Nişanlınızın ağzından ''tanımadım, kimsiniz?'' diye bir mesaj atsanız. Yada buna benzer cümleler kurun. Şunu da öğrenmeye çalışın; nişanlınızı siz sevgili yada nişanlı olduktan sonra mı tanımış yoksa daha önce mi? Daha önceyse problem yok. Ama diğeriyse...
sen yazmışsın açıklamayı face şifresini vermiş ee resminizd evarmış istedıgı kadar eklesin canım takma bence bu duruma
bunları hiç kafana takma düğünün ne zaman :)
kızlar acilen yorumlarınıza ihtiyacım var.sinirle hareket etmek istemiyorumm.konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum ama dün nişanlımın facebook adresinden bi bayan arkadaşı eklemşti.bu arada benim adresim yok sevmiyorum böyle şeylerle uğraşmayı.nişanlım da sadece görüştüğü arkadaşlarını ekler.şifresini de bana söylemişti ben de arasıra öyle bir bakardım.tabi bu hakkı bana kendi verdi.her neyse dünkü kızı kabul etmiş geri silmiş.kız da bugün msj yazmış.:seni gördüğüme sevindim nasılsın iyi misin beni tanıdın biliyorum.ekleyip silmişsin die.kendine iyi bak falan filan...bu ne demek oluyo.şimdi ben nişanlıma kızayım mı öff yaaaa......
teşekkür ederim canım.bu arada ben çok sinirliyimdir.ufacık bir şeyi hayat boyu unutamam.sürekli laf sokarım. biraz pimpirikliyim...
Selam .. Bencede ani tepki verme benim gibi düşün gene senin ki şifreyi vermiş ya benim gibi bilmesen ne yapardın?
neden vermediki acaba?sen istemişsen inat edip de vermemiş de olabilir.yapıları çok farklı bu erkeklerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?