- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Bunlar olurken kocaniz napiyordu acabaBelki daha önceki konularından bilirsiniz kaynanam gülle aynı apartmana taşınmak gibi büyük bir hatam oldu. Pskolojim bozuldu. Sizi rahatsz etmeyiZ herkes nasıl istyosa öyle olur diyen kaynanam biz taşınır taşınmaz yemekleri bir yiyelim diye tutturdu hayr deyince sanki mecburmusuz gibi tafra attı ve kalabalık bir aileler.bir yıla yakın ve durmadan laf soktu arkamdan konuştu. Küçük çocuğum var neymiş evim daginikmis bunu evdeki torunu dedi arkamdan böyle diyomus velhasıl kelam. Hanımın birde gezme huyu var köyüne gitti 10 gün gelmedi. Evinde kayinbabam ve üç cocugu var bunlara yemek yapilacak o köye gidince hep bana kalır oldu . Koyede gezmeye gidiyo sadece. oğluna falan gidiyo evli oğlu var.birde güzelce diyoki sen olmasan bu kadar izin vermez baban bana yemekleri sen yapyon ben yokken diye bsy demiyo dedi. Hamileyim yinede 10 gün yaptım sofralarini beraber yedik 10 gun. Kaynanam yok diye orda. Kaç kere makineye tuttum evini. Neyse köyden geldi kaynanam bı baktım suratı kırk karış laf arasinda ne dese iyi balkonda çöp birikmiste bide abartarak anlatır ta nereye varmış dedi. İnsan utanır yahu bunu demeye . Bende dedim ki günlerdir yemeklerini yaptım evi Mak tuttum bulaşıkları kaldırdım topladım. Copude mi ben Atcam kaynım gil atsalarmis dedim. Ne biçim bir kadınmış koydeyken görseniz telefonda bir yağ cekiyordu kızım bilmem ne diye. O kadar sinir oldum ki. Siz olsanız yapar mıydınız yemek bilmem ne kaynaniz yokken. Geçen seferde bı gitti yine gelmdi epey beni nankorlugu sinir ediyo yaptığım değil çünkü kayinbabami çok severim dünya iyisidir o başka bende onun hatrı var bana gelini değil kızı gibi davranır. Eşimin abisi boşanmış hep kaynanamdan dertliydi eltim. Gerçektende anlattığı gibiymis kaynanam beş para etmez . Ben olsam gelinime saol.kizim bu kadar yapiyosun derim çöpün lafını bile etmem. Tasincqm zaten ev bakıyorum çocuğumun okulunu bahane edicem. Uzaktayken kafam rahattı.