biz ilk eşimin ailesine gidiyoruz biraz takılıyoruz bize geçiyoruz beni bırakıyor o kendi ailesinin yanına dönüyor en rahat bu şekilde oldu yoksa ne zaman yetiyor ne de ikiye bölünmekten bir şey anlamıyoruz
1 er saat paylasın yada sen oraya o oraya zorr :26:
neden rahat etmiyo ki,benim eşim haydi annenlere gidelim der :44:
biz cekirdek aileyız esınm eşi çok kalablık öyle olunca bızde sıkılıyo kalabalık ortamıda cok sever bende tam tersı boguluyor gıbı oluyorum
canım esım işinde o kadar yogunkı 4 aksamdır eve onda onbirde on ıkıde gelıyo yemek yıyemedık bıle beraber bende ızınde yanyana olalım beraber vakıt gecırelım ıstıyorum......
canım esım işinde o kadar yogunkı 4 aksamdır eve onda onbirde on ıkıde gelıyo yemek yıyemedık bıle beraber bende ızınde yanyana olalım beraber vakıt gecırelım ıstıyorum......
ahh canım zor bir durum ..:18:
ama aileni sevmiyor mu bi problemmi var?:26:
gitmek istememesi normal değil,onlar benim ailem diceksin..
Ozaman annenlere gitmeyin tatile gidin yada evde program romantik aksam yemeği film ve nevarsa:))
artık bunu dusunmeye basladım zaten gercekten bu ayın sonuna dogru 4 yada 5 gun bı ıznım var esım bende rapor alayım memlekete yada kafa dınlemeye
tatıle gıdelım diyorum o memleket ıstıyo bılıyorum ama ben bı şekılde ıkna etmeye celışcam tatıl konusunda yalovada yazlık bi daire var görümcemlerin onlar yurt dısında kullanabılecegımızı söyledıler orası ıcın...........
Canim benim esimde polis grce gunduz inanki zaman gecirmek icin ciroiniyoruz geliyo geceden uyiyo gidecek diye uyuyo garibim uykisindan odun verio kalkiyo zorla :26::26:
bizim işimiz gercekten cok zor bugun göreve gıttı 24 saat yarın sabah gelcek pazar uyuyacak pazartesi çarsamba hep 24 saat görevde olacakmış pazar salı evde ama uykusa((( 5 gun yok gıbı yanı
Gercekten cok zor csnim yaa disarda esiyle gezenelre imraniyorum ben bazen eskiden burodaydi hafta sonu iznimiz vardi akksamlar evdeydi ama ekiplere gdceli anamiz agladi oglum bile sabah kalktiginda babasini goruyosa hemen gidiyo opuyo gunaydin opucigu veriyoki kalk diye senin Esin ne is yapiyidu csnim kusuruma bakma belkide yazmissindir ilk sayfada hatirlayamadim:26:
ya bıze gore oluyo benımkılerde ses etmez de kayınvalıdemler sureklı arıyo hep onlarla olalım ıstıyolar bız plan yapıyoruz uyamıyoruz kı aılemın yanına gıtsem yemek ge falan kavınvalıdemde gelmek ıstıyo((((8
Yeni evli değilsiniz dimi? Böyel davranmaları çok itici :26: Biz aynı şehirde olduğumuz halde kayınvalidemi annemlere giderken götürmem, çünkü ailemle rahat olamıyorum.. Söylesenize eşinize öyle şey mi olur yahu, niye arayıp duruyor ayıp yani :44:
ANNEM ANNESINE AŞIK BIRI..............temmuzda2 yıl olacak evlenelı..........kayınvalıdem ses tonunu bi değiştirir eşim hıc dayanamaz her istedigini yapar beım eşim tek erkek 5 görumce var 4ü yurtdısında evlı yazın gelıyolar tatıle evde adım atcak yer kalmaz kayınvalıde hepsıyle aynı anda beraber olmak ıster esım de ablalarım yegenlerım aman enıstem yalnız kalmasın dıye donup durur enıstelerde eşimi kullanır resmen bız bıyere gıtcegımız zaman onları dusunur gıtmeyız onlar gıtcek olsun basar giderler...................eşime bunu söylesem ben kötü biri olurum
askerı personel canım yaaaaa.............cezaevınde calışıyodu gecen yıl çok rahattık bende kpssye hazırlanıyodum evlılıgın ılk yılıydı öğle arası yemege gelırdı......bu yıl atandım oda karakola gectı Allahım ev otel oldu ye uyu işe gıt okadar bebiş yok bızde istiyoruz bu aralar......siz calışıyomusunuz
Allah yardimcimiz olsun canim insan cok bunaliyo ortak derdimiz ama canlari saholsun diyorum ne yapalim istanbulda polislik zir belik bu sene gidebilirsek daha rahat oluruz ins hayirlisiyla ben ev hanimiyim canim oglusumla kosurturmaca hayayimizi surduryoruz calissam daha zorlanirdim emi im hem is hem ev bebek sizin isiniz daha zor Allahim guc kuvvet versin
Çok iyi anlıyorum sizi benimde bencil bir kayınvalidem var, ama nasıl desem böylede siz üzülüp sıkılıyorsunuz, ayrıca güzel şekilde belirtilebilir, birazda siz naz yapın annemi özlüyorum diye :26: Kayınvalidelerimiz benziyor sanırım, o da hep yanında olalım ister ama ben fırsat vermiyorum, o naz yapıyorsa ben iki mislini yapıyorum, napıyım diğer türlü emrine amade bir insan olmamak için..
Siz olsanız ne yaparsınız demişsiniz ya ben öyle yapardım :26:
eşimin dediği olsun hep bunu istiyo agzıyla degıl Ama davranıslarıyla yıpratıyo benı memlekete gıtmek istemez oldum yaaaaaaaaaaaa herkez ıznı bekler ben calısayım diyorummmm...........
amın canım inşallah hepımıze............bizde seneye gitcez doguya bende hıc sevmıyorum bu istanbulun yogunlugunu..............Allah bizede bebış verrde insallah onla oyalanırım.....
yo ailemı sevıyor cok sukur sadece sıkılıyor kendı aılesıyle daha fazla vakıt gecırmek ıstıyor arkadaslarıylda esımde yetışme ortamından kaynaklanan şöyle bi problem var kadınlar evde oturur ve bundan sıkılma gıbı bı luksü yoktur ailesınden babasından boyle gormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?