• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız

Görümceniz ne kadar fedakar bir insanmış.. 3 çocukla size yardıma geliyor..Hani derler ya buldu da bunuyor diye..Kusura bakmayın ama sizinkisi aynen bu hesap...Ben 2 çocukla çıkamam,o 3 çocukla..Öpün de başınıza koyun...Kalkmış ev dağılırı dert ediyorsunuz...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de tipik bir başak burcuyum olmaz olaydım elimde değil rahat bir insan olamıyorum dağınıklık konusunda huyumu sevmiyorum başak burçları o yüzden hayatta mutlu olamazlar

Ben seni çok iyi anlıyorum canım çünkü bende başak burcuyum yükselenimde başak üstelik.Bizim elimizde değildir bu durum düzen temizlik olmazsa biz hasta oluruz senin bunu kötü niyetle söylemediğini biliyorum ama sık dişini iki hafta sayılı gün gelir geçer arkadan bir temizlikci alırsın olmazsa şimdiden kendine zindan etme hayatı

Canım kadıncağız 3 çocuğuyla sana destek olmaya çalışıyor. Yani şahsen ben olsam 3 çocuğumla uğrasip, bir de baskasının 2 çocuğunun kahrİni çekemezdim dogRusu. Kıymetini bil görümceniz bence, dağılırsa dağılsın evin ne olacak, yeter ki kalpleR kiRilmasin...

Herkes sizin icin ugrasıyor, hem bakıcı tutatacak paramız yok diyorsunuz, hemde bakıcak kisi' nin cocuklarından dolayı olabilecek dagınıklık icin endiseleniyorsunuz? O kadın icin daha zor kendi cocukları dahilin de iki cocuga daha bakıcak, evinizin dagınık olması cocuklarınızın emin ellerde, iyi bakılmasından daha önemli degildir herhalde..

Son düzenleme:
ben de tipik bir başak burcuyum olmaz olaydım elimde değil rahat bir insan olamıyorum dağınıklık konusunda huyumu sevmiyorum başak burçları o yüzden hayatta mutlu olamazlar

Canım burc meselesi yüzünden bosuna kendini üzme, neden mutlu olamayasın elbette olursun, ama bu sekilde düsünüp kendini inandırırsan olamazsın tabiki.
:24:

Son düzenleme:
Siz olsanız ne yapardınız ?

Ben olsam,evde kırılıp dökülebilecek herşeyi kaldırırdım.
Çocukların yaşlarına göre,büyük parçalı küpler veya puzzle,evcilik,araba gibi oyuncaklar alırdım.
Yere büyük bir örtü serip üzerine oyuncakları bırakırdım.Burası oyun alanı derdim.
İzliyorlarsa güzel çizgi film cd leri olabilir.Akşamdan muhallebi yapardım.
Kısacası çocuklar sıkılınca bonus olabilecek seçenekler yaratırdım.

Back
X