Siz olsaniz ne yapardiniZ ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yudil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yudil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
106
28
38
32
Mrb arkadaslar 5 aylik evliyim eesimle uzun bi gecmisimizde var taksisi var isi yorucu malesef sabah 7 gece 12 tatil yok bazen arabayi veriyo arkadaslarina ama yine yok gibi ben konusmasam konusmaz konussam iki guzel laf etsem oda papagan gibi tekrarlar sadece ..:/
İsi yorucu ama sebep olamaz bahane olur cunku gecen gun boyu calismadi arabasi baskasindaydi dedimki uzun zamandir bas basa biseyler yapalim bi kahvaltiya gidelim yok dedi evin neyi var ? Sasirdim kirildim ama belli etmemeye calistim aileside bi deert onun beni umursamamasi baska dert neyse tamam evde gecirelim dediik ya tv izlio ya tl de oynuo ve onlarla ilgilense beni gormuoda sasirdim artik ailesinide onun icin cektim onuda gecelere bazen sabahlara kadar bekledim isten gelmesini evdeyim bu sehirde arkadas akrabamda yok oda varmi yokmu belli degil geceleri gelsinde az goreyim diyorum ne yapsam bos vicdaninimi kaybetti benimi edecek bilmiyorum nasil duzelir acaba ilgimm nasil olsa daha fzla bilmiyorum

Canim is bu anlayisli olmak gerekir , amaa borcunuz felan yoksa en az haftada , bir gün sana ayirmali..
Simdi vakit gecirmeseniz ne zaman yapacaksiniz ki ?
Olmaz..
Sabah 7 den aksam 12 ye kadar zaten yok , yani allah yardimcin olsun.
Esinle konus en az bir gün izin alsin...

Arac kendisine ait bazen birilerine verip gelio eve ama ilgisiz olmus ben ne yapsamda bos gelio o hicbise yapmio artik kiriliorum cunku yoruldum disariyi bos verdim evdede oyle ..:(

Arac kendisine ait bazen birilerine verip gelio eve ama ilgisiz olmus ben ne yapsamda bos gelio o hicbise yapmio artik kiriliorum cunku yoruldum disariyi bos verdim evdede oyle ..:KK43:

Ozaman yapacagin tek sey kalmis, onu bu dunyasindan uyandir , senlen ciddi anlamda konusmam gerek de.
Al karsina anlat , anlamiyorsa ne kadar ciddi olduguna inandir...
Bazen erkeklere.tokat gibi hareket lazim anlamalari icin.
Sanada yazik , hep evde kimsesiz..
Ne icin evlendinki ?
Madem yalniz kalacaktin , bekarkende yapabilirdin..
Soyle bunlari. Umarim anlar esin , kendine ceki duzen verir...

Denedim duzgunce anlattim bir yada iki gun duzelip ayni moda donuyor yemn ederm yoruldum agladimda dayanamayip defalarca umrundami sanki bence degilki boyle kirginim herseye niye boyle oldu bilniyorum daha evliyiz rahatligi var ustumde diyor

iki kez ayni konuyu acmissin farkli basliklarla, sanirim yasak

Biz esimle oyle buyuk kavgalar etmeyiz ama bugece birbirimizi kirdik biraz salondaki kanepeye gitti ve ben buna icimde tavir almadim kizmadimda goturdum yatak odasina dedim ki bu evde biz ayri yatacaksak konusmayacaksak bu is farkli yere gider affedemeyecegin birsey olursa bigun yap bunu ve gidecegi yere gitsin evli olmanin anlami yok dedim boyle ve anladi ne demek istedigimi sarildik optuk bitti :) hemen ozurde diledik tatliş tatliş uyucaz simdi bence ona kizma kusme bu seyleri icindede tutma durumun ciddiyetinide kavratmaya calis anlar o iyi geceler

