Siz olsanız ne yapardınız ? :(

varda canm öyle tek değil. halayla amcayla teyzeyle dayiyla vs vs vs... albüm yapılmazki onlardan

Evet üzülmekte haklısınız ama olan olmuş artık.. Fotoğrafçının bir şekilde yedek alması gerekirdi ama almamışlar. Siz kendinizi üzmeyin hiç gerçekten. Saçlarınız kısa olsun önemli değil postiş kiralarsınız.. Yine giyer gelinliğinizi daha güzellerini çektirirsiniz.. Hem düşünün düğün gününün stresi o fotoğraflara da yansıyor. Şimdi kafanız rahat oh süper pozlar verirsiniz..

Parasını vermedikleri için alamamışlardır size yalan söylemeleri kötü olmuş.Ama bu nefret etmeyi gerektirecek bir durum değil.Sen de keşke 4 ay beklemeseydin ,posta ile filan isteseydin resimleri.Ya da fotoğrafı çektirirken fotoğrafçıyla konuşup parasını ödeyip adresinizi verseydiniz gönderseydi resimleri.Kayınvalidenler resimleri aldık dediğinde hiç mi sormadınız nasıl çıkmış,telefondan çekip resmini gönderin derim ben.4 ay az bir zaman değil ki.
Bu teknoloji çağında,herkesin elindeki telefon fotoğraf çekerken,insan her anını resmederken,hiç mi fotoğraf çekilmediniz.Kimse mi çekmedi sizi.Dans ederken pasta keserken evden çıkarken salona girerken,arabaya binerken,birbirinize bakarken.......yani tüm akrabalarda bir yığın resim olmalı.Hiç yalnız resminiz yok diyelim,kalabalıktaki resmleri fotoğrafçıya götürseniz,bilgisayar ortamında sizi yalnız alıp,diğerlerini siler.

bi bilsem. napcagimı sasirdm

canm bende öyle bi koca varki ailesine toz kondurmuyo.en azından ara bağı çağır diyorum kızgınlıgmızı dile getir. bunları yapmak caremi diyo. tek başıma basa çıkamıyorum bunlarla

canım sebinle benim durumum ayni degi iste resmen salak yerine koymuslar bizi benim zoruma bu gidiyo yeniden çektirmekte bu yüzden zor gelyo

Sanırım herkes yeniden fotograf cektirmem konusunda hemfikir...su kısacık saclarla zor olacak ama yapacam....

el elin eşeğini türkü çığırarak otlarmış,sizin ki de o hesap olmuş
annenizin fikri en mantıklısı,bundan sonra da her kim olursa olsun böyle önemli işlerinizi güvenmeyin kendiniz halledin

Bence ilk olarak düğüne gelen eş dosttan çektikleri fotoğrafları sorun.Bunlar düğün gecesine ait gerçek fotoğraflar olduğu için değerlidir.Daha sonra da annenizin önerisini aynen uygulayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…