Siz olsanız ne yapardınız ?

Canım kendi öğrencilerimden bazılarını görüyorum da herkes doğurmamalı.Eşini akrabasını kırmamak için doğuruyor,çocuğunun hangi şubede okuduğunu bile bilmiyor bazı velilerim.Evet ben katıyımdır birazcık çocuk konusunda,maddi ve manevi hazır olunmadan yapılmamalı.İşin annelik babalık duygusu kısmıyla hallolsa sorunlu çocuk olmazdı değil mi?Annesinden annelik göremeyip bana 'öğretmen anne' diyen öğrencim var.

Işte aynen sizin gibi düşünüyorum.
Hazır olunmadan asla yapılmamalı.dogurmak kolay asıl süreç bundan sonra başlyor.ve bunu kavrayaman bazı aileler yüzünden hep çocuk sorunlu çıkıyor hem çocuk isteyenlere kötü örnek

ben de sizin gibi bırak hayatımızı yaşayalım önce derdim...
hatta kayınvalidemler, annemler falan e hadi çocuk istemiyor musunuz deyince
evcil hayvanlarımı gösterir bizim çocuklar da bunlar işte derdim gülerdik..
şimdi 6 yıldır evliyim, 30 yaşındayım bi süredir düşünüyoruz ama hemen olmuyormuş maalesef
ve pişmanım şimdi bu kadar ertelediğim için
ikişki oturmuş sorunsuz ilerliyorsa,
maddi açıdan da konfor sağlanmışsa düşünün derim ben,
çok da geç kalmayın...;)

ben de sizin gibi bırak hayatımızı yaşayalım önce derdim...
hatta kayınvalidemler, annemler falan e hadi çocuk istemiyor musunuz deyince
evcil hayvanlarımı gösterir bizim çocuklar da bunlar işte derdim gülerdik..
şimdi 6 yıldır evliyim, 30 yaşındayım bi süredir düşünüyoruz ama hemen olmuyormuş maalesef
ve pişmanım şimdi bu kadar ertelediğim için
ikişki oturmuş sorunsuz ilerliyorsa,
maddi açıdan da konfor sağlanmışsa düşünün derim ben,
çok da geç kalmayın...:KK66:
Bence yaşında sıkıntı yok.30 yaşındasın 1-2 sene içinde olsa en güzeli...Olgunlaşmışsın kocana doymuşsun evcil hayvan beslemişsin...24-25 yaşında çocuk yapınca noluyor allah aşkına daha kendi çocuk sayılır.Sen en güzelini yaptın 21.yy'dayız evlenelim 1 yıl sonra çocuk yapalım 22-23 yaşında anne olalım zihniyetine gerek yok..

Back
X