Mrb arkadaslar 5 aylik evliyim eesimle uzun bi gecmisimizde var taksisi var isi yorucu malesef sabah 7 gece 12 tatil yok bazen arabayi veriyo arkadaslarina ama yine yok gibi ben konusmasam konusmaz konussam iki guzel laf etsem oda papagan gibi tekrarlar sadece ..:/
İsi yorucu ama sebep olamaz bahane olur cunku gecen gun boyu calismadi arabasi baskasindaydi dedimki uzun zamandir bas basa biseyler yapalim bi kahvaltiya gidelim yok dedi evin neyi var ? Sasirdim kirildim ama belli etmemeye calistim aileside bi deert onun beni umursamamasi baska dert neyse tamam evde gecirelim dediik ya tv izlio ya tl de oynuo ve onlarla ilgilense beni gormuoda sasirdim artik ailesinide onun icin cektim onuda gecelere bazen sabahlara kadar bekledim isten gelmesini evdeyim bu sehirde arkadas akrabamda yok oda varmi yokmu belli degil geceleri gelsinde az goreyim diyorum ne yapsam bos vicdaninimi kaybetti benimi edecek bilmiyorum nasil duzelir acaba ilgimm nasil olsa daha fzla bilmiyorum

uzun çalışma saatlerinin sonunda benimde sıkça istediğim şeydir
boş boş evde oturmak

ama sen de haklısın yeni evli bir çift için gerçekten
kaygı verici bir uzaklık var aranızda

yanlız sende gördüğüm hata şu
kendinde söylemişsin
SUSTUM
ŞAŞIRDIM KALDIM
ÇEKTİM
.....

bunları yapma işte
KONUŞ
PAYLAŞ
İFADE ET

iyi de daha 5 aylık evlisiniz, bu kadar ilgisizlik normal değil ve işi bahane değil bence, başka bir sorunu olabilir mi kafasını taktığı başka bişey, belki bir konudan sana kırgındır konuşamıyordur

Benim eşimde taksici iki ayrı taksisi var şu an, birinde iki şoför çalışıyor diğerinde sabah eşim 3'e kadar daha sonra şoför çalışıyor eşinizde bir şoför bulup yarım gün çalışabilir. Ciddi anlamda konuşmanız gerekiyor, bizimde ilk zamanlar gece çalışıyordu eşim kızım babasını göremiyordu biz birbirimizi göremiyorduk o geldiğinde ben uyumuş oluyordum kapıyı açıp tekrar yatıyordum sabahta ben işe gelirken o uyuyor oluyordu. Bir gece başımıza çok kötü bir olay geldi eşim yine bir gece takside çalışırken gasp edilmek istenmiş ve o boğuşmada bıçaklandı ve kolu kırıldı. 1 ay çalışamadı 1 ayın sonunda gece çalışmayı bırakacaksın ya sen gece çalışmayı bırakırsın ya da ben çocuğumu alıp gider seni bırakırım yeter artık her gece tedirgin olmak istemiyorum kızın neredeyse babasını tanımadan büyüyor düşün artık bunları dedim. O gün bugündür gündüz çalışıyor bazen şakayla gece mi çalışsam yine dediği oluyor ama ters ters bakınca tamam tamam şaka yaptım diye geri vites yapıyor.

çalışma imkanınız var mı? siz de kendinize bi meşguliyet bulun bence...Tüm hayatınızı eşinize endekslemeyin...Sizin de bi hayatınız olmalı...Benim eşim de tv + pc + tlf + ıpad hepsini aynı anda yapıyo maaaleseffff çok kızıyorum ama yapıcak bişey yok öyle alışmış...Alışkanlıklarından vazgeçiremiyorum...Çünkü sevgiliyken ben ona vakit ayıramıyodum eşimde kendini oyuna vurdu :)
neyse başka şeylere göre çok daha masum...Millet net de neler neler yapıyo...Başka kötü alışkanlığı olmasında oyuna razıyım... kaldı ki bunları yaparken bana vakit ayırıyor benimle ilgileniyor o nedenle bende sorun etmiyorum...Senin durumunda değilim ama yakınım biraz bende eşim için yeni bi yere geldim ve kimseyi tanımıyorum ama avantajım çalışıyo olmam bi de eşimin iyiniyeti + ilgisi tabiki...İnşallah sizinki de zamanla düzelir

eşinizin çalışma saatleri çok uzun..

