Siz olsanız ne yapardınız

arkadaşım eşin 1 sene ayrı kalmayı kabul etmeyebilir fakat kimin başına ne geleceği belli değil mutlaka ikna et ve tercihlerini yaz şimdi ayrı kalmak zor gelecek fakat önemli olan sonrası.burda ne hayat hikayeleri var allah kimsenin başına dert vermesin ama sen kendini sağlama al ve ayağına gelen fırsatı kaçırma lütfennnnn.duygusal davranmanın vakti değil.

Eşimin kesinlikle yazma dediği bi yer..Düğün siirtin sitesine girdim ve bu yazıyı gördüm '' Türkiyede Kadın Olmak Zor Siirt’te Talihsizliktir'' bu yazdan sonra yazmak istemedim..

inanmıyoruuummm one öle ya korktum valla bide oraya atanıomuymusum :37:

ne çabuk belli oldu kız.
neyse hayırlısı olsun
bak yapmasaydın tercih içinde kalcaktı
belkide çıkacaktı tayinim ama tercih yapmamıştım diye düşünceler olucaktı kafanda
en azından yaptım ben elimden geleni diyebilirsin şimdi için rahat olarak
umarım birgün atanmanı Allah nasip eder
üzülme hayırısı de

tercihini biran önce yap ..
bi süre sonra herşey yoluna girer ucunda ölüm olmadıktan sonra her halukarda bu durumu atlatırsınız..

Son düzenleme:
benim bir arkadaşımda aynen böyle nişanlısı istemiyordu memur olmasını sözünü bile ettirmiyordu kız 90 puan aldı.Çocuk ben memur olmanı istemiyorum dedi diye yazık edilirmi hiç gitti yazdı paşa gibi memur şu an,eşide özelde çalışıyor kötümü oldu kızın işi garanti.bu dünyada kimin ne olacağı belli olmaz allah korusun ayrıldın nolcak? işin olması sana herzaman artı puandır birkere saygı görürsün bu konuda emin ol,eşin sana daha saygı duyacaktır çalışan bir bayan olduğunda..çünkü elinde bir güçtür kolunda bir altın bileziktir iş,o yüzden şu an memur olmak için nelerimi vermezdim diyen birçok insan var onları düşün ve bu şansı tepme bu bir nimet.bende memurum ve inan bu ülkedeki en rahat iş memurluk, kendi paranı kazanmak süper bunlar güzel şeyler kaçırma

bence de tercih yapmalısın, şu anda kararsızsın ama ileride çok pişman olursun eğer yapmazsan..

çok şaşırdım benım erkek arkadasım memur olmazsan evlenemeyız dıyordu bana senın eşini bi yandan tebrık ettım ama tercıh yapmalısın hayatın kurtulur kaç puan aldın we önlisans mı lisans mı? Kesınlıkle tercıh yap...

kesinlikle tercih yapmalısın.sonradan pişman olabileceğin kararlar alma memurluk kadar fgüzel bişey varmı.devlete daya arkanı gerisi boş.eşinle aranı nası olsa düzeltirsin.senin geleceğin yaşamın için önemli bu.iyi düşün doğru kararlar ver....

devlet memuruyum.kendi paranı kazanmak eşinin eline bakmadan yaşamak çok güzel bir duygu.bence de tercih yapmalı, kazanır ve tanırsan gitmelisin

kesinlikle tercihini yap belki o eş durumundan senin yanına gelebilir gelemese bile bi süre ayrı kalırsınız ama memuriyet gibi rahatlığı bulamazsın dünyanın binbir türlü hali var hiç kimseye %100 güvenme kendine yatırım yapmaktan vazgeçme

düğününü yani resmi nikahını tercih yaptıktan sonraya bıraksaydın keşke...

kendin için en doğrusuunu yapardın...şimdi ise kendinle ilgili bir

durumda eşin hayır demiş bile...sorun çıkması muhtemel bu mesele yüzünden..

bu saatten sonra onu göze alacaksın zaten...

tercihini yap..1 sene nasıl olsa geçer..kolay geçmez evet ama

gene de öyle böyle geçer....

Back
X