siz olsanız ne yapardınız ?

Ben şunu anladım burdan kv ler ellerindeki para size gidecek korkusuyla tutuşmuş zaten yıllardır ev yaptıramıyoruz hemen eve girelim masrafada paraları yedirtmeyelim diye alelacele işe giriştiler.

2. si akrabalar evlerinde kalacakları için kötü bir eve getirmek istemiyorlar düğünde aynı zamanda

3.sü genel bu olur ailelerde oğlum evlenmeden ne koparsak kardır deyip ondanda destek almak

Umarım nişanlındanda ekstra elindeki parayı istemezler olay bu bence zaten size 5 kuruş beklemeyin olay açık.

aynen size katılıyorum. istemez olurlar mı annesi çok demiş ona yardım et bize de bi an önce çıkalım eve diye ama nişanlım ben hangi birini yapıcam ne diyorsun sen demiş ona... beklemiyorum da 5 kuruş bişey ama hazirana erteleme sırf keyfi bi erteleme olucak ve istemiyorum bunu

İş nişanlıza düşer bu durumda, siz onun ailesine söz geçirecek değilsiniz herhalde..

Ama nişanlınızda söz geçiremiyorsa Haziran da evlenmenin yanı sıra daha türlü türlü isteklerine boyun eğdirir sizi..

nişanlım söz geçiriyordu şimdiye kadar her konuda... bakalım bu konuyu ne yapacak bekliyorum sadece...

Back