Siz olsanız ne yapardınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi arzu_halim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

arzu_halim

Ziyaretçi
kızlar acilen yorumlarınıza ihtiyacım var.sinirle hareket etmek istemiyorumm.konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum ama dün nişanlımın facebook adresinden bi bayan arkadaşı eklemşti.bu arada benim adresim yok sevmiyorum böyle şeylerle uğraşmayı.nişanlım da sadece görüştüğü arkadaşlarını ekler.şifresini de bana söylemişti ben de arasıra öyle bir bakardım.tabi bu hakkı bana kendi verdi.her neyse dünkü kızı kabul etmiş geri silmiş.kız da bugün msj yazmış.:seni gördüğüme sevindim nasılsın iyi misin beni tanıdın biliyorum.ekleyip silmişsin die.kendine iyi bak falan filan...bu ne demek oluyo.şimdi ben nişanlıma kızayım mı öff yaaaa......

bence nişanlınıza o kızın kım olduğunu sorun.belkide normal arkadaşıdır ama mutlaka konusun nişanlınızla yoksa ileriye yönelik hep nişanlınıza karsı güvensizlik olusur

Arkadaslara katiliyorum.Sinirlenip de yanlis bisey yapma.Sor kim neyin nesi diye dogruyu soyleyecektir.

once ekleyip,sonra silmesinin nedeni sor??

Öyle içeriği kötü bir mesaj yok ortada. Hemen suçlama, baktığını ve böyle birşeyle karşılaştığını söyle. Önemli birşey olduğunu sanmıyorum. face' de bir çok kişi arasında aynı muhabbet geçiyor, yeni eklenmişse, uzun zaman sonra bulunca arkadaşlarını, beni tanıdın mı, muhabbetleri.

önce ekleyip sonra silmiş olması beni çok rahatsız etti..umarım gerekli açıklaması vardır.işten çıkar birazdan arar beni bekliyorum artık...

bende sinir olurdum ve sorardım kim diye en iyisi bu

kimdir nedir öğrenin neden ekleyip sildiğinide sorun
normal arkadaşsa neden ekleyip silmiş :sm_confused:kızda neden mj atma gereği duymuş

Eski sevgilidir,Muhtemelen..
Adam da önc eeklemiş sonra başının belaya girceğini düşünüp silmiştir.
Sen içini rahat ettirmek için yine de sor ama bence büyük tepki verme

bende çok merak ettim ama nişanlın masum bence yoksa silmezdi

sordum...dili dolandı resmen ya o üniversiteden bir kız karşı komşumuzdu dedi.bana ilgisi vardı dedi o yüzden o mesjı yazmış olabilir dedi.bence sinirlenmiym diye de böyle söylemiş olabilir.eski bir kaşar sevgili bence.bizim fotomuz profilde olmasına rağmen msj yazmış.adam kabul etmemiş daha ne msj yazıyosun be kadınnn

böyle kaşarlar çok olur canım sıkma canını ama yinede dikkatli ol arada çaktırmadan bak facesine:)

önce eklemiş öğrencisi sanmış sonra fotosunu görünce silmiş dediğine göre...o yıllarda yapışmştı yakama dedi.şimdi bu patavatsız konuşur sen de sinir olursun diye sildim dedi. ooo gerek yokmş bak böyle de yazıyormuş dedim.eli ayağına dolandı da yine de gözümü açık tutayım değil mi kızlar..?

ya cocugun korkacagı bişi olsa face şifresini vermez bide kız ekleyince silmezdi zaten anlaşılan sorun kızda cocuga yuklenme

nişanlın gerekli açıklamayı yapmış:1closedeyes: kız kaşınıyor klava:neyse nişanlın bu durumlara sesiz kalmadığını takipte olduğunu biliyor aklinialirimsmileaklinialirimsmile

sorun kızda ozaman nişanlına çok yüklenme bencede

Nişanlınızın ağzından ''tanımadım, kimsiniz?'' diye bir mesaj atsanız. Yada buna benzer cümleler kurun. Şunu da öğrenmeye çalışın; nişanlınızı siz sevgili yada nişanlı olduktan sonra mı tanımış yoksa daha önce mi? Daha önceyse problem yok. Ama diğeriyse...

Valla canını sıkmaya değmez.
Adamın bir kabahati yok belli ki..

ya cocugun korkacagı bişi olsa face şifresini vermez bide kız ekleyince silmezdi zaten anlaşılan sorun kızda cocuga yuklenme

haklısın you know...diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.zaten çok sakin konuştum.kız kaşar napalım tövbe tövbe ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…