- Konu Sahibi watershine
Teşekkürler kızlar içim ferahladı valla cevaplarınızla. Demek ki doğru yoldayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar geçenlerde bahsetmıstım. Konusmustukta üstüne ama kararsızım hala. Biz kiradayız ve eşimin ablası evlenceğı ıçın kendı evını bıze vermek ıstıyo hıç bır maddı talebı yok. Para bırıktırın ev alırsınız dıye saolsun. Siz olsanız ne yapardınız?
evet ama bu kararsızlığım delı edecek beni telkıne ıhtıyacım var sanırım nedenı bu sevgili kadesa kızma![]()
valla ben böyle ufak şeylere kızmam ama aynı konuyla ilgili sürekli farklı başlıklar açmak bana garip geldi sadece.burada da arkadaşların fikirlerini alacaksın 2 gün sonra kararsız kalırsan yine aynı konuyu açacaksın yani? bizde boş boş fikir verdiğimizle kalacağız, iyiymiş![]()
önceki konularını bildiyim için
Senin oncekı konuları bılıp bılmemen benı ılgılendırmıyor. Ayrıca ben baska bı topıcte baska bısey soruyorum. Oncekı konuları takıp etseydın onceden. Saygısız hareketlerın yüzünden geçende topiği kapatılanda sendın sanırım. Benım konularıma yorum yapma. Yoksa şikayet ederim seni bunu bilesin.[/QUOTE
benim topiyimin kapatılmasının nedenide sensin ,benim topiyime yorum yapma diyosun ,bende sana benim topiyime yorum yapma diye yazdığımda, aa böyle birşey görmedim topikten kovuluyorum kızlar diyodun .., neden sana yorum yapma dememe rağmen ısrarla o saygızızca yorumlarını sürdürüp topiyimin kapatılmasına neden oldun ,şimdide ben özgürlüğümü kullanıp yorum yapma hakkına sahip olduğumu sanıyorum
Çadır kurar otururum asla bir yakınıma ekonomik bağımlı kalmam.Sonra sorunlar çıkıyor arada saygıda kalmıyor.
Kimin nereye yorum yapacağına site yönetimi karışmazken üyeler bu hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar anlamıyorum.
Lütfen konuyu tartışma ortamına çevirmeyin..