Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Yorumlarınız için çok tşk ederim ... Bende şaşırdım yataga gırer gırmez sarıldı :14: çok severek evlendım o benı dovunce vurunca gururum kırılıyo :14: annesi dolduruo dün annesi siz neden ayrı odalarda oturuyonuz dedi ( ev üç katlı ) akşam bende sabah dövdü beni duymadınmı dedim yok dedi ne oldu dedi yok örümcek var dedin aşşada sunu dedin bunu dedin oglunun huyunu bilmıomusun sen anne neden onun yannda bana bunları sölüosun , herseyden nem kapaıo zaten gıtmiş bakmış sabahta bu yüzden kavga ettik dedim ben bilmiyodm böle yapacağını falan filann diooo hiç cvp veermedim :14: Sonta yürüyüşe gittiler bi geldiler görümcemin biri düşmüş ağzını parçalamış dişi kırılmış. Baktım şöle bi indim aşşaya sonra .

bilmiyomuş böyle yapacağını da bilmem ne.. örümcekten rahatsız olan insan hamile kadına örümcek var demez. kalkar temizler. yok onu yapamıcak kadar naçarsa eli ayağı tutan evlatları var onlara der.. bıraksın bu masum ayaklarını..
inşallah kızının düşüp dişini kırmasından bişeyler anlamıştır.. gelinine yaptığı her zulmün kızına dönebileceğini kavramıştır inşallah..

bilmiyomuş böyle yapacağını da bilmem ne.. örümcekten rahatsız olan insan hamile kadına örümcek var demez. kalkar temizler. yok onu yapamıcak kadar naçarsa eli ayağı tutan evlatları var onlara der.. bıraksın bu masum ayaklarını..
inşallah kızının düşüp dişini kırmasından bişeyler anlamıştır.. gelinine yaptığı her zulmün kızına dönebileceğini kavramıştır inşallah..

İkiiside bekar rabbime şu halimle hep diyorum ben ne yaşadıysam aynısını yaşasınlar ne bi eksiği ne bi azı .. İki kızıda birbirinden beter ....:22:

Haksızlığa gelemiyorum cevap versem de aynı vermesem de geçen ki kavgamız sadece neden bağırıosun dedim diye kalktı vurdu :43:

Diyorum ya onunda nasıl bi psikolojide olduğunu bilmiyorum ben anlamadım adam sabah dövüo akşam hiç bişey yokmuş gibi dokunuyo ilişkiye girio dudagımdan öpmk ıstedi karsılık vermedim :14: ( Cinselliğide düşkün biiri değildir...)
senden nefret ediyorum dedim aferdersiniz ( ilişkiye girerken ) geldi öptü 3 4 kere yüzümden cvp vermedi nasıl bi pskoloji bu :5: arkamı döndüm yattım sonra sarıldı bana öle uyudu delimidir nedir :14:

Dengesiz işte ondan uyarıyorum afersinde karakteri oturmamış
zaten kendini savunmada demiyorum
ortamda gerilme sezersen kendini güvenli bir ortama at ondan sonra ne söyleyeceksen söyle demeye çalışıyorum

Dengesiz işte ondan uyarıyorum afersinde karakteri oturmamış
zaten kendini savunmada demiyorum
ortamda gerilme sezersen kendini güvenli bir ortama at ondan sonra ne söyleyeceksen söyle demeye çalışıyorum

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum artık... ne diyim ki .. :14:

DÜN aksam bide erkek arkadaşını aramış konuşuyo bende duydum merdivenlerden eski kız arkdası biriyle cıkıyomusta o cıktıgı cocukta eşimi aramış bı arkdaslıkları varmış sanırım , sıkıntı olurmu demiş oda yok ne sıkıntısı olcak takıl kafana göre demiş sinir oldum sen hala neden o kızı konusuyosun sanane :47: Tüm sıkıntımız bitti o kızmı kaldı :43:

Back
X