Siz olsanız ne yapardınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi arzu_halim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yazana kadar siz nişanlınızın açıklamasını yazmışsınız.

bunu da düşündüm ama hoş olmayacağına karar verdim sonra.nişanlıma karşı çok güvensiz davranmış olurdum.biz tanışmadan önceleri tanıdığı biriymiş öyle dedi...

ilk başta buyuk tepki verme bence kim diye sor bakalım

sen yazmışsın açıklamayı face şifresini vermiş ee resminizd evarmış istedıgı kadar eklesin canım takma bence bu duruma

bunları hiç kafana takma düğünün ne zaman :)

sen yazmışsın açıklamayı face şifresini vermiş ee resminizd evarmış istedıgı kadar eklesin canım takma bence bu duruma

teşekkür ederim canım.bu arada ben çok sinirliyimdir.ufacık bir şeyi hayat boyu unutamam.sürekli laf sokarım. biraz pimpirikliyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
ortada tepki gösterilecek bir şey yok dye düşünüyorum
konuşmuş da silmiş olsa neyse.
iletişim olmadan silmiş işte
problem çıkarmaya gerek yok bence

öfkeyle kalkan zararla oturur canım anlamadan dinlemeden kızma hemen maden nişanlınla açıksınız birbirinize karşı şeffafsınız çok güzel birşey bu,önce konuş sor kimmiş öğren ona göre davran...yani iki düşün bir söyle canım...

sordum canım.geçmişten kalan bir kırıntı sanırım.çok da irdelemek istemiyorum.şimdi de bayanların bu kadar hafif olmalarına taktım.geçmişte çok zorluklar çektim ben.bu kadar basitleşmesin istiyorum ilişkim.tabi bunu kim istemez...

bende takarım bazı şeyleri
hassas bı zamanına denk gelmiştir bu konu
takılcak bir durum yok canım yıpratma kendini

ıçerik nedeniyle " Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz " Bölümüne taşınmıştır.

Selam .. Bencede ani tepki verme benim gibi düşün gene senin ki şifreyi vermiş ya benim gibi bilmesen ne yapardın?

canım sılmesınden dolay cok takma bence
cok kafan takılıorsa facebooktan engelle kızı caktırmadan yada nısanlına dısarıdan mesaj alma secenegı var ya onu sadece arkadaslarım yap
sonra telefon numarasını degıstırecek bır sapık dola başına
mailinide ne kadar kullanıyor bilmiyorum onda da engellemeler yapabılırsın

ama sılmıs sonucta eger msja cevap atmadıysa kızı aklına dusurme derım ben
aranıda bozma asla
nısanlının agzından da ona cevap atma

teşekkür ederim canım.bu arada ben çok sinirliyimdir.ufacık bir şeyi hayat boyu unutamam.sürekli laf sokarım. biraz pimpirikliyim...

kızın "beni tanıdın biliyorum" demesi kendisinin unutulamayacak biri olmadığının farkında olduğu anlamına gelir. erkeklerin hayatından yüzlercesi geçiyor. illa ilişki yaşamasalar da... yani bu doğal. sürekli laf sokmak seni alçaltır bence yapma.

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için...pırlanta_84 kesinlikle haklısın canım.aklına sokmamak gerekiyor.gece konuşurken yine laf açıldı.yok kız safmış da yoksa böyle msj yazamazmış da.akşam peşimi bırakmıyodu dedi gece savunmaya başladı.çıldırdım.tamam dedi.sonuçta hiç bi şekilde cvp vermedim.sen de büyütme dedi.ben de seisimi çıkarmadım...dediğiniz gibi ufacık bişy olursa adresini tamamen kapattıracam artık...

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam .. Bencede ani tepki verme benim gibi düşün gene senin ki şifreyi vermiş ya benim gibi bilmesen ne yapardın?

neden vermediki acaba?sen istemişsen inat edip de vermemiş de olabilir.yapıları çok farklı bu erkeklerin...

çok sevdiğim bir söz var.onu sizinle paylaşmak istiyorum :

"kadınların 9 nefsi vardır.erkeklerin ise sadece bir nefsleri...kadınlar 9 nefsine hakim olabilirken, erkekler bir nefslerine bile hakim olamazlar".

neden vermediki acaba?sen istemişsen inat edip de vermemiş de olabilir.yapıları çok farklı bu erkeklerin...

Bana önceleri o adresi kullanmadığını söylemişti gene sordum o adresin şifre ver diye vermedi bunu bi arkadaşıyla ben kavgalıydim e tabi oda kız.. Sonra ben msn adresinin şifreyi bildiğimden onda denedim oldu açtım her neyse arkadaşlar sürüyle ama o kıza hiç birşey yazmamis o kızı sildim ve bazı arkadaşları şifreyi de değiştim daha da giremedi giremez de hakkı yok bi dolap çevirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…