Benim elti yine isbasinda arkadaslar gelip size akil danisim dedim..
Kaynim olacak o APTAL diyorum baska bisey yakismiyor
Guya abisine iyilik yapacak abisi uzakta diye videolar filan cekmis abim gorsun diye iste tatile gitmisler gezmeye gitmisler oralari cekmis filan
Eltim kaynim kayinvalidem denen o kadin var ucu videoda
Ama ne video
Kaynim eltimi yani karisini cekiyor evin icindeki halini sacini yapiyor makjayini yapiyor falan filan kaynim cekiyor kiz simarik hareketler konusmalar filan bunlarin hepsi kayitta ve seside geliyor abime yollicaksin dimi kocacigim bunlari diye
En guzel sahne ise su
Bacagin tek sandalyede baldiri ortada affedersiniz dapdar bir kot pantolon uzerinde
Saclari one dogru havali birsekilde atiyor ve aynen abimede yollicaksin dimi bu videoyu lafi cikiyor
Dun aksam esim ve ben cok olduk resmen’
Esimin azindan cikan laf ise aynen hayat kadini gibi olmus oldu
Ben soylicektim genelde oyle dedigim zaman insanlara kizar ama bunda kendi soyledii
Ve buyuk sok gecirdik simdi
Olay su
Bunlarin hattini bildirme zamani geldide geciyor
Bunlarin azinin lafini benmi verim esimmi versin ?? sizce hangisi daha etkili olur
Biz susstukca
Dahada affedersiniz aptalcana hareketler yapiyorlar
Artik susmamaya karar verdim
Ama hakkindan benmi gelim esimmi bunda kararsizim ne diyorsunuz kizlar bi akil verin lutfen
Sustukca tepeme ciktilar sesimi cikarmiyorum diye artik disimi gosterme zamani geldi geciyor ..
Oha artık, kadın resmen şıllıkmış canım ya. Ama sen karışma bence, sana ters bir şey derler sinirin bozulur. Eşin zaten her şeyin farkındaymış artık çok şükür, o bir şey yapsın ya da söylesin artık. O ağırlığını koysun.
Bu teşhircilik resmen. Seni sinir etme amacı gütse de eşine yapılmış bir terbiyesizlik en çok. Ama terbiyesizleşmeden bu kadının haddi nasıl bildirilir onu da hiç bilmiyorum. Konunun öncesini de bilen biri olarak eminim ki o hatunun ar damarı doğuştan çatlamış. Kaynına edecek laflarım da var da, neyse artık :mymeka:
Sen sâkin görün ama bence. Eşin halletsin. Sen bir şey yaparsan iyice kışkırtacaksın hatunu.
tamam ozaman ben esime birakiyorum esim insanlari kirmak istemez
Ama dun o bile sok oldu
Goruntuler yemin ederim inanilmazdi buyuk bir sok gecirdik
Kocasi cektigi icin opucuk gnderiyor kocasina filan
Ama abime yollicakisn dimi videoyu diyor akil almaz bisey bu kizlar
Ben hayatimda boyle insan tanimadim
Aslinda bilirim yapmam gerekeni ben ama iste oyle bir agirlik olsunki azini acamasin diyorum
Ozaman senin dedigin gibi esim artik icabina bakacak
Benim fikrim o yönde, ama eşin de sert çıkabilecek mi o da var? Sevgili kaynanandan başka aile büyüğünüz yok mu gerekirse devreye girebilecek?