şahsen ben de çalışan bir insan olarak evde olmayı özlüyorum çoğunlukla..
düşünsene adam zaten gün boyu dışarda, yollarda.. bi dinleneceği gün evde olmak ister tabii.

benim arkadaşımın eşi avm.de çalışıyordu..
hafta sonu eşi "avm.ye gidip şunu mu alsak" dediğinde adam delleniyordu...

yapılacak tek çözüm çalışma saatlerini azaltması.. bunun sonu yok çünkü..
yukarıda arkadaşın eşinin yaptığı gibi öğlen 3-4'e kadar çalışsa.. hem size vakit ayırır hem kendine..
daha çok yeni evlisiniz..
bunu yavaş yavaş kafasına sok konuşarak.. kavga ile değil...

Canım Diğer arkadaşlarında dediği gibi iş saatlerini azaltması lazım. Kendince haklı bütün gün yoruluyor ve kim bilir ne tür insanlarla karşılaşıyor. Siz konuşun siz sorun. İşin nasıl geçti neler yaptın vs. Güler yüzlü olun eşinize karşı. Ve bir sorun olduğunda susmayın konuşun. Siz susarsanız eşiniz bunun bir sorun olduğunu anlamaz.Ve demek ki oda sorun etmiyor deyip tekrarlamaya başlar.. İpin ucunu bir kez kaçırırsanız daha yakalayamassınız. ancak konuşarak anlaşabilirsiniz canım.. Bu düşüncelerinizi eşinizle paylaşın. Daha çok yeni evliliğiniz. Birbirinizi yıpratmayın.

kiz birini bulmasin disarda sana ilgisi kalmadigina gore

kiz birini bulmasin disarda sana ilgisi kalmadigina gore
Siz bu yorumu yapali 1 ay olmus ama kusura bakmayin tepki gostermeden edemedim bunu soylediginiz kisiyi bilmiyor tanimiyor hic gormemis olabilirsiniz ancak o insanin da duygulari dusunceleri olabilecegini kirilip uzulebilecegini unutmamalisiniz bu bayan bu konuya gercekten uzuluyor ki burds bizimle paylasmis bizim burda yapmamiz gereken fikir vermek durumu duzeltmek bayanin aklina fitne sokmak degil,
belki de bilmeden bayanin aklina suphe soktunuz ve kocasiyla kavga etmesine neden oldunuz bunun vebalini odeyemezsiniz yorum yaparken birax bunlari da dusunun lutfen.

Siz bu yorumu yapali 1 ay olmus ama kusura bakmayin tepki gostermeden edemedim bunu soylediginiz kisiyi bilmiyor tanimiyor hic gormemis olabilirsiniz ancak o insanin da duygulari dusunceleri olabilecegini kirilip uzulebilecegini unutmamalisiniz bu bayan bu konuya gercekten uzuluyor ki burds bizimle paylasmis bizim burda yapmamiz gereken fikir vermek durumu duzeltmek bayanin aklina fitne sokmak degil,
belki de bilmeden bayanin aklina suphe soktunuz ve kocasiyla kavga etmesine neden oldunuz bunun vebalini odeyemezsiniz yorum yaparken birax bunlari da dusunun lutfen.[/QUOTE
saol avukat hanim bi daha yapmam

Calisma saatleri cok uzun kendisine bile vakit ayiramamiski sana ayirsin bos gununde evde olmak istemesi normal bence cunki butun gun direksiyon basinda ordan oraya gidiyor evine hasret kalmis bu durumda senin hassasiyetini geri plana atiyor. İletisim kur evde guzel zaman gecirin bir film alin birlikte izleyin en azindan sen kendini geri cekip surat asiyorsun anladigim kadari ile

Beni yanlis anlamayin lutfen ben sadece fikrimi soyledim bazen hrpimiz yapabiliyoruz bunu agzimizdan cikanlarin ne sonuclar dogurabilecegini fark edemiyoruz

Back
X