Siz olsanız ne yapardınız?

Kızlar geçenlerde bahsetmıstım. Konusmustukta üstüne ama kararsızım hala. Biz kiradayız ve eşimin ablası evlenceğı ıçın kendı evını bıze vermek ıstıyo hıç bır maddı talebı yok. Para bırıktırın ev alırsınız dıye saolsun. Siz olsanız ne yapardınız?

Senin konunu hatırlıyorum.
Arada bir yanlış anlaşılmadan dolayı, sen hatalı da davranmıştın görümceye karşı.
Duruma göre davran canım, eğer görümcen samimi ise, gerçekten böyle yapmanızdan yana ise bence gidip oturabilirsiniz.
Eşin bu konuda ne düşünüyor? Sonuçta o ablasını daha iyi tanır. Huyunu suyunu bilir.
Eğer ilerde sorun yaşamayacaksanız bununla ilgili, bence de en mantıklı olan bu.
Sizde elinizden geldiğince paranızı biriktirip bir ev alabilirsiniz.
Keşke benim de böyle bir imkanım olsa, düşünmeden olur derdim...
Fakat tabii karşındaki kişiye de bağlı bu durum...

ben eşimin kardeşi olduğu için, olumlu olumsuz eşime bırakırdım kararı. bence sen direkt taşınalım deme canım... sonradan canını sıkabilir...

Ben olsam gidip oturmazdım. Eğer maddi durumum çok kötü değilse ve muhtaç değilsem kirada otururum daha iyi.
Bu devirde insan kardeşine bile güvenemiyor. İşin içine maddiyat girince durum değişiyor.
Sonradan bi durum olduğunda insanlar çok rahat yaptıkları iyilikleri göz önüne getirebilir yani.
Hem elimde param varken niye eksikli olayım. İlerde ev alsanız dahi o evde kendi katkıları olduğunu düşünecekler.
Bu devirde kimse polyanna değil.

sizin yerinizde olsam gorumcemin teklifine olumlu bakardim.
hem para biriktirirdim hem de maddi manevi tum minnettarligimi en icten sekilde gosterirdim.

evet ama bu kararsızlığım delı edecek beni telkıne ıhtıyacım var sanırım nedenı bu sevgili kadesa kızma:D

valla ben böyle ufak şeylere kızmam ama aynı konuyla ilgili sürekli farklı başlıklar açmak bana garip geldi sadece.burada da arkadaşların fikirlerini alacaksın 2 gün sonra kararsız kalırsan yine aynı konuyu açacaksın yani? bizde boş boş fikir verdiğimizle kalacağız, iyiymiş :1:

valla ben böyle ufak şeylere kızmam ama aynı konuyla ilgili sürekli farklı başlıklar açmak bana garip geldi sadece.burada da arkadaşların fikirlerini alacaksın 2 gün sonra kararsız kalırsan yine aynı konuyu açacaksın yani? bizde boş boş fikir verdiğimizle kalacağız, iyiymiş :1:

Estafurullah bos fikir vermıyorsunuz bana asla ama oyle olmayacak söz verıyorum bu konuda son konu baslığım olacak:DD ama baska konular ıçın söz veremem:)))

Ablamın bebeği olduğu ve çalışmak zorunda olduğu için annem bebeğe bakmaya gitti ve 3-4 yıl orda yaşayacak. bizde kirada oturmaktansa annemin evinde oturup, kirayı biriktirip 4 yılın sonunda ev almayı planlıyoruz. bence sizde olumlu bakın kardeş kardeşin herzaman yanında olmalı benim aklıma bunu ablam soktu ilk hayır olmaz dedim ama ablam ve annem ısrar edince kabul ettik. yoksa para birikmez.

siz olsaydınız ne yapardınız diye sormuşsun ...ben olsaydım senin yerinde öncelikle ,çok kıskanç olmazdım

önceki konularını bildiyim için

Senin oncekı konuları bılıp bılmemen benı ılgılendırmıyor. Ayrıca ben baska bı topıcte baska bısey soruyorum. Oncekı konuları takıp etseydın onceden. Saygısız hareketlerın yüzünden geçende topiği kapatılanda sendın sanırım. Benım konularıma yorum yapma. Yoksa şikayet ederim seni bunu bilesin.

Kimin nereye yorum yapacağına site yönetimi karışmazken üyeler bu hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar anlamıyorum.

Lütfen konuyu tartışma ortamına çevirmeyin..

Senin oncekı konuları bılıp bılmemen benı ılgılendırmıyor. Ayrıca ben baska bı topıcte baska bısey soruyorum. Oncekı konuları takıp etseydın onceden. Saygısız hareketlerın yüzünden geçende topiği kapatılanda sendın sanırım. Benım konularıma yorum yapma. Yoksa şikayet ederim seni bunu bilesin.[/QUOTE

benim topiyimin kapatılmasının nedenide sensin ,benim topiyime yorum yapma diyosun ,bende sana benim topiyime yorum yapma diye yazdığımda, aa böyle birşey görmedim topikten kovuluyorum kızlar diyodun .., neden sana yorum yapma dememe rağmen ısrarla o saygızızca yorumlarını sürdürüp topiyimin kapatılmasına neden oldun ,şimdide ben özgürlüğümü kullanıp yorum yapma hakkına sahip olduğumu sanıyorum

Çadır kurar otururum asla bir yakınıma ekonomik bağımlı kalmam.Sonra sorunlar çıkıyor arada saygıda kalmıyor.

işte benımde kafalı kurcalayan bu zaten. esımın ablası o tarz bı ınsan değıl kardesınden ayırt etmıyor ve çok ıyı nıyetlı ama hayat bu bılemıyoruz. hayırlısı olsun hakkımızda.

Kimin nereye yorum yapacağına site yönetimi karışmazken üyeler bu hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar anlamıyorum.

Lütfen konuyu tartışma ortamına çevirmeyin..

Çok doğru haklısınız. Şahsım adıma sizden özür diliyorum. Amacım zaten bu güzel platformu tartışma alanına çevirmek değil. Hepimiz burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Back
X