Siz olsanız ne yapardınız?

Oha artık, kadın resmen şıllıkmış canım ya. Ama sen karışma bence, sana ters bir şey derler sinirin bozulur. Eşin zaten her şeyin farkındaymış artık çok şükür, o bir şey yapsın ya da söylesin artık. O ağırlığını koysun.

Bu teşhircilik resmen. Seni sinir etme amacı gütse de eşine yapılmış bir terbiyesizlik en çok. Ama terbiyesizleşmeden bu kadının haddi nasıl bildirilir onu da hiç bilmiyorum. Konunun öncesini de bilen biri olarak eminim ki o hatunun ar damarı doğuştan çatlamış. Kaynına edecek laflarım da var da, neyse artık :mymeka:

Sen sâkin görün ama bence. Eşin halletsin. Sen bir şey yaparsan iyice kışkırtacaksın hatunu.

tamam ozaman ben esime birakiyorum esim insanlari kirmak istemez
Ama dun o bile sok oldu
Goruntuler yemin ederim inanilmazdi buyuk bir sok gecirdik
Kocasi cektigi icin opucuk gnderiyor kocasina filan
Ama abime yollicakisn dimi videoyu diyor akil almaz bisey bu kizlar
Ben hayatimda boyle insan tanimadim
Aslinda bilirim yapmam gerekeni ben ama iste oyle bir agirlik olsunki azini acamasin diyorum
Ozaman senin dedigin gibi esim artik icabina bakacak

Benim fikrim o yönde, ama eşin de sert çıkabilecek mi o da var? Sevgili kaynanandan başka aile büyüğünüz yok mu gerekirse devreye girebilecek?

Düşsünler yakanızdan artık, ne biçim edepsiz insanlar yahu alsanaalsanasmile

Malesef canim
Baslarinda terbiyeli bir buyuk olsa belki yapamicaklar ama
Bunlar inanilmaz insanlar hayatimda hic boyle birsey gormedim
Esim sert konusabilirmi sanmiyorum ama dunki goruntuler onuda sok etti
Aksam eve gidince konusacam artik yapmasi gerek

Hangi erkek abisine karisinin o goruntulerini yollar allah askina
Bir yatak odalarini cekmedikleri kalmis affedersin

Dun aksam neye ugradigimi sasirdim anneside gozukuyor yuksek sesle muzik kiralik araba altlarinda dans ediyorlar arabada gulsemmi aglasammi bilemedim valla sonra o kizin goruntuleri
Malesefki kimse yok ailelerinde siz napiyorsunuz ne bu terbiyesizlik diyecek
Seytan diyor kizin babasina yolla kayitlari

Kizi babasi annesi baska sehirde
Kizlarini kapali saniyorlar
O kayitlari biryollasam
Babasina neolur aceba ??

Ama oyle bir insane degilim ben sorun orda buyrun kiziniza bakin buyuttugunuz kiz diyesim geliyor
O bacaklari gorsunler bi sonra abime yollicakmisin lafini bu duysalar o kismi yeter herhalde
Ama adam kalp krizi gecirir filan sonra vicdan azabi cekerim diye korkuyorum cocuklarin hepsi hayirsiz abiside yeni hapisten cikti

Nasıl bir aileye bulaşmışsınız diyeceğim de, kaynın da hiç hırlı değilmiş. Yahu insan karısının o biçim görüntülerini nasıl başkasına izletebilir aklım almadı gitti. Neyse artık.

Bence sen hiç bulaşma. Dediğin gibi adama bir şey olur, veya adam kızına bir şey yapmaya kalkar suçlusu sen olursun. Artık Allah'larından bulsunlar.

Yanlış hatırlamıyorsam siz farklı ülkede yaşıyordunuz. Madem eşine de iyice bir dank etti, belki araya yavaştan duvar örersiniz, sadece annesiyle mi görüşür ne yapar bilmiyorum, ama herhalde bu sefer eşin cidde rahatsız olmuştur artık.

Dogru hatirliyorsun canim ayri ulkelerdeyiz ama goruyorsun kargo ile evimize cd yolluyorlar videolarini
Esim umarim akillanmistir aksam cok sinirli idim konusmadim fazla kirici olabilirim diye
Bugun sakin sakin konusacam
Ama yanlarina kalsin istemiyorum once saglam bir firca yesinler sonrada gorusmeyelim ama esimin kesinlikle biseyler soylemesi gerek
Aslinda cenemi tutmayip ben soyleyim diyorum ama esimin soylemesi daha dogru olur herhalde

Ve nasil bir aile iste boyle canim kaynimda bozuk bir insan anca oyle kiz la evlenirdi
Bu videoyu nete koysam varya en cok tiklananlardan biri olur hrhalde felaket otesi
Umarm esim bundada susup kalmaz
Tepemize ciktilar iyice cunku

Umarım eşin siniri geçmeden bir şeyler yapar. Olay soğursa artık bunu halletmek başka bir vukuata kalır. Gerekirse incden inceden kanına gir, bir sebep bul o videoyu tekrar izlet, gerilsin, harekete geçsin.

