bayanlar sizden yardım istiyorum. ben nişanlıyım. herseyı herkesi karısma alarak nısanlandım. aılem nişanlımı cok seviyor ama annem tarafı istemediler beni uzaga vermeyi annemde kızım istiyosa veririm dedi ve herkesle küstü yınede verdi beni. ama simdi nişanlımla cok kötüyüz. 2 sene olmak uzere ama hiç umrunda degılım. küsmüşüm kırılmısım umrunda degıl. gunlerce aramıyor kızdımı. nasıl bu kadar katı olabiliyor. ben niye yapamıyorum. beni sevmiyor artık ole hıssediyorum. belkide hiç sevmedi ben hayal dünyasında yaşadım. bı sıkıntım olsun bı tokatta o atıyor. ben sana demiştim falan filan. hiç arkamda durmuyor. benim ailemden şikayetçi. evet benim annem bi kere kötü bişey dedi inkar etmiyorum. nişanlım haklıda orda kırılmakta. ama benim aileme düşman gibi konusması o kadar kırıyor kı beni. ben onunla hayatımı birleştirmek istiyorum. bole bi ilişkiyle yapabilirmiyim sizce. 2 senede hiç süpriz beni cok heycanlandırıcak bişey yapmadı. ewlenme teklıfım dısında. neden yapmadıgını sordugumda çalışıyorum ben diyor.herkez çalışıyor. eşine ilgi gösterenler nasıl zaman buluyor? bu anlattıklarım daha birkaçı nolur bana yardımcı olun cok seviyorum çok ama hergün tükeniyorumm.
tatlim kotu konusmak istemem ama bence birak bu adami... Nisanliyken boyle ilgisiz olan adam evlenince hic ilgilenmez bence. Hem buyuklerin istemiyorsa bi bildikleri vardir. Guven onlara.
evet .. hep bı sorunum oldugunda aynı seyı yapıor. mesela tacıze ugramıstım bı kere anlattım cok kotuydum kufur ettı bana nıe bagrmadın nıe etmedn dıe kufur ettı we kapattı telı 2 gun aramadı
ama büyükler hiç tanımıolar kı yuzunu bıle gormedıler. sadece uzak dıe wermek istemediler.. yardım edın bana nolur cok kötuyum kanser olucam yakında dertten
kimi tanimayip yüzünü bile görmediler?
canim yanlis bisey demek istemem ama normal seven bi erkek bide üstüne üstük küfür etmez ve yüzüne kapatip iki gün sesiz sedasiz kalmaz
yaninda olup destek olmaliydi!
olmuyor ama anlamıyorum. destek olmamasının nedenı o destek olursa tek basıma ayakta kalamazmısım. o destek olmazsa guclu olur herseyı kendım cozebılırmısım mantıklımı sence
bayanlar sizden yardım istiyorum. ben nişanlıyım. herseyı herkesi karısma alarak nısanlandım. aılem nişanlımı cok seviyor ama annem tarafı istemediler beni uzaga vermeyi annemde kızım istiyosa veririm dedi ve herkesle küstü yınede verdi beni. ama simdi nişanlımla cok kötüyüz. 2 sene olmak uzere ama hiç umrunda degılım. küsmüşüm kırılmısım umrunda degıl. gunlerce aramıyor kızdımı. nasıl bu kadar katı olabiliyor. ben niye yapamıyorum. beni sevmiyor artık ole hıssediyorum. belkide hiç sevmedi ben hayal dünyasında yaşadım. bı sıkıntım olsun bı tokatta o atıyor. ben sana demiştim falan filan. hiç arkamda durmuyor. benim ailemden şikayetçi. evet benim annem bi kere kötü bişey dedi inkar etmiyorum. nişanlım haklıda orda kırılmakta. ama benim aileme düşman gibi konusması o kadar kırıyor kı beni. ben onunla hayatımı birleştirmek istiyorum. bole bi ilişkiyle yapabilirmiyim sizce. 2 senede hiç süpriz beni cok heycanlandırıcak bişey yapmadı. ewlenme teklıfım dısında. neden yapmadıgını sordugumda çalışıyorum ben diyor.herkez çalışıyor. eşine ilgi gösterenler nasıl zaman buluyor? bu anlattıklarım daha birkaçı nolur bana yardımcı olun cok seviyorum çok ama hergün tükeniyorumm.
dogunal canım yanlış anlamazsan bi şey a-sorucam burada herkes sana ayrl demiş sevgilin arayıp sormadığı için dimi konu açmışsın doğru mu?
Peki sonra ne oldu da sen ayrılmadın ???
tatlım, konu eylül 2011'e ait baya geçmiş sanırım çoktan olan olmuştur artık
dogunal canım yanlış anlamazsan bi şey a-sorucam burada herkes sana ayrl demiş sevgilin arayıp sormadığı için dimi konu açmışsın doğru mu?
Peki sonra ne oldu da sen ayrılmadın ???
tatlım gayet acık ve net... bu olaylar uzerıne cok cıddı bır konusma yaptım burda yazanların hepsını soyledım... suclu oldugunu ve artık degısecegını daha once boyle cıddı bır ılıskıye gırmedıgı ıcın nerde ne yapması gerektıgını bılmedıgını ve zamanla degısmezsem ayrıl benden haklısın dedı.. bende boyle bır eş istemedıgımı soyledım vee zamanla degıstıde.. evet bana herkez ayrıl dedı.. bende bunu dusundum.. bazen ılıskılerın ıcınde goremedıklerını ucuncu kısıler gorebılır.. dısardan gozlem yaparlar yanı.. bazen haklı bazen haksız olabılırler.. bu sıtedekı herkezın goruslerı benım ıcın cok onemlı.. senın sorunu yanlıs anlamadım fakat senın bana burda demek ıstedıgın ne bılıyormusun?
bana cok yuklendın ayrılmam ıcın agır konustun ama sanada burda cok demısler ama sen ayrılmamıssın.... ben ilgisizlikten yakınıyordum sen kısılıgıne yapılan hakaretlerden ıkısını aynı sey degıl.. ayırt etmelısın.. ayrıca ben sana yaptıgım yorumlarda kalbını kırmamk ıcın cok ugrastım... sen kendını ezdırıyordun cunku kı hıc kabullenemem bır bayanın kendını ezdırmesınıı... neyse ıyılıgını dusunmustum yorumlarda ama yanlıs yapmısım galıba.. sen erkek arkadasının hatalarıyla mutluymussun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?