I
inciitanesi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi inciitanesi
slm arkadaşlar size bi konu hakkında danışmak istedim benim en yakın arkadaşım kankam internette oyun oynarken biriyle tanıştı tanıştığı kişi başka bi şehirde yaşıyo sonra o kişiyle msn de görüşmeye başladı sadece arkadaştılar sonra bu arkadaşlık başka şeylere döndü tlfda fln konuşmaya başladılar 3 4 ay böyle konuşmaya devam ettiler birbirlerinden hoşlanmaya başlamışlar sonra buluşmaya karar veriyorlar 9 10 saatlik yoldan çıkıp geliyo kankamın yanına buluşuyorlar kankam çocuğu görünce tipini beğenmiyor daha önce msn de görmüştü ama yakından görünce beğenmiyor kankam 1 66 boyunda erkek arkadaşıda onunla aynı boylardaymış bunu sorun ediyordu bende dedim eğer duygularından eminsen boyunu sorun etme dedim bunlar 1- 1.5 sene böyle görüşmeye devam ettiler birbirlerine iyice aşık olmuşlar erkek arkadaşı evlenme teklifi etmiş kankamı ailesiyle fln tanıştırmış çok ciddiymiş kankam kararsız ne yapıyım diye düşünüp duruyo eğer kabul ederse 1 2 senede nişanlı duracaklar hemen evlenmeyecekler biz evlenirsek düğünümde topuklu ayakkabı bile giyemiyecem giyersem ondan uzun oluyorum diyor bunu sorun ediyor sizce boy sorunmu ?