştı tanıştığı kişi başka bi şehirde yaşıyo sonra o kişiyle msn de görüşmeye başladı sadece arkadaştılar sonra bu arkadaşlık başka şeylere döndü tlfda fln konuşmaya başladılar 3 4 ay böyle konuşmaya devam ettiler birbirlerinden hoşlanmaya başlamışlar sonra buluşmaya karar veriyorlar 9 10 saatlik yoldan çıkıp geliyo kankamın yanına buluşuyorlar kankam çocuğu görünce tipini beğenmiyor daha önce msn de görmüştü ama yakından görünce beğenmiyor kankam 1 66 boyunda erkek arkadaşıda onunla aynı boylardaymış bunu sorun ediyordu bende dedim eğer duygularından eminsen boyunu sorun etme dedim bunlar 1- 1.5 sene böyle görüşmeye devam ettiler birbirlerine iyice aşık olmuşlar erkek arkadaşı evlenme teklifi etmiş kankamı ailesiyle fln tanıştırmış çok ciddiymiş kankam kararsız ne yapıyım diye düşünüp duruyo eğer kabul ederse 1 2 senede nişanlı duracaklar hemen evlenmeyecekler biz evlenirsek düğünümde topuklu ayakkabı bile giyemiyecem giyersem ondan uzun oluyorum diyor bunu sorun ediyor sizce boy sorunmu ?

bence arkadaşınız duygularından emin değil boyu bahane ediyor
benim arkadaşımda bu yaz nişanlancak erkek arkadaşı kendisinden kısa ama o sevdiği için hiç lafını bile etmiyo sevgilisinin boyunun

Hiçbir sorun yok bir tek boyu mu sorun oldu...
Ben olsam asla böyle birşeyi sorun yapmam...
Ve ben sevdiğimden baya kısayım , bu halde bile topuklu ayakkabı giymeyi düşünmüyorum , ne düğünde nede daha sonra :delphin:

Yaaa boy değilki hiç birşeyni beğenmemiş adamın sadec boy sorun olmaz..hem sevseydi boyunu kısalığnı uzunluğna bile takamzdı. Bu niçin evlencek peki bu adamla dikkatli davransın..

he he sorunları bu olsun yeter ki :)
benimde erkek arkadaşımla aramda 5-6 cm fark var ben 170 o 176 fln
bende hep düşünürüm topuklu ayakkabi giyemicem diye
çünkü ben topuklu ayakkabı giyince öyle mantar topuk fln değil de o topuğun hakkını veririm en az 10 cm topuklu giyerim
ama şimdi bende bu yüzden düğünümde 10 cm topuklu giyemicem diye kalkıpta 4 senelik ilişkimi bitiremem ki
varsın giymeyeyim olsun ama sevgilim hep benim yanımda olsun :)

Son düzenleme:
bi de eğer ki düğün saçı olarak topuzu beğeniyor ise topuzda yaptıramıcak saçını mecbur salık kalıcak saçı bi de bu var
saçını salık yapsa en azından bi mantar topuklu giyer
bi de erkeklerinde ayakkabılarında hani biraz daha böyle kalın topuklu olanlrı var yaa damatta onu giyer yine eşitlenmiş olur

evet hemen bitirsin ilişkisini.:delphin:
boy kısalığı bu boru mu
asla sevgi bu boy konusundan daha önemli olamaz, hayati bir mesele bu.
hatta burada cevap ararken bile vakit kaybediyor kısa boylu bir adamla birlikte olduğu için.:mymeka:

Son düzenleme:
arkadasiniza sorun isterseniz dügünde birkac saat topuklu ayakkabi mi önemli yoksa ömür boyu yaninda olacak iyi huylu sevgi dolu biri mi a.s

bu arada topuklu ayakkabiyla kocayi da karsilastirdk ya sonunda helal olsun :)

bence boydan daha önemli şeyler var düşünülesi gereken
arkadaşınız herşeyi göze alıyor mu peki?
zaten sevse gözünü kör etse aşk boyu posu dinlemez
içine sinmemiş birşeyi neden yapsın ki?