Düşsünler yakanızdan artık, ne biçim edepsiz insanlar yahu alsanaalsanasmile
Malesef canim
Baslarinda terbiyeli bir buyuk olsa belki yapamicaklar ama
Bunlar inanilmaz insanlar hayatimda hic boyle birsey gormedim
Esim sert konusabilirmi sanmiyorum ama dunki goruntuler onuda sok etti
Aksam eve gidince konusacam artik yapmasi gerek
Hangi erkek abisine karisinin o goruntulerini yollar allah askina
Bir yatak odalarini cekmedikleri kalmis affedersin
Dun aksam neye ugradigimi sasirdim anneside gozukuyor yuksek sesle muzik kiralik araba altlarinda dans ediyorlar arabada gulsemmi aglasammi bilemedim valla sonra o kizin goruntuleri
Malesefki kimse yok ailelerinde siz napiyorsunuz ne bu terbiyesizlik diyecek
Seytan diyor kizin babasina yolla kayitlari
Kizi babasi annesi baska sehirde
Kizlarini kapali saniyorlar
O kayitlari biryollasam
Babasina neolur aceba ??
Ama oyle bir insane degilim ben sorun orda buyrun kiziniza bakin buyuttugunuz kiz diyesim geliyor
O bacaklari gorsunler bi sonra abime yollicakmisin lafini bu duysalar o kismi yeter herhalde
Ama adam kalp krizi gecirir filan sonra vicdan azabi cekerim diye korkuyorum cocuklarin hepsi hayirsiz abiside yeni hapisten cikti
Nasıl bir aileye bulaşmışsınız diyeceğim de, kaynın da hiç hırlı değilmiş. Yahu insan karısının o biçim görüntülerini nasıl başkasına izletebilir aklım almadı gitti. Neyse artık.
Bence sen hiç bulaşma. Dediğin gibi adama bir şey olur, veya adam kızına bir şey yapmaya kalkar suçlusu sen olursun. Artık Allah'larından bulsunlar.
Yanlış hatırlamıyorsam siz farklı ülkede yaşıyordunuz. Madem eşine de iyice bir dank etti, belki araya yavaştan duvar örersiniz, sadece annesiyle mi görüşür ne yapar bilmiyorum, ama herhalde bu sefer eşin cidde rahatsız olmuştur artık.
Dogru hatirliyorsun canim ayri ulkelerdeyiz ama goruyorsun kargo ile evimize cd yolluyorlar videolarini
Esim umarim akillanmistir aksam cok sinirli idim konusmadim fazla kirici olabilirim diye
Bugun sakin sakin konusacam
Ama yanlarina kalsin istemiyorum once saglam bir firca yesinler sonrada gorusmeyelim ama esimin kesinlikle biseyler soylemesi gerek
Aslinda cenemi tutmayip ben soyleyim diyorum ama esimin soylemesi daha dogru olur herhalde
Ve nasil bir aile iste boyle canim kaynimda bozuk bir insan anca oyle kiz la evlenirdi
Bu videoyu nete koysam varya en cok tiklananlardan biri olur hrhalde felaket otesi
Umarm esim bundada susup kalmaz
Tepemize ciktilar iyice cunku
Umarım eşin siniri geçmeden bir şeyler yapar. Olay soğursa artık bunu halletmek başka bir vukuata kalır. Gerekirse incden inceden kanına gir, bir sebep bul o videoyu tekrar izlet, gerilsin, harekete geçsin.
Aklıma en fazla bu geliyor. Dilerim bu sefer resti çekebilir yaka silkip.
bende pek doşmusum:))) kusura bakmayın kızlar
:)))) sınırden dedım galıbaa sımdı dusundumde lafımı solerımde sac bas yolamam heralde yaaaa ben hakıkaten dosmusum:)
artık bışelerı solemenın zamanı geldide gecıyo cnm ama ıste yapı meselesı bende oleyım lafımı solerım ama kavga sac bas yolmak bız bayanlara gore degıl zaten ama yerı geldıgınde de catır catır solemek lazım allah kolaylık versın
Dogru diyorsun canim yapamiyorum ama karsimdaki affedersin tam bir cirkef yapacak bisey yok bakalim eve gidiyorum umarim olay cikmadan esim bu olayi hallederde kurtulurum yine tavsiyelerinz icin tskler kizlar ozeliklede dinlediginiz icin paylasmak yine herzamanki gibi iyi geldi bana J
Opuyotum sizleri kendinize iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?