siz olsanız ne yapardınız............

caylakkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
236
10
38
35
İstanbul
esımle aynı ilcede oturuyoz yanı aileler cok yakın....iyide ankalışolar annemle kayınvalıdem bız 7 saat mesafede baska bı sehırde yasıyoruz ıkımızınde işiden dolayı......sorun su kı bız her izine gıttıgımız de sorun yasıyoruz ne annemlerle duzgun vakıt gecırebılıyorum nede kayınvalıdemlerde....annem benı yanında istiyo eşim annnemlerde sıkılıyo senı bırakayım dıyo annemler eşim oldugunda mutlu oluyolar bende beraber vakıt gecırmek istiyorum ama kayınvalıdemler hep plan apıyo suraya gıdelım sunu yapalım dıye esımde uyar hemen izin benım için çile resmen yaaaaaa........:26:

O kendi ailesiyle vakit geçirsin sen kendi ailenle..Yada bi izninde annenlerle olun, diğerinde kayınvalidenle

1 er saat paylasın yada sen oraya o oraya zorr :26:
neden rahat etmiyo ki,benim eşim haydi annenlere gidelim der :44:

İzinlerde ayri takilin bnce ailenle hasret gecir bence, yani illa esine gerek var mi? Rahat rahat otur ailenle belki annenlerde damadin yaninda rahatca konusamadigi seyler olur, bir saati senin ailende bir saati esinin ailesinde gecirip sonrada herkes kendi ailesine ayrilsin

Canım benim ailemde eşimin aileside aynı sehirde biz uzak bir sehirdeyiz ailelerin yanına gittiğimizde herkes kendi ailesiyle zaman geciriyo ve sorun olmuyo bence sizde deneyin

Bencede herkes kendi ailesi ile zaman geçirerek verimli kılabilir izni. Sadece senin gelin olarak ve eşinin damat olarak özellikle bulunması gereken noktalar vardır onları ayarlarsınız zaten

Senin ailen de hem seni istiyolar hem esini, ne bu baski canim o adam da yumurtadan cikmadi

izinlerinizi sıraya bindirseniz...
2gün bu hafta senin ailene...
diğer haftaki 2 gün onun ailesine. olmazmı?

Csnim bizdede ayni sorun var ama biraz tersi ben calismiyorum esim polis 20 funkuk izin 4 de yol izni iste 24 gun 10 10 ayiriyoruz ama birsey anliyomuyum hayir bizdede esim babamlarda rahat yabi gezeriz tozariz gece funduz oiknikler esim kendi babasindan daha xok benim babamla rahattir babam onu elleriyle besler o derece bende onun alisinde sikiliyorrum cunku gelin kismi disari cikmaz bas kapali her daim tetikteyiz evin erkekleri gelecek diye aman resmen iskence esim bile sikiliyo bazen diyorum ikimizde gidelim kendi ailemize ama esim kesinlikle razi degil kesinlikle yillar gecsin bizim oraya gitmeyelim size gidelim ama bensiz gitme der bende bazen esimsiz babamla zaman gecirmek istiyorum ama olmuyo malesef hos fitsem onsuz yaoabilirmiyim onuda bilmiyorum

çaylakkız az yavaş yaaa :)
ne kadar doluymuşsun sen her güne bir konu
baktım da konularına hiç cevap vermiyorsun
konu açıp fikir almakla olmaz.. konunla ilgilenmelisin

çaylakkız az yavaş yaaa :)
ne kadar doluymuşsun sen her güne bir konu
baktım da konularına hiç cevap vermiyorsun
konu açıp fikir almakla olmaz.. konunla ilgilenmelisin

evet gercekten doluymuşum ya yenı katıldımaranıza ama okuldada yazılı hafta yogunluktan yorumları ancak okuyorum ve karsı tarafın hangı konuları actıgını hakkındakı bılgılere nerden ulasıyoruz bılmıyorum bıle (( yorumlarıyla yardıcı olan herkese tesekkurler bu siteyi çok sevdım

:) yorumları takip edersin canım
ve alıntı yaparak cvp yazabilirsin
bizde bilmiyorduk başlardan alışırsın

izinlerinizi sıraya bindirseniz...
2gün bu hafta senin ailene...
diğer haftaki 2 gün onun ailesine. olmazmı?

ya bıze gore oluyo benımkılerde ses etmez de kayınvalıdemler sureklı arıyo hep onlarla olalım ıstıyolar bız plan yapıyoruz uyamıyoruz kı aılemın yanına gıtsem yemek ge falan kavınvalıdemde gelmek ıstıyo((((8

ya bende esım olmadan bazen annemlerde bıle mutlı olamıyorum beraber olmak ıstıyorum napıyım yanı ((

ya bende esım olmadan bazen annemlerde bıle mutlı olamıyorum beraber olmak ıstıyorum napıyım yanı ((

Oyke oluyo canim insan huzirsuz oluyo daha onsu adim atmadim en fazla site ici park cocuk icin oda ama iste insan gittigindende birsey anlamayinca anlami olmuyo gitmedendw olmuyo en azindan ben babama gitmesem laf olmuyo babam anlayisla karsiliyoda ama esimin ailesi wuuuuui Allah vermeye anacim

biz ilk eşimin ailesine gidiyoruz biraz takılıyoruz bize geçiyoruz beni bırakıyor o kendi ailesinin yanına dönüyor en rahat bu şekilde oldu yoksa ne zaman yetiyor ne de ikiye bölünmekten bir şey anlamıyoruz

Madem eşinle zaman gecirmel istiyorsun ozaman tatil gelmeden o annesine sende annene tembih edeceksin annecim tatilimiz 6 gün 3 gün sizde 3 gun kayınvalidemlerde olucaz demelisin..ayrıca adamı rahat bırak biraz ya biraz özleyin birbirinizi ne o öle vıcık vıcık benim eşimde böle bayılır yapışık ikiz gibi dolanmaya bana fenalık gelir

İmza

evlenmeden arkadaslar dıyodu yakın olması cok ıyıymıs bız hep bölünüyoruz falan diye ama sımdı uzak olsa daha ıyı olurmus dıyorum yakın olanlarda aynı fıkırde esımın aılesı cok kalabalık bende alıskın degılım cok sıkılıyorum butun gözler ustumde ((

canım esım işinde o kadar yogunkı 4 aksamdır eve onda onbirde on ıkıde gelıyo yemek yıyemedık bıle beraber bende ızınde yanyana olalım beraber vakıt gecırelım ıstıyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…