siz olsanız ne yapardınız............

biz ilk eşimin ailesine gidiyoruz biraz takılıyoruz bize geçiyoruz beni bırakıyor o kendi ailesinin yanına dönüyor en rahat bu şekilde oldu yoksa ne zaman yetiyor ne de ikiye bölünmekten bir şey anlamıyoruz

dedıgım gıbı eşim çok yogun calışıyo haftasonumuz bıle yok izinde beraber vakıt gecırmek istiyorum

biz cekirdek aileyız esınm eşi çok kalablık öyle olunca bızde sıkılıyo kalabalık ortamıda cok sever bende tam tersı boguluyor gıbı oluyorum

ahh canım zor bir durum ..:18:
ama aileni sevmiyor mu bi problemmi var?:26:
gitmek istememesi normal değil,onlar benim ailem diceksin..

canım esım işinde o kadar yogunkı 4 aksamdır eve onda onbirde on ıkıde gelıyo yemek yıyemedık bıle beraber bende ızınde yanyana olalım beraber vakıt gecırelım ıstıyorum......

Canim benim esimde polis grce gunduz inanki zaman gecirmek icin ciroiniyoruz geliyo geceden uyiyo gidecek diye uyuyo garibim uykisindan odun verio kalkiyo zorla :26::26:

canım esım işinde o kadar yogunkı 4 aksamdır eve onda onbirde on ıkıde gelıyo yemek yıyemedık bıle beraber bende ızınde yanyana olalım beraber vakıt gecırelım ıstıyorum......

Ozaman annenlere gitmeyin tatile gidin yada evde program romantik aksam yemeği film ve nevarsa:))

İmza

ahh canım zor bir durum ..:18:
ama aileni sevmiyor mu bi problemmi var?:26:
gitmek istememesi normal değil,onlar benim ailem diceksin..

yo ailemı sevıyor cok sukur sadece sıkılıyor kendı aılesıyle daha fazla vakıt gecırmek ıstıyor arkadaslarıylda esımde yetışme ortamından kaynaklanan şöyle bi problem var kadınlar evde oturur ve bundan sıkılma gıbı bı luksü yoktur ailesınden babasından boyle gormus

Canim benim esimde polis grce gunduz inanki zaman gecirmek icin ciroiniyoruz geliyo geceden uyiyo gidecek diye uyuyo garibim uykisindan odun verio kalkiyo zorla :26::26:

bizim işimiz gercekten cok zor bugun göreve gıttı 24 saat yarın sabah gelcek pazar uyuyacak pazartesi çarsamba hep 24 saat görevde olacakmış pazar salı evde ama uykusa((( 5 gun yok gıbı yanı

bizim işimiz gercekten cok zor bugun göreve gıttı 24 saat yarın sabah gelcek pazar uyuyacak pazartesi çarsamba hep 24 saat görevde olacakmış pazar salı evde ama uykusa((( 5 gun yok gıbı yanı

Gercekten cok zor csnim yaa disarda esiyle gezenelre imraniyorum ben bazen eskiden burodaydi hafta sonu iznimiz vardi akksamlar evdeydi ama ekiplere gdceli anamiz agladi oglum bile sabah kalktiginda babasini goruyosa hemen gidiyo opuyo gunaydin opucigu veriyoki kalk diye senin Esin ne is yapiyidu csnim kusuruma bakma belkide yazmissindir ilk sayfada hatirlayamadim:26:

askerı personel canım yaaaaa.............cezaevınde calışıyodu gecen yıl çok rahattık bende kpssye hazırlanıyodum evlılıgın ılk yılıydı öğle arası yemege gelırdı......bu yıl atandım oda karakola gectı Allahım ev otel oldu ye uyu işe gıt okadar bebiş yok bızde istiyoruz bu aralar......siz calışıyomusunuz

Diyelim ki 6 gün gittiniz, 3 gün birinde 3 gün birinde kalın, ama kesintisiz, sıkılıyor olabilir ama sizin aileniz yani, aynen bu şekilde net söyleyin eşit olarak kalmalıyız diye..
Şahsen bende eşimin ailesinin yanında sıkılıyorum ama gidiyoruz mecbur, herkes mecbur kalmak zorunda.

Yeni evli değilsiniz dimi? Böyel davranmaları çok itici :26: Biz aynı şehirde olduğumuz halde kayınvalidemi annemlere giderken götürmem, çünkü ailemle rahat olamıyorum.. Söylesenize eşinize öyle şey mi olur yahu, niye arayıp duruyor ayıp yani :44:

ANNEM ANNESINE AŞIK BIRI..............temmuzda2 yıl olacak evlenelı..........kayınvalıdem ses tonunu bi değiştirir eşim hıc dayanamaz her istedigini yapar beım eşim tek erkek 5 görumce var 4ü yurtdısında evlı yazın gelıyolar tatıle evde adım atcak yer kalmaz kayınvalıde hepsıyle aynı anda beraber olmak ıster esım de ablalarım yegenlerım aman enıstem yalnız kalmasın dıye donup durur enıstelerde eşimi kullanır resmen bız bıyere gıtcegımız zaman onları dusunur gıtmeyız onlar gıtcek olsun basar giderler...................eşime bunu söylesem ben kötü biri olurum

Çok iyi anlıyorum sizi benimde bencil bir kayınvalidem var, ama nasıl desem böylede siz üzülüp sıkılıyorsunuz, ayrıca güzel şekilde belirtilebilir, birazda siz naz yapın annemi özlüyorum diye :26: Kayınvalidelerimiz benziyor sanırım, o da hep yanında olalım ister ama ben fırsat vermiyorum, o naz yapıyorsa ben iki mislini yapıyorum, napıyım diğer türlü emrine amade bir insan olmamak için..
Siz olsanız ne yaparsınız demişsiniz ya ben öyle yapardım :26:

Allah yardimcimiz olsun canim insan cok bunaliyo ortak derdimiz ama canlari saholsun diyorum ne yapalim istanbulda polislik zir belik bu sene gidebilirsek daha rahat oluruz ins hayirlisiyla ben ev hanimiyim canim oglusumla kosurturmaca hayayimizi surduryoruz calissam daha zorlanirdim emi im hem is hem ev bebek sizin isiniz daha zor Allahim guc kuvvet versin

amın canım inşallah hepımıze............bizde seneye gitcez doguya bende hıc sevmıyorum bu istanbulun yogunlugunu..............Allah bizede bebış verrde insallah onla oyalanırım.....

eşimin dediği olsun hep bunu istiyo agzıyla degıl Ama davranıslarıyla yıpratıyo benı memlekete gıtmek istemez oldum yaaaaaaaaaaaa herkez ıznı bekler ben calısayım diyorummmm...........

eşimin dediği olsun hep bunu istiyo agzıyla degıl Ama davranıslarıyla yıpratıyo benı memlekete gıtmek istemez oldum yaaaaaaaaaaaa herkez ıznı bekler ben calısayım diyorummmm...........

Valla birazda sizin elinizde, sinir yapmadan anlatın, yoksa bu hep böyle gider :44:

amın canım inşallah hepımıze............bizde seneye gitcez doguya bende hıc sevmıyorum bu istanbulun yogunlugunu..............Allah bizede bebış verrde insallah onla oyalanırım.....

Amin csnim ins hersey gonlunce olsun sabrin sonu selamettir yeterki csnimiz sagolsun bunalsakda bunada sukur ins rabbim sanada saglikli hayirli bi evlat versin cok zor sorunluluk ama dunyanin en en en keyifli nesesi

değişik cnm rabbim yar ve yardımcımız olsun hoscakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…