- Konu Sahibi dorukmelis
3 gündür canım çok sıkkın sebebine gelince kayınvalidem...Aslında kendisi genel olarak iyi bir insandır herkes gibi bizde ufak tefek sorunlar yaşıyoruz zaman zaman ama ya o görmezden geliyor ya ben atlatıyoruz bi şekilde ama bu son olan şey çok canımı sıktı geçtiğimiz pazar günü otururken sohpet ederken konu birden oğlum küçükken acaba evleneceği kız nerde napıyor falan diye çok düşünürdüm sizin memleketin oralardan geçerkende sorardım hep acaba kimdir nedir doğdumu falan diye dedi kendi kendine, sonra ekledi aslında bilsek küçükken alıp kendi huyumuza göre yetiştirirdik dedi, ve bunu ilk defa söylemiyor belki 3. belki 4.dür.Bende Anne huyumdan memnun değilsin galiba ama bu kadar açık söylemeseydin keşke dedim, yok dedi bi kötü huyunu görmedik dedi ve ekledi varmı yoksa kötü huyun söyle değişirmisin falan dedi, neysem oyum değişmem dedim kapattım ama öyle içime oturdu ki 1.si benim huyumu beğenmemiş olması rahatsız etmez beni beğenmeyebilir ama onunkinin iyi benimkinin kötü olduğu kanısına varması rahatsız eder beni, bende ona sende benim kafama göre bi kaynana olarak değiş desem olur mu ? 2.si eşim boyun boyuma huyun huyumasın aşkım der hep, çok pişman oldum oğlun böyle diyor senin ne dediğin önemli değil demediğime ama hem anneler günü olması hemde benim 28.haftalık ikizlerime hamile olduğumdan fazla gerginlik olmasın diye bişey demedim.Çok üzgünüm ama ne yapmalıyım konuyu açıp konuşmak gerekir mi yoksa olmamış gibi davranmalıyım sizce?