Siz olsanız ne yapardınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi inciitanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annem babamdan uzun.Hemde neredeyse 10 santim var aralarında...Gelinliğin altında ayakkabı zaten gözükmezki.Haa çok sorun ediyosa arkadaşın erkek içinde ayakkabı içine giymelik tabanlar var ayakkabısının içine taban koysun 3 4 santim fark ediyo...

1.5yıl çıktı da şimdi mi aklına geldi boyu posu..bence arkadasın boşta kalmamak adına cıkmış onla cok yazık böyle ilişki yasayan insanlara gercekten bıraksın o adamcagızı..

ayol devede de boy varda essegin arkasından gidiyor:D
olurmuymus hiç öyle takıntı??
hem sen bi rahat bıraksana onalrı bacım yaw:D ilişkilerinede cok mudahale ettiğni söylüyorsun.yarın birgün bişi olursa valla sana patlar kabak. kanka manka dinlemez...bu işler ince işler
hem evlilik teklifine boy surunuyla yaklaşan insan bence hazır değil evliliğe .boyundan önce huyu iyimiymiş.ailesi iyimiymiş.cocuk olgunmuymuss..yeteri kadar değer vermişmi kankine. o hooo yol tepmeler felan yalann.. bugun boyu kısa diyen kız yarın o herif yanında hasta olupda kusarsa felan ne olcak??? boşancakmı:D

Çirkinliğim tuttu :-) niye söylüyorsun bazen farketmeden yorum atıyorlar bir sürü :-(

Hiçbirini fark etmediğim olmadı maalesef, gördüm mü uyarıyorum. :KK53:
Bu arada boy devede de var geyiği dönmüş, bi bitmediler ya şu "Biy dividi di vir, imi işiğin irkisindi gidir" diyenler. Bi bitin ya gözünüzü seveyim, naalaka ya devedeki boyla bendeki boy? :D :D

Hiçbirini fark etmediğim olmadı maalesef, gördüm mü uyarıyorum. :KK53:
Bu arada boy devede de var geyiği dönmüş, bi bitmediler ya şu "Biy dividi di vir, imi işiğin irkisindi gidir" diyenler. Bi bitin ya gözünüzü seveyim, naalaka ya devedeki boyla bendeki boy? :KK70: :KK70:
Ahahhaha :-) aynen ya :-) yorum tam capslik ha :-) bu konuyu ömrümün sonuna kadar güncel tutacağıma ant içerim :rapci: keşke uyumanı bekleseydim :-(
Konuyu da yeni okudum msn falan diyor :-)
Konu sahibi ne oldu evlendiler mi?
Çocukların boyu nasıl?

Back
X