Siz olsanız ne yapardınız ? :(

Kendi oglunun dugun resimlerini nasil unutur bir insan? Hadi unuttu diyelim,siz arayinca kosa kosa gidip almasi lazimdi.Hayret bir sey.Ben yeniden gidip cektirmezdim o sinirle herhalde.Cekilen fotograf o gunkuyle ayni olmazdi cunku.Ambiyans,o gun hissedilen duygularin yuze yansimasi gorunmezdi yeniden cekilecek fotografta diye dusunuyorum.Onlarla da arama mesafe koyardim.

Son düzenleme:
Kendi oglunun dugun resimlerini nasil unutur bir insan? Hadi unuttu diyelim,siz arayinca kosa kosa gidip almasi lazimdi.Hayret bir sey.Ben yeniden gidip cektirmezdim o sinirle heralde.Cekilen fotograf o gunkuyle ayni olmazdi kanimca.

bende senin gibi düşünüyorum ve yiyip bitiriyorum kendimi (

CAnım bilgisayar çökse bile o resimler kurtarılır diye biliyorum bence fotoğrafçıyla görüşün bilgisayardan anlayan birinden yardım alsın ayrıca nasıl öyle tedbirsiz oluyorlar kurtarılabilecekken niye uğraşmıyorlar biraz sert çıkın direk siz geçin irtibata.

Buna katiliyorum.Harddiskten silinmez.Buna bir baktirin derim.

olan olmuş üzmeyin kendinizi bu kadar. düğünü olacak olan bazı çiftler fotolarını düğünden sonra çektiriyorlar. mesela benim arkadaşım düğünden birkaç hafta sonra tekrar kuaföre gidecek gelinliğini giyecek ve dergiler için çekiliyor gibi foto çekimine gidecek. siz de tekrar kuaföre gidip gelinliğinizi giyip foto çektirebilirsiniz. hatta denizde ve tarihi yerlerde çekim yaptırtmanızı öneririm. kesinlikle tekrar fotoğraf çekimi yaptırın. içinizde kalır yoksa hep üzülürsünüz.

Buna katiliyorum.Harddiskten silinmez.Buna bir baktirin derim.

Kesin uğraşmak istememiştir ayrıca benim bildiğim gördüğüm fotoğraflar düzenlendikten sonra arşivleniyor cdye yazıyorlar biraz üstüne düşün canları istesede istemesede kurtarmak zorundalar ayrıca çoktan albüme basmış olmaları lazımdı gerçekten çok sorumsuz bir fotoğrafçıymış

Bende böyle bilyodum ama üstünden fazla zamn gectigi icin kurtarilamiyormus

Aile sallapati is yapinca fotografci onemsemez tabi.Kac aydir soruyormus konu sahibesi.Ailenin umarsizlikta master yapmis olmasindan kaynaklaniyor.

Kayınvalidenizin aldık diye yalan söylemesi kötü olmuş. Neyse olan olmuş artık. Bilgisayar çökse de gitmez o fotoğraflar. Fotoğrafçının telefon numarasını bulun. Konuşun. Bu şekilde halledemezseniz ve mutlaka çocuklarınıza düğün dışında çektirdiğiniz stüdyo fotoğraflarını da göstermek istiyorsanız gidin bir fotoğrafçıya çektirin. Belki bu sefer düğün heyecanı, paniği olmadan çok daha güzel bile olabilir fotoğraflarınız. Eşinizle de sorun yapmayın bu konuyu. Ağır başlı ve anlayışlıı olun bence. Emin olun daha değerli olursunuz.

en korktuğum şeylerden biri.hep korktuğun şey başına gelir diyorlar.inşallah benim başıma gelmez böyle birşey.yoksa kalp krizi geçiririm.
yeniden gelinlik giy çektir diyicem ama insanda heves kalmaz artık.hem o etkiyi vermez.ne bileyim.düğünden hiç mi fotonuz yok?

Canım ne desem bilemedim
Çok zor yeniden fotoğraf çekinmekte ayrı bi zor çünkü o heyecan yok hatta sinir var kayınvalide yüzünden olan bi durum. Yani bin evi hayal kırıklığı sayılır.
Allah başka dert vermesin onlarda niye öyle yapmış ki :26:

evet gerçekten çok sinir bozucu bi durum ama yine çektirebilirsiniz. tabiki düğün gibi olmaz ama daha çok zaman da geçmemiş üstünden hem kısa saçlar için kuaförler çok güzel gelin başları yapıyor hem stüdyoda çektirmektense dış mekan çektirirsiniz daha hoş daha kaliteli olur

bence şu fotografçıyla bir de siz irtibata geçin, o kadar çok kaynana tipi gördük ki burda valla olur mu olur

hadi diyelim gerçekten pc çöktü fotograflar yok, canınızın sağlığı olsun, giyin gelinliğinizi eşinizle bi posta daha fotograf çektirin parasını da kaynana ödesin.

ben de olsam üzülürdüm..

tamam kızın fotoğrafları almadıkları için onu anlıyorum.
ama neden bi daha foto çektirmek NE KADAR SAÇMA BİR ŞEY olsun ki?
biz eşimle evlenirken maddi manevi durumumuz el vermedi gelinlik damatlık giymedik, fotoğrafımız da yok. askerden geldiğinde alıp giyicez fotoğraf çektiricez, ki senin gelinliğin vs hepsi var. daha güzel bi fotoğrafçıda istediğin gibi çektirirsin. ama ücretini fotoğrafları almayanlar ödesin.

Stüdyo Fotoğraflarını Neden Eşinizin Memlekette Çektirdiniz Sonuçta Stüdyo Fotoğrafı Herşeyi Eşlerin Memlekette Yaptırmayın Yaa Kulağına Küpe Olsun Bekar Arkadaşların İşinizi Sağlama Alın

Fotoğrafçı da Ayrı Alem Tam Pc Çökecek Zamanı Bulmuş

Hiç üzme kendini onların hatası ve bundan sonra ona göre davranırsın kayınvalidenlere.
Ben düğün günü fotoğraf çektirmekten yana değilim çok stresli bi gün ve insan doğal olamıyor bence,düğünden sonra rahatlıkla keyifle çektirmek istiyorum. Bence sende hiç canını sıkma evliliğini de yıpratma yaz başında giy gelinliğini yaptır saçını at kendini doğaya keyifle çektir fotoğraflarını:13:

Canim bende dugunden 1 saat once yarim saatlik bi diş mekan foto cekimi yapildi. Toplasan 2 tane guzel foto vardir. Alb var ama sakladim resmen o kadar aptal saptal resimler ki cok sinirim bozuldu. O yuzden tekrar yapmayi planliyoruz ama bakalim. Bu arada benim arkadasim var dugunlerini yaptilar balayina gittiler geldiler dugun fotolari cekildi dis mekanda hasta kaldim. Keske bende sonradan telas olmadan cektirseydim. Bence sen bi fotografciyi ara sor silindimi yedek yok mu die. Hem bilgisayar bozulsada kaydeder onlara senin gibi kac kisinin fotolari var yani. Adamin isi sonucta bu. Bu kadar sorumsuz olamaz bence. Eger silinmis derse suslen puslen dis mekan cekimi yapsin.

Gidene ne yapılır ki ?
Ağlasanız da, tepinseniz de boş maalesef artık.
En güzeli gelinliği yeniden giyip, fotoğraf çekilmek.

Şöyle bakın hem, bence bu daha ilginç bir anı. Kim sizin gibi yapıp fotoğraf çekilmiştir ki :)
Çetrefilli hikayeler hep daha orjinal gelir bana. Herkes düğün günü çekiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…