Aklıma en fazla bu geliyor. Dilerim bu sefer resti çekebilir yaka silkip.

insallah canim dua ediyorum aksam konusacam tekrardan bakalim araya zaman girmesine izin vermicem umarim nette olurlar aksam ve esim gerekli lafi verir dedigin gibi ben belli etmeden kanina girim
aslinda esim saglam birsekilde bir tepki gosterse bunlarin gozu korkar

kiza buaralar kizgin sinir oluyor zaten umarim bu olay dahada kizdirmistir onlari fircalayacak kadar kolay kolay insan kirmaz cunku esim.

videodan onceki olayda bizim yatak odamizi kullanmalari idi esim rest cekti o evde asla kalmam hele o yatak odasini hayatta kullanmam diye bakalim
umarim sozunun arkasinda durur

vay şıllık vayyyy.vay adi vaaaaayy. sımdı burda olsa ben onun sacını basını yolardım resmen esıne kur yapmıs beee ar damarı catlamıs aşifte ucube noolcak!!!

bende pek doşmusum:))) kusura bakmayın kızlar

Valla biran okuyunca korktum allah dedim neoluyor sonra jeton dustu
Cok cosmusun evet gercekten sac bas yolarmiydin aceba bazen diyorum bende sacini basini yolsam ama yapamam kesin
Onu birak kavga bile edemem lafla amaa edersemde bidaha yuzune bakmam
Gerci bakilacak yuzude yokya neyse

:)))) sınırden dedım galıbaa sımdı dusundumde lafımı solerımde sac bas yolamam heralde yaaaa ben hakıkaten dosmusum:)

:)))) sınırden dedım galıbaa sımdı dusundumde lafımı solerımde sac bas yolamam heralde yaaaa ben hakıkaten dosmusum:)

evet bende sinirden cok soyluyorum sunu yapacam bunu yapcam diye ama hic birsey yaptigim yok
kafama koymustum dun gec ebugun azinin lafni vercektim ama bos iste
hayatimda kac kez kavga etmisim aceba
zaten bu yuzdne insanin ustune geliyorlar
kiz biliyor karsilik vermicek cicek diyor ustume ustume geliyor ama birgun fena patlicam haberi yok :))

artık bışelerı solemenın zamanı geldide gecıyo cnm ama ıste yapı meselesı bende oleyım lafımı solerım ama kavga sac bas yolmak bız bayanlara gore degıl zaten ama yerı geldıgınde de catır catır solemek lazım allah kolaylık versın

Dogru diyorsun canim yapamiyorum ama karsimdaki affedersin tam bir cirkef yapacak bisey yok bakalim eve gidiyorum umarim olay cikmadan esim bu olayi hallederde kurtulurum yine tavsiyelerinz icin tskler kizlar ozeliklede dinlediginiz icin paylasmak yine herzamanki gibi iyi geldi bana J
Opuyotum sizleri kendinize iyi bak

Hadi bakalım, inşallah yarın iyi bir şeyler okuruz burada.

Malesef kizlar guzel biseyler yazamicam
Aksam eve gittim esime dedim su isi halledelim filan diye tamam ama nasil dedi iste anlattim kardesine bunu soylersin o kiz ile muhattap olmaya gerek yok dedim Kabul etti
Ama onlar nete hic gelmediler dun herzaman gelen insnalar gelmedi
Esimde hafif sinirlenmeye basladi uzatma konuyu sinirlerim bozuluyor diye
Yine anlayacaginiz konu oyle kaldi galiba ama pesini birakmicam bugun yarin veya ertesi gun esim eger kardesi ile normal konusur ise yine aramiz acilacak bakalim bekliyorum esimede soyledim halledecem tamam dedi ama tabiki gozumle gormeden yeterli olmuyor….

Okadar fena bir durumki aklimdn gecmiyor degil aceba aralarindan biseymi gecti bu kiz ondanmi bu cesareti buluyor diye dusunmuyor degilim esime olan guvenim bu durumlarda hemen kaybolup gidiyor ve bu kizda bunu cok iyi biliyor

Ama diorum kendi kendime neden o kizi secsin illa bisey yasayacaksa 5 yil ayri idik biz yani o 5 yil icerisinde turkiyede hicmi baska kizla karsilasmadi okadar guzel kiz dururken neden eltim
Guzelde degil allahin yarattigi ama guzel bir kiz degil bana gore..\

Yani yapacaksa illa cok guzel kizlar var o ulkede o sehirde onla yapardi diye dusunuyorum ama bi yanimda belki o kizda seytn tuyu vardir
Cekmistir kendine diyo
Yine kafam karma karisik anlayacaginiz kizlar yazip paylasmak istedim
Bir yanim hayatta yapmaz derken bir yanimda hadi yapti ise diyor
Bu kiz nasil bu cesareti buluyor
Eger esim bir tepki gostermezse dahada suphelenecem bu durumdan
Dun sordum videoda gordugun ne idi abuk subuk simarikliklar birde kizin bacaklari dedi
Imkanim olsada bir eklesem videoyu yemin ederim sok gecirirsiniz ya

Ben sustukca abarttilar eger esim yeterince tepki gosteremez ise dayanamicam ben azima geleni soylicem kizlar sabirla beklicem bikac gun daha
Kamara ses hersey acik olacakki net birsekilde ikiiside algilasin yeter artik
Resmen sustukca tepeme ciktilar konusmuyorum diye beni aptal saniyorlar
Ama bu bardagi tasiran son damla idi

Canım senin sinirlerin cidden bozulmuş, olur olmadık şeyler söylüyorsun. Hemen aklına öyle şeyler getirme. Belli ki olay biraz soğuyunca hiddeti geçti, e nete de gelmemişler, şimdi telefon açıp hakaret mi edecek ki, bir de bu açıdan bak. O yüzden şimdilik es geçmek istemiştir. Yapılan affedilmez bir şey ama ters bir tepki vermek için geç kaldığını hissetmiş olabilir. Bir de şu var, sen başından beri o insanların gerçek yüzünü görüyorsun, ama ona daha sonra dank etti. Yani bu konuda senin kadar hassas olmayabilir. Bir de sen kadınsın, erkeklere nazaran biz böyle şeyleri daha fazla takarız. Ki zaten bütün bu olanlar eltinin seninle girişmeye çalıştığı bir savaş gibi bir şey, eşinden senin kadar bunun içinde olmasını bekleyemezsin.

Bir de, cidden öyle düşünme. Az çok anlayabiliyorum, eşinin umursamaz tavırları sonrasında bunlara bir gerekçe bulmaya çalışıyorsun ama bence o konuda yanlış düşünüyorsun. Yani Allah aşkına, eşin seni aldatmaya kalkmak istemiş olsa bile neden gidip onu seçsin ki. En kafasız erkek bile öyle bir hata yapmazdı, kız hem yakın akraba, hem şıllık, kadının eşini keyifle açığa vermesi an meselesi olurdu. Öyle bir şey olmuş olsa düşünsene ne biçim ileri geri konuşur sana nispet yapardı, kadının huyu bu yani.

Biliyorum hazmedemiyorsun, eşin ne yapacaksa yapsın olay kapansın istiyorsun ama olmuyor diye hemen koyverme kendini. Dediğim gibi, onun için kolay değildir. Kardeşi var, annesi var arada hem, onu da biraz anlamaya çalış. Daha beteri zaten olamaz artık diye düşünerek atlatmaya çalışıyor olabilir. Sen bir süre daha bekle, gerekirse arada sakince hatırlat bakalım bir şey yapacak mı, belki kafasında başka planları vardır. Ama baktın tamamen unuttu, eltine tırnaklarını göstereceğine eşine göster. O kadının oyunlarına gelme, bence seni ne kadar sinir ettiğini görmekten zevk alacaktır. Gerekirse eşinle tartış ama bunu o halletsin. Ve senin bu konuda ne kadar hassas olduğunu da anlasın artık bir zahmet!

Ama biraz daha bekle bence, eşinin onlara tepkilerini gözlemle. Hiçbir şey olmamış gibi davranırsa dök içindekileri gitsin, o da göreceğini kendi gözleriyle görmiş zaten seni haksız çıkaramaz. Ama ne olursa olsunn eşin hakkında öyle şeyler düşünmemeye çalış, şüpheci olma. Bil ki o kadın senin inadına yapıyor bunları, böyle paranoya yapacağını hesap etmiş bile olabilir.

Allah sabır versin.

Sagol canim...

Senin yorumlarin benim icin onemli..
Biliyorum cok haklisin esim neden onu secsin ama iste oyle sakin olunca insanin aklina bin tane sey geliyor ..
kiz tabiki bunlarin hepsini planladi.. sadece ben ona aptal olmadigimi gostermek istiyorum ama bunu yapmam icin muhattap olmam gerekiyor..
cok cabuk sinirlenen bri insanim ve esimle tanisana kadar hic bir lafin altinda kalmazdim herkese bir cevabim karsiligim olurdu ama once annesi simdi eltim benim karektermi degistirdiler
Amaa sustukca olan bana oluyor canim ya icim icim yiyor anlayacagin
bir iki laf etsem dahada rahatlicam ama onun seviyesinede dusmek istemiyorum
ama soyle iki cift laf etsm hem aptal olmadigimi anlasa hemde onun ucuz harketlerinin farkinda oldugmu anlasa istiyorum canim
inanki bir tanisan kahretsin nasil insan dersin anlatirken sinriden dort dortlukte yazamiyorum

Allah butun iyilerin karsisina kalbi tertemiz insanlar cikarsin boyle kotulerle test etmesin kimseyi cok zor bir durum... ve isin en fenasi hic birzaman btimeyecek gibi
cunku akraba eltim kaynimin esi bunlar hep hayatimizda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…