• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Cicek86

Varlığın öle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
627
1
96
Diğer
Derdim eltim.
Yalakanin teki kendisi esime yapmadigi yalakalik kalmiyor konusma tarzi 2 yasindakai cocuk gibi halbuku esimden iki yas kucuk sadece.. neyse olayimiz su
gecenlerde esimin kardesi hastalandi yurt disindan esim ona para gondermek istedi onlari paralari oldugu halde hastaliktirdedim aldirmadim miktar cokta buyuk degildi ama onemli olan kullanilmak! esim eltime soruyor kizim para durumunuz ne alemde varmi
yok abi diyor! utanma simgesi yolluyor .... esim tamam yolluyorum yarin ertesi gunu alirsin diyo ben kardesidir diye sesimi cikarmadim
bunlarin durumu kotu degil bizden kat ve kat daha iiyi yani paralari var dugunleri icin bilezik yaptiriyorlar oyle altin biriktiriyorlar ve bunu kendi agizlari ile soylediler sukadar bilezik oldu diye ben ise dugunumdeki butun takilarimi ev esyasi alabilmek ugruna sattim ve yetmedi bile!

neyse dun gorumcem aradi .. abi neden para yolladin onlarin vardi ayrica butun eksiklerini almistim ben diye senin yolladigini carcur etmisler abi bidaha sakin yollama dedi !

siz olsaniz bu eltiye neyapardiniz ben sahsen ilk gordugum yerde kafasini gozunu kirmak istiyorum dunya borc icindeyiz bunlar daha dogrusu eltim bizi aptal yerine koymaya calisiyor birde biz yurtdisindayiz bizim yanimiza gelmeye calisiyorlar burda calisip yasayacaklarmis!!! benimde aptalim ya saf saf islerni halletmeye calisiyordum dune kadar!

benim insanlarin arkasindan konusmak tarzim degil yuzune demek istiyorum ehrseyi ama karsimdaki cirkef bi inssanin tek neyapacagimi sasirdm dun sinirden saatlerce agladim

canım madem sende biliyordun paraları olduğunu eşine güzel bi dille söyleyip yollatmasaydın.

Bu insanlar hep böyle, benimde görümcem yok yok diye ağlar durur ama kenarında parası olduğunuda biliyoruz yani.

canim hasta idi kardesi domuz gribine yakalanmisti yani bisey olsa vicdan azabi cekerim diye annemde bosver birkerelik yollasinb hastalik bu dedi neyapim canim ya

can arkadasım bırdaha yollamazsın olur bıter.yuzsuz bellı zaten.eşını de ıkna edersın bıdaha yollamazsın

sende haklısın zaten şu vicdanlarımız yokmu... Dayanamıyoruz hiç. Ama bundan sonra para yardımı etme bence, nasıl engellersin bilemiyorum ama, bak eşinin kız kardeşi bile yollama bidaha demiş...

Benim eşimin aileside öyle isterler, ama eşim yok der, bizim bi amacımız var ev almak için uğraşıyoruz, kimse biz düştüğümüzde bize el uzatmıyor. O yüzden önce can sonra canan... Sende kafana çok takma artık eşinle dertleş bak güzel konuşunca herşey hallediliyor canım.
üzme artık kendini

dun gorumcem telefonu kapattiktan sonra soylemistim ben sana canim dedim ve bagirmaya basladi bana karsilik vermeye kalkinca sesini dahada yukseltti sustum aglayarak kalkip gittim mutfagi topladim dusa girdim yattigimi soyledim ve gelip ne ozur nede bi konusma biara tv izlerken biseylr soyledi karsilik vermdim evet hayir bilmiyorum bu ucunden baska bisey demedim :( yattigimda yanima gelmedi bile:(( aptal bir kiz yuzunden tartistik ilk gordugumde azima geleni saymak istiyorum

Bir musibet bin nasihattan iyidir
Bi kere yolladı ablasından aldı dersini sen söylesen belki kötü olurdun
Şimdi gönderdi gördü sonucunu artık akıllanmıştır
Akıllanmadıysa bile geçende yolladın çar çur ettiler diye söz hakkın olur

sende haklısın zaten şu vicdanlarımız yokmu... Dayanamıyoruz hiç. Ama bundan sonra para yardımı etme bence, nasıl engellersin bilemiyorum ama, bak eşinin kız kardeşi bile yollama bidaha demiş...

Benim eşimin aileside öyle isterler, ama eşim yok der, bizim bi amacımız var ev almak için uğraşıyoruz, kimse biz düştüğümüzde bize el uzatmıyor. O yüzden önce can sonra canan... Sende kafana çok takma artık eşinle dertleş bak güzel konuşunca herşey hallediliyor canım.
üzme artık kendini

ben yorum yapmaya kalktigim anda esim bana bagirmaya basladi canim bakalim aksam eve gidince nasil davranacak belkide ben ustune fazla gittim ama o aptal kizi korumasi sinir ediyor beni

ben yorum yapmaya kalktigim anda esim bana bagirmaya basladi canim bakalim aksam eve gidince nasil davranacak belkide ben ustune fazla gittim ama o aptal kizi korumasi sinir ediyor beni

canım ne diyip koruyor ki!
Benimde bi tane eltim var eşimden ve benden 5 yaş felan büyük, sanki başka kaynım yokmuş gibi eşime yalakalık yapar eşim her sefinde uzak durur ama kadın bi tuhaf yüz versen astar bırakmayacak... Tabi ki eşinde de bitiyor iş bir yerde, ama sen gönlünü ferah tut üstüne çok gittiğini düşünüyosan akşam bişey olmamış gibi davran sen, oda öyle davranacaktır büyük ihtimalle, muhabbet ederken bir gün açarsın konuyu, zaten eşinde anlıyacaktır zamanla biz söylesekte yaşamadan anlamıyolar çünkü

dun okadar cok agladimki bas agrisindan suan duramiyorum :((( kafamida ise veremiyorum off ya

canım sende sakin bir kafayla konuş
sesini yükseltmeden
eltinin bu hareketlerinden hoşlanmadığını
kardeşinin eşi yüzünden kavga etmenizi,bağırmana dayanamadığını söyle
ödün vermede canım

