Arac kendisine ait bazen birilerine verip gelio eve ama ilgisiz olmus ben ne yapsamda bos gelio o hicbise yapmio artik kiriliorum cunku yoruldum disariyi bos verdim evdede oyle ..
Mrb arkadaslar 5 aylik evliyim eesimle uzun bi gecmisimizde var taksisi var isi yorucu malesef sabah 7 gece 12 tatil yok bazen arabayi veriyo arkadaslarina ama yine yok gibi ben konusmasam konusmaz konussam iki guzel laf etsem oda papagan gibi tekrarlar sadece ..:/
İsi yorucu ama sebep olamaz bahane olur cunku gecen gun boyu calismadi arabasi baskasindaydi dedimki uzun zamandir bas basa biseyler yapalim bi kahvaltiya gidelim yok dedi evin neyi var ? Sasirdim kirildim ama belli etmemeye calistim aileside bi deert onun beni umursamamasi baska dert neyse tamam evde gecirelim dediik ya tv izlio ya tl de oynuo ve onlarla ilgilense beni gormuoda sasirdim artik ailesinide onun icin cektim onuda gecelere bazen sabahlara kadar bekledim isten gelmesini evdeyim bu sehirde arkadas akrabamda yok oda varmi yokmu belli degil geceleri gelsinde az goreyim diyorum ne yapsam bos vicdaninimi kaybetti benimi edecek bilmiyorum nasil duzelir acaba ilgimm nasil olsa daha fzla bilmiyorum
çalışma imkanınız var mı? siz de kendinize bi meşguliyet bulun bence...Tüm hayatınızı eşinize endekslemeyin...Sizin de bi hayatınız olmalı...Benim eşim de tv + pc + tlf + ıpad hepsini aynı anda yapıyo maaaleseffff çok kızıyorum ama yapıcak bişey yok öyle alışmış...Alışkanlıklarından vazgeçiremiyorum...Çünkü sevgiliyken ben ona vakit ayıramıyodum eşimde kendini oyuna vurdu :)Mrb arkadaslar 5 aylik evliyim eesimle uzun bi gecmisimizde var taksisi var isi yorucu malesef sabah 7 gece 12 tatil yok bazen arabayi veriyo arkadaslarina ama yine yok gibi ben konusmasam konusmaz konussam iki guzel laf etsem oda papagan gibi tekrarlar sadece ..:/
İsi yorucu ama sebep olamaz bahane olur cunku gecen gun boyu calismadi arabasi baskasindaydi dedimki uzun zamandir bas basa biseyler yapalim bi kahvaltiya gidelim yok dedi evin neyi var ? Sasirdim kirildim ama belli etmemeye calistim aileside bi deert onun beni umursamamasi baska dert neyse tamam evde gecirelim dediik ya tv izlio ya tl de oynuo ve onlarla ilgilense beni gormuoda sasirdim artik ailesinide onun icin cektim onuda gecelere bazen sabahlara kadar bekledim isten gelmesini evdeyim bu sehirde arkadas akrabamda yok oda varmi yokmu belli degil geceleri gelsinde az goreyim diyorum ne yapsam bos vicdaninimi kaybetti benimi edecek bilmiyorum nasil duzelir acaba ilgimm nasil olsa daha fzla bilmiyorum
Siz bu yorumu yapali 1 ay olmus ama kusura bakmayin tepki gostermeden edemedim bunu soylediginiz kisiyi bilmiyor tanimiyor hic gormemis olabilirsiniz ancak o insanin da duygulari dusunceleri olabilecegini kirilip uzulebilecegini unutmamalisiniz bu bayan bu konuya gercekten uzuluyor ki burds bizimle paylasmis bizim burda yapmamiz gereken fikir vermek durumu duzeltmek bayanin aklina fitne sokmak degil,kiz birini bulmasin disarda sana ilgisi kalmadigina gore
Siz bu yorumu yapali 1 ay olmus ama kusura bakmayin tepki gostermeden edemedim bunu soylediginiz kisiyi bilmiyor tanimiyor hic gormemis olabilirsiniz ancak o insanin da duygulari dusunceleri olabilecegini kirilip uzulebilecegini unutmamalisiniz bu bayan bu konuya gercekten uzuluyor ki burds bizimle paylasmis bizim burda yapmamiz gereken fikir vermek durumu duzeltmek bayanin aklina fitne sokmak degil,
belki de bilmeden bayanin aklina suphe soktunuz ve kocasiyla kavga etmesine neden oldunuz bunun vebalini odeyemezsiniz yorum yaparken birax bunlari da dusunun lutfen.[/QUOTE
saol avukat hanim bi daha yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?