Asıl sorun boyunun kısa olması mı acaba başka sebepler olabilir. Hadi diyelim boyu, neden devam etti ki hemde olaylar aileyle tanışmaya kadar ilerlemiş. Birden kısalmadı ya bu çocuk en baştan kabul etmeyecekti. Ama yine diyorum bence başka sebepleri vardır...

yuh diyorum, başkada bişi demiyorum. birisinden hoşlancam, 1,5 sene onunla birlikte olcam, iyice aşık olcam. ama evlenmek için boyu sorun yapcam. bencede diğer arkadaşlarımın dediği gibi başka sorunlar vardır...

gerçekten aşık olsaydı sevseydi ciddi anlamda bunu sorun yapmazdı
çünkü aklına bile gelmezdii

sevgi söz konusu olduğunda fiziksel özelliklerin problem olmacağını düşünüyorum,tabi bu benim düşüncem.eğer karşısındaki insanı gerçekten iyi tanıyorsa,duygularından eminse kararsızlık niye anlayamadım.demekki kafasında ilişkiye dair doldurulmamış boşluklar var.bence herşeyi tekrar gözden geçirsin,kararsızlığa sebebiyet veren şey nedir onu bulmaya çalışsın.fakat karşısındaki gerçekten adam gibi bir adamsa,hani bir ömür paylaşılabilecek,çoluk çocuk sahibi olunabilecek,artı sevgi de gerçekse dediğim gibi kaşı,gözü,boyu,kilosu problem olmamalı.

kafamçokkarıştı bence boy bahane,gerisi hikaye olmuş burada... ünlülerde bile bayanın en az 10 cm uzun oldugu birliktelikler var...iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyormuydu yerimseniben ...

1,15 sene tabura üstündemi durmuş bu çocuk..............şakkıdı

bence boy sorun olmaz...ama arkadasının sorunu galıba...kendınden pek emın degıl...sevgısındende...sanırım...evlenmeyı dusunecek kişi boydan önce kalbe bakar...şimdidende boyunu sorun ederse...bır ömür boyu ne yapıcak...
Gelınlıgın altına duz ayakkabı gıyebılır...
Bence ...sevdıkten sonra boy sorun olmamalı...

1,15 sene tabura üstündemi durmuş bu çocuk..............şakkıdı
çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım madem boyunu problem etti,hiç konuşmayacaktı,yanlışmıyım,önemli olan huy derim, bak benim eşimde benle aynı boyda,düğünde ah 7 cm topuk giyip,saçlarımı da kabarık yaptırdım,daha da uzun oldum anlıcan,kim ne demiş umrumda değil,düğünde herkes damattan önce geline bakıyor bence,zamanında eşime demiştim aslında:utangac:
hafif ayakkabın topuklu olsun diye,onun umrunda bile olmadı,boşver uzun dur napalım,bu saatten sonra boyum mu uzayacak demişti,şimdi gülerek hatırlıyorum,hiç önemli değil inan huzur daha önemli bence,arkadaşın erkek arkadaşının huyuna baksın bence,evlenilecek bir insan mı,hem bence kısa boylular daha sevimli oluyor yerimseniben
nacizane fikrim

çok haklısınız bende dedim seviyorsan boyun ne önemi var diye ama dinlemiyor boyu bahane ediyor vazgeçemiyorda bu yazdıklarınızı arkadaşa okutacam o zaman düşünceleri değişir belki

evet hemen bitirsin ilişkisini.:delphin:
boy kısalığı bu boru mu
asla sevgi bu boy konusundan daha önemli olamaz, hayati bir mesele bu.
hatta burada cevap ararken bile vakit kaybediyor kısa boylu bir adamla birlikte olduğu için.:mymeka:

çok güldüm valla arkadaşım ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haklısın boy kısalığı bu boru mu
bence iyi düşünsün sorunun ne olduğuna karar verip sonra kısa boylu desin...

Boy bahaneeee...
Hem aşık oluyorr...
Hem de yakından görünce beğenmiyor...
Şimdide aman nasıl kurtulsam diye düşünürken evet buldum boylarımız uygun değil diyor...
Başka mantıklı bi bahane bulsaymış bari... :kahve:

Back
X