Cnm neden ağlıyosunki takma kafana bir daha böyle bir şey olduğu zaman tepkini güzel bir dille söylersin hiç üzülme eve gıdıncede hiç bişey olmamış gibi davranırsın zaten görümcen aramış neden gönderdin diye belkide eşin sinirlendi ama hırsını senden cıkardı

esim zaten gorumceme sinirlenmisti ama bisey diyemedi ona ama bana bagirmasinada gerek yoktu ozelikle hakli oldugum konuda iyi hos bendede yanlis var cunku susabilirdim zaten fircayi yemisti ama keske bagirmasaydi :(

Bazen bizlerde kontrolü elden kaybedebiliyoruz mesela ben hemen sinirlenip bağırırım bir bıraksam şu huyu böyle yapınca yine haksız biz oluyoruzz

Bazen bizlerde kontrolü elden kaybedebiliyoruz mesela ben hemen sinirlenip bağırırım bir bıraksam şu huyu böyle yapınca yine haksız biz oluyoruzz

aslinda bagirma huyum yoktur benim ama iste boyle hakli oldugum ortaya cikinca dun fazla sesim cikti esimden sadce hakliymisin demesini bekledim ama demedi onu uste cikmaya calisti

Derdim eltim.
Yalakanin teki kendisi esime yapmadigi yalakalik kalmiyor konusma tarzi 2 yasindakai cocuk gibi halbuku esimden iki yas kucuk sadece.. neyse olayimiz su
gecenlerde esimin kardesi hastalandi yurt disindan esim ona para gondermek istedi onlari paralari oldugu halde hastaliktirdedim aldirmadim miktar cokta buyuk degildi ama onemli olan kullanilmak! esim eltime soruyor kizim para durumunuz ne alemde varmi
yok abi diyor! utanma simgesi yolluyor .... esim tamam yolluyorum yarin ertesi gunu alirsin diyo ben kardesidir diye sesimi cikarmadim
bunlarin durumu kotu degil bizden kat ve kat daha iiyi yani paralari var dugunleri icin bilezik yaptiriyorlar oyle altin biriktiriyorlar ve bunu kendi agizlari ile soylediler sukadar bilezik oldu diye ben ise dugunumdeki butun takilarimi ev esyasi alabilmek ugruna sattim ve yetmedi bile!

neyse dun gorumcem aradi .. abi neden para yolladin onlarin vardi ayrica butun eksiklerini almistim ben diye senin yolladigini carcur etmisler abi bidaha sakin yollama dedi !

siz olsaniz bu eltiye neyapardiniz ben sahsen ilk gordugum yerde kafasini gozunu kirmak istiyorum dunya borc icindeyiz bunlar daha dogrusu eltim bizi aptal yerine koymaya calisiyor birde biz yurtdisindayiz bizim yanimiza gelmeye calisiyorlar burda calisip yasayacaklarmis!!! benimde aptalim ya saf saf islerni halletmeye calisiyordum dune kadar!

benim insanlarin arkasindan konusmak tarzim degil yuzune demek istiyorum ehrseyi ama karsimdaki cirkef bi inssanin tek neyapacagimi sasirdm dun sinirden saatlerce agladim

Tüm mesajları okuyamadım sadece bunu okudum...Zamana bırakmaktan başka çare yok bence..Aynı sorun bende de var önemli olan eşinin onların sizi kullandığını farketmesi.Benim eşim farkına vardı fakat hala kendini mecbur hissediyor.Eltimler yüzüne iki gülüyor bizimki tekrar yumuşuyor.Çok sinir bir durum.Ben bu yüzden eltimlere samimiyet göstermiyorum.Borcumuz olduğunu falan söylüyorum..Evlerine mümkün olduğu kadar gitmemeye çalışıyorum.Eşime dolaylı yollardan anlatmaya çalışıyorum.Sürekli gelecek planı yapıp bizim de paraya ihtiyacımız var falan diyorum..Bakalım neler olacak işe yarayacak mı

canım eşinde çok sinirlenmiştir belki
kendini tutamamıştır
pişman olmuştur

Hayat tecrübeden ibarettir derim hep!:hulya:

Esin onlara bir iylik yapmak istedi, ihtiyaclari oldugna inandi ve yolladi, yanlis birsey yapmadiki, onlarin ici kötüymüs adam ne yapsin...?:delphin:
Birdaha bu konularda daha dikkatli olun ve kendinizi kullandirtmayin kimseye.

Simdi kalkip eltine laf sokmaya calissan neye yarar? olan olmus bir kere....Gün gelir gercektende ihtiyaclari olursa kesinlikle yardimci olmayin, cünkü o zaman bir musibet bin nasihatden iyidir sözünü eltin ve kaynin tam manasi ile anlayacak. Iste o zaman baksinlar baslarinin caresine.:kahve:

